من تمنا كردم كه تو با من باشي ، تو به من گفتي هرگز ، پاسخي سخت و درشت ، و مرا غصه اين هرگز كشت
|
ترجيح ميدهم با كفشهايم در خيابان راه بروم و به خدا فكركنم تا اين كه در مسجد بشينم و به كفشهايم فكر كنم .دکتر علی شریعتی
|
عشق تمرین نیایش است و نیایش تمرین سکوت... |
نمی دانم چرا با آنکه می دانم از آن من نخواهی بود با تار و پود جان برایت خانه می سازم |
هیچ کس تنهائیم را حس نکرد،برکه طوفانیم را حس نکرد،او که سامان غزل هایم از اوست،بی سر و سامانیم را حسنکرد |
سعی کن تنها باشی زیرا تنها بدنیا آمده ای و تنها از دنیا خواهی رفت ، بگذار عظمت عشقرا درک نکنی زیرا آنقدر عظیم است که تو را نابود خواهد کرد
|
گـاهـی ســكـوت مـعـجـزه مـی كـنـد و تــو مـی آمــوزی كــه هــمـیـشـه بــودن در فــریــاد نــیـســت! {پپوله} |
ساقه شکستن ، قانون طوفان است. تو نسیم باش و نوازش کن |
امروز را برای بیان عشق به عزیزانت غنیمت بشمار. شاید فردا احساسی باشد اما ...عزیزی نباشد |
چه تلخ است دیدن آنانکه شیرینی را بیش ازتلخی دوست دارند درحالی که از شیرینی تلخی ناآگاهند آری این چنین است |
اکنون ساعت 08:39 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |