خوبه ما مریض نشیم |
چی بگم اقا مهدی..._:2:
خوبه ادم وقتی از یکی دلخور میشه بصورت صحیح که رابطه مشکل پیدا نکنه احساسشو بگه:) ولی من دیروز ناراحت شدم ...ازش گذشتم...واسه همین یه چیزی تو گلوم قلمبه شده :21: شکوفه جان اینم نوشیدنی گرم...{پپوله} http://www.takedel.com/Pics/20100829...e7bf08e65f.jpg |
من نگرفتم منظور رو ؟ |
الو الو صدا میاد اقا مهدی....:d
هیچی .. اقای مدیر قهوه خونه :53: همه چیز خوب و رو به راهه :cool: ممنونم بابت شیرینی...ولی من آش جو میخوام الان :d:d:d اهل شیرینی نیستم {داش مشتی} |
منم مثل مینا خانوم اش میخوام
شیرنی هم میخورم فقط یه دوا موا بدین که بعدش چیز نشه :d مرسی اقا مجتبی از نسختون اقا مهدی یه تنوعی هم به اینجا بدین ها یکم یه جوری شده ! |
نه صدا نمیاد ! |
به به اش میخوره خیلی خوشمزه باشه...تنکسسسسسسسسس اقا مهدی
به زودی با نیسان ابیه که میدونه خونتون کجاست میایم از این اش ها بخوریم {شیت شدن} |
مینا جون خوشگل مامان
اینجا هر کدوم از بچه ها هر چی میگن شوخیه چون همه همدیگه رو دوست داریم از حرفای همدیگه نباید برداشت منفی کنیم نقطه سر خط:21: مثال : اون پست من با شوهر جان دعوا کن::d جدی نبود و کاملا شوخی بود جالب اینکه محمود کنارم نشسته بود:21: خوب دسته گلم گفتی اذیتت کردن نفسسسسسس کششششش:p گرز فایده نداره با اینا حسابشونو میرسیم http://p30king.persiangig.com/other/1/kindgali.jpg مجتب جان .شراره جان خدا بد نده؟ مواظب خودتون باشید |
به به سلام به اهالي با مرام قهوه خونه پي سي سيتي:53: |
شکوفه جان این که ما همگی با هم دوستیم شکی نیست:):53:
خوب از یه سری حرفها سو تفاهم پیش میاد...:) من خودم با یکی شوخی میکنم طرف مقابلم جبهه میگره... حس خوبی بهم دست نداد از صحبت مهدی جان..ولی خوب بعدش که گفت شوخی بود پذیرفتم:):53: و وقتی هم میگم مهدی جان من ناراحت نیستم یعنی نیستم عزیز دل برادر :21: آشتی آشتی فردا میریم تو کشتی :d تازه ما دیشب کلی غیبتتون کردیم....:65: مثلا همین مامان فرانک گفتیم بیچاره محمود اقا :d چی میکشه از دستش:p:p:p سوییچ این نیسان ابیه کجاست منو ببره خونه اقا مهدی ...من گونی بزارم پشتش ...:d:d |
اکنون ساعت 10:30 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |