ممنونم مهرگان جان که به یادم بودی....:53:
الان اون انبر دستی و آچار رو باید بخورم :d |
سلام بر همگی:53:
خوشحالم که همه خوشحالید {شیت شدن} ولی من یه حس بد دارم _:2: یه نوشیدنی آرام بخش می خوام :rolleyes: |
:)
خیلی خوشمزن مینا خانوم جون خیلی زیاد من که خودم خیلی دوس دارم...مخصوصا با شیر! مهبا چی شده خواهر؟ کاربرای فععععال قهوه خونه چرا نیستن پس؟ مثل اینکه این روزای وسط هفته حسسابی سر همه شلوخه! مهبا چون نمیخوام هویجوری برگردم، الان من بهت چیزیو میدم که خودم همیشه برا آرامش میخورم: آب! http://tehrankids.com/uploads/posts/...s-of-water.jpg جون تو یه لیوان آب میخوری، نفس عمیق میکشی....... هر لذت آوه! |
|
سلام ...
مرسی مهرگان.... بیام شام عروسیت :d چه خلوته اینجا...فرانک جان کجاست...خانمها مشغول خونه تکونی عید هستند:d یه 200 تومنی چند روز پیش دیدم... .روش نوشته بود :o به اندازه ی یه دشت شقایق دوست دارم {جشن پتو}:d:d:d گفتم هی _:2: هیچکس واسه من روی اسکناس نمی نویسه :21: بدون دوستان اینجا صفایی نداره...امیدوارم همگی شاد و سلامت باشن :53: |
مینا خانوم جونم مرسی :)
خیلی دوست دارم، به اندازه یه دشت گل نرگس:53: همه دارن دوده موده میگیرن! خدا نگهدار همگی باشه ایشالله |
نقل قول:
منم دوست دارم به اندازه ی یه دشت گل سرخ:53::53: حالا از هر نوعیش:d |
هویجوری!:)
نگم؟ :d باشه هر جور شما راحت باشی مینا جون{پپوله} |
نقل قول:
آواتارت خشکله:53:...منم دلم میخواد جای این دخمله باشم...:d:d بیا دستامونو رنگی کنیم بکشیم روی پی سی سیتی...کثیفش کنیم {جشن پتو} |
نقل قول:
باشه من از رنگی کردن دستام خیلی خوشم میاد! امر بفرمایید کی؟ تا من گواش و قلم مو و آبرنگ و همه چی بیارم! از قهوه خونه شروع کنیم!:p با خودم مواد پاک کننده هم میارم آخه پی سی سیتی گناه داره! خوشمله من دوسش دارم! |
اکنون ساعت 08:03 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |