فریدون مشیری
چیست این باران که دلخواه من است ؟ |
:d :d :d |
بخواب همچو مهتابی که آرام پشت کوه ها میرود |
جاده ها هم چون رودها |
تقدیم به همسرم که امروز خود مادری است بیخواب و پرکار :53: تاج از فرق فلک برداشتن ، جاودان آن تاج بر سرداشتن : در بهشت آرزو ره یافتن، هر نفس شهدی به ساغر داشتن، روز در انواع نعمت ها و ناز، شب بتی چون ماه در بر داشتن ، صبح از بام جهان چون آفتاب ، روی گیتی را منور داشتن ، شامگه چون ماه رویا آفرین، ناز بر افلاک اختر داشتن، چون صبا در مزرع سبز فلک، بال در بال کبوتر داشتن، حشمت و جاه سلیمان یافتن، شوکت و فر سکندر داشتن ، تا ابد در اوج قدرت زیستن، ملک هستی را مسخر داشتن، برتو ارزانی که ما را خوش تر است : لذت یک لحظه "مادر" داشتن ! شاعر بی همتا : فریدون مشیری :53: از مستور گرامی بابت اشاره شون جهت تصحیحح این مصرع متشکرم حشمت و جاه سلیمان یافتن (سلیمانی غلط بود) |
شعری است از شاعر : علی عبداللهی |
|
حوض ............سهراب سپهری
رفته بودم سر حوض ، تا ببینم شاید |
دوستان و عزیزان سلام و درود بر شما
:53::53::53::53: نقل قول:
در پی اشاره دوست محترم مستور به حذف حرف ی از انتهای واژه سلیمان جهت تصحیح ریتم مصرع و تنظیم شعر من تنظیم فاصله بین خطوط رو هم دوباره نگاه کردم و هر بیت رو بیشتر به هم چسبوندم... و البته شعر رو دوباره عمیقتر خوندم پشیمونم چرا این شعر رو گذاشتم _:2: چون من در مقام یک همسر و یک شریک زندگی میتونم با این شعر هم همسرم و هم همه مادرها رو ستایش کنم و در کنار وصف مقام بلند مادر.... مصیبت عروج مادر همسرم را هم به ایشان تسلیت بگم(تقریبا دوسال پیش فوت کردند) و سنگ صبور ایشان باشم اما الان می ترسم نکنه ناخواسته دلی غمگین و سنگین از غم فراغ مادر را بیدار کرده باشم عزیزان منو ببخشید که شعری سنگین و برای دوستان گرفتار هجران مادر.... بسیار تلخ رو... انتخاب کردم خداوند شاهده که عمدی نبود اگر دلی رو آزردم و بر چشمی ناخواسته اشک نشاندم عذرخواهی میکنم منو عفو کنید :53::53: نقل قول:
ایشون دارای تخصص تیپولوژی هستند و سخنوری بسیار حاذق و پر ارزش بوده و شاعر هم هستند شعر دیگر ایشان بیا وقتی برای عشق هورا می کشد احساس |
و چه زیبا تلخی زهرِ فاصله ها را برایم شیرین کردی... |
اکنون ساعت 12:32 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |