نمودار تيم ملي فوتبال مثبت است
مجيد جلالي: تغيير در نسل تيم ملي حياتي بود شيوهي بازي به تغيير نياز دارد http://207.176.218.145/Thumbnails/pi.../wh120-628.JPG خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال كارشناس فوتبال ايران گفت: در مرحلهي دوم انتظاراتمان از تيم ملي بايد معقولانه باشد. مجيد جلالي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دربارهي شرايط تيم ملي اظهار كرد: ما وقتي به كار تيم ملي در دور جديد از شروع نگاه ميكنيم نمودار مثبتي از جهات مختلف را مشاهده ميكنيم. تغييراتي كه در تيم به وجود آمد، حياتي بود. اين روند تدريجي تغييرات بايد روزي در فوتبال ايران انجام ميشد. در دورهي قبل تيم از نظر سني شرايط سنگيني داشت. وي افزود: از نظر شكل بازي و نتيجه تيم با سه مساوي بازيهايش را شروع كرد. در بازي چهارم توانستيم با يك برد يك بر صفر حريف را شكست بدهيم و در بازي بعد هم اين نتيجه به دو بر صفر تغيير كرد. در اين بخش هم ميبينيم كه نتيجهي نمودار مثبت است. جلالي دربارهي شيوهي بازي تيم ملي گفت: براي اينكه به شيوهي تازهاي برسيم بايد منصفانه بگويم كه هم بايد بار فني تيم بالا برود و هم اينكه منتظر بمانيم. نبايد عجله كرد با اين حال معتقدم گردش كار در تيم ملي مطلوب بوده است. وي در پاسخ به اين سوال كه آيا شما هم معتقديد كه كنار گذاشتن بازيكنان بزرگ در اين شرايط به سود تيم ملي خواهد بود، گفت: در تشكيل يك تيم معمولا مربيان اسير نامها ميشوند و فكر ميكند به دليل آنكه در گذشته بازيكنان اسم و رسم دار در روزهاي سخت كمك رسان بودند، ميتوانند در آينده هم چنين شرايطي داشته باشند. اين ذهنيتها را به سمت بيراهه ميبرد. بازيكني كه در وسط زمين بازي ميكند عملكردش است كه وضعيت او را مشخص ميكند و نه سوابقش. اينكه بگوييم من بازيكني بودهام اين طور و آن طور، اين مسايل ما را دچار اشتباه ميكند. اتفاقي كه در تيم ملي افتاده، خوب است اما، خيلي بهتر ميشود از بازيكناني كه سوابق خوبي دارند و آمادگي لازم را هم كسب كردهاند، در مرحلهي دوم استفاده كنيم. جلالي دربارهي انتقادهايي كه از بازي تيم ملي در نيمهي اول مطرح ميشود، به ايسنا گفت: فضاي هر بازي با بازي ديگر متفاوت است. شرايط موجود در دمشق با امارات متفاوت بود. فضاي ورزشگاه دمشق سنگينتر بود و بازي نيز شرايط حساستري داشت. معتقدم كه كار ما در سوريه بزرگتر بود. با اين حال همان طور كه گفتم اگر بخواهيم بر روي شكل و شيوهي بازي تيم ملي متمركز شويم بايد بگويم كه بايد صبر كنيم و منتظر بالا رفتن بار فني تيم باشيم. نبايد انتظار داشته باشيم كه تيم ما پس از دو، سه ماه شيوهي پانزده سال گذشتهي فوتبال را فراموش كند. وي در پاسخ به اين سوال كه آيا دايي ميتواند شيوهي فوتبال ايران را تغيير دهد، گفت: به نظرم او نياز به كمك دارد. براي تغيير اين شيوهها ما به تجربيات بيشتر و مطالعات بيشتر نياز داريم. معتقدم كه تشكيل كارگروهي در كنار دايي ميتواند در تسريع تغيير شيوه موثر باشد. جلالي در پاسخ به اين سوال كه آيا ميتوانيم به صعود تيم ملي به جام جهاني اميدوار باشيم،گفت: بايد واقعبين باشيم و در مرحلهي دوم انتظارتمان بايد معقول باشد. چيزي كه در مرحلهي دوم ميتوانيم ارايه دهيم همين فرم بازي مقابل امارات و سوريه است و تنها شايد درجهي انگيزشي و فداكاري بازيكنان بالاتر برود. به هر حال چرا نبايد به تيم ملي اميدوار نباشیم؟ |
ضعف تيم ملي فوتبال تاكتيكي است
فرشاد پيوس: "دايي" تجربهي خود را در اختيار مهاجمان قرار دهد لژيونرها براي خود يك تيم هستند http://207.176.218.145/Thumbnails/pi.../wh120-622.JPG ر خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال مهاجم اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت: در مرحلهي بعدي كارمان فوقالعاده دشوار است و بايد به فكر ترميم نقاط ضعف تيم ملي باشيم. فرشاد پيوس در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: فوتبال ايران هميشه از بهترين بازيكنان تشكيل شده است و تنها مشكلي كه ما همواره با آن روبهرو بودهايم، ضعف در كارهاي تاكتيكي و هماهنگي بوده است. با اين حال شرايط در تيم فعلي متفاوت است. اين تيم نشان داده كه هرچه بازيهاي بيشتري انجام دهد ميتواند بازيهاي بهتري هم به نمايش بگذارد. من به شخصه به اين تيم يكدست و جوان اميدوارم. بايد بدانيم كه براي مرحلهي بعد مشكلات فراواني خواهيم داشت. كارهاي تاكتيكي و فنيمان بايد ترميم شود. بايد بدانيم كه نميتوانيم با تيمهاي مطرحي همچون استراليا، عربستان و كرهجنوبي از همان شيوهاي استفاده كنيم كه پيشتر از آنها در مرحلهي گذشته استفاده كرديم. وي يكي از مشكلات اصلي تيم ملي را ضعف در خط دفاعي عنوان كرد و افزود: ما در خط دفاع هماهنگ نيستيم و بازيكنان دو جناح هم در كارهاي روبهجلو و سانتر از جناحين مشكلاتي دارند كه بايد تا پيش از حضور در مرحلهي دوم با انجام كارهاي تاكتيكي و تركيبي اين مشكلات را برطرف كنيم. فكر ميكنم خط هافبك ما نقطهي قوت تيم ملي باشد. در خط حمله هم از فرصتهايي كه بدست ميآوريم، نميتوانيم حداكثر استفاده را ببريم با اين حال خط حملهي ما ميتواند در آينده به نقطهي قوتمان تبديل شود. پيوس با اشاره به تعداد گلهاي كمي كه توسط مهاجمان تيم ملي در بازيهاي گذشته به ثمر رسيده، گفت: دايي بهترين گلزن فوتبال ايران و آسياست. او بايد تجربهي چندين سالهي خود را در اختيار مهاجمان قرار دهد و فكر ميكنم انجام تمرينات اختصاصي مهاجمان زيرنظر شخص "دايي" بتواند شرايط را در اين خط دگرگون كند. وي دربارهي وظيفهي فدراسيون فوتبال براي تقويت تيم گفت: در مرحلهي دوم كار فوقالعاده دشواري داريم. فدراسيون بايد برنامهي جداگانهاي را براي ليگ و تيم ملي در نظر بگيرد. فكر ميكنم انجام تمرينات تيم ملي هفتهاي دو روز بتواند بهترين شرايط را پيش روي تيم ملي قرار دهد. با اين برنامهريزي ليگ تعطيل نميشود و بازيكنان آماده از دل ليگ به تيم ملي ميآيند. نبايد تجربهي ناكارآمد گذشته را كه ليگ را براي دو تا سه هفته تعطيل ميكرديم، تكرار كنيم. كاپيتان اسبق تيم ملي با تاكيد بر استفاده از تمامي ظرفيتهاي فوتبال ايران گفت: بازيكنان بزرگ در لحظات حساس ميتوانند به كمك سرمربي تيم ملي بيايند. بازيكناني همچون مهدويكيا، هاشميان و كريمي براي خود يك تيم هستند. بازيكناني خلاق كه ثابت كردهاند ميتوانند ستون اصلي تيم ملي باشند. اطمينان دارم كه در كل فوتبال ايران بازيكني مانند مهدويكيا پيدا نميشود. بايد از بازيكناني همچون او در تيم ملي استفاده كنيم. مهدويكيا، كريمي و هاشميان در روزهاي سخت كمك رسان تيم ملي و علي دايي خواهند بود |
نيروي انتظامي مانع از كار خبرنگاران شد
خودداري از پوشش مراسم جشن قهرماني استقلال ر خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال نيروي انتظامي از حضور خبرنگاران براي پوشش مراسم جشن قهرماني تيم استقلال جلوگيري كرد. به گزارش ايسنا، نيروهاي يگان ويژهي نيروي انتظامي زماني كه خبرنگاران بر طبق قانون هميشگي پايان مسابقات، در پايان بازي تيمهاي استقلال تهران و پگاه قصد ورود به زمين را داشتند، با برخورد شديد و ضربات باتوم خبرنگاران را از اين كار منع كردند. همچنين زماني كه علي فتحالهزاده مديرعامل باشگاه استقلال قصد ورود به زمين مسابقه را داشت ماموران يگان ويژه او را مورد ضرب و شتم قرار داد |
علي آبادي:
از قهرماني استقلال بسيار خوشحال شدم اينجا وقت صحبت از "كاشاني" نيست! http://207.176.218.145/Thumbnails/pi...wh120-2626.jpg خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال رييس سازمان تربيت بدني گفت: از قهرماني استقلال بسيار خوشحال شدم. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمد عليآبادي پس از پايان بازي استقلال و پگاه اظهار كرد: بازي بسيار خوبي بود، از هر دو تيم بازي خوبي را شاهد بوديم. در هر صورت خوشحالم كه استقلال قهرمان شد و مردم شاد شدند. ما نيز از شادي مردم خوشحال شده و روحيه گرفتيم. وي افزود: پگاه هم تيم خوبي بود و در هر صورت اميدواريم استقلال و پرسپوليس در آسيا موفق شوند. علي آبادي دربارهي استعفاي حبيب كاشاني نيز گفت: در اينجا صحبت خوشحالي است نه صحبت حبيب كاشاني |
نماز شكر بازيكنان استقلال پس از قهرماني
ر خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال بازيكنان استقلال تهران پس از قهرماني در جام حذفي نماز شكر به جاي آوردند. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آبيپوشان پايتخت پس از پايان بازي برگشت جام حذفي باشگاههاي كشور و پيروزي 3 بر صفر برابر پگاه گيلان در چمن سبز ورزشگاه نماز شكر به جاي آوردند. |
حاشيههايي از ديدار تيمهاي استقلال و پگاه/٢/ خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال نيمهي دوم ديدار تيمهاي فوتبال استقلال تهران و پگاه گيلان در فينال جام حذفي حاشيههايي را دربر داشت. به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دروازهبان پگاه كه در نيمهي اول پيراهن مشكي به تن داشت در نيمهي دوم براي تحريك بازيكنان استقلال پيراهن خود را عوض كرد و پيراهني قرمز رنگ پوشيد. • "امير قلعهنويي" سرمربي تيم فوتبال در نيمهي دوم بسيار عصبانيتر از نيمهي اول كار را در كنار زمين دنبال ميكرد، وقتي بازيكنان تيمش موقعيتهايي را خراب ميكردند عصبانيت او تا حدي بود كه دستيارانش كنارش آمده و سعي ميكردند به او آرامش دهند. • بطريهاي آب آشاميدني كنار زمين در نيمهي دوم همه خالي از آب بودند و بازيكنان به هنگام رفع خستگي براي نوشيدن آب با مشكل مواجه ميشدند. • در نيمهي دوم عكاسان بيشتري نسبت به نيمهي اول پشت دروازهي استقلال تهران حضور داشتند. • نيروهاي امنيتي كه تا اواخر نيمهي اول در كنار زمين حضور داشتند در نيمهي دوم از دقيقهي 70 وارد زمين شده و در اطراف زمين مستقر شدند. • فرهاد مجيدي به هنگام تعويض به شدت از سوي هواداران تيم استقلال مورد تشويق قرار گرفت. • با ملايم شدن گرماي هوا تماشاچيان در تمامي نقاط طبقهي فوقاني استاديوم به طور متراكم جاي گرفتند. آنها از دقيقهي 80 بر تشويقهاي خود افزودند و تا پايان 90 دقيقه مدام بازيكنان تيم استقلال را تشويق ميكردند. • از دقيقهي 80 بازي برخي نيروهاي پليس مشغول حصاربندي محل خروج بازيكنان از زمين بازي به رختكن شدند تا احتمالا حوادث ديدار پرسپوليس و سپاهان در بازي پاياني ليگ برتر ديگر تكرار نشود |
عضو هيات مديره باشگاه استقلال:
استقلال سزاوار قهرماني بود http://207.176.218.145/Thumbnails/pi...wh120-2656.jpg خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال عضو هيات مديره باشگاه استقلال گفت: قهرماني در جام حذفي هديهي باشگاه استقلال به هواداران بود. مسعود نفريه در گفت و گو با خبرنگار ورزشي ايسنا اظهار كرد: استقلال بازي بسيار خوبي را انجام داد و سزاوارانه قهرمان جام حذفي شد. الان صحبت كردن بسيار دشوار است؛ اما از اينكه امروز هواداران خوشحال استقلال را ديدم، بسيار خوشحال شدم و احساس بسيار خوبي دارم. نفريه ادامه داد: استقلال بايد براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا برنامهريزي كند. از اينكه دل مردم را شاد كرديم به خود افتخار ميكنيم. نفريه همچنين گفت: پيش از بازي پيشبيني كرده بودم كه با اختلاف 3 گل پيروز ميشويم و شاهد بوديد كه همين اتفاق نيز افتاد. وي ادامه داد: از عملكرد فتحاللهزاده در طول مدت كاريش در تيم استقلال كاملا رضايت داريم و ثمرهي تلاشهاي او را امروز با قهرماني استقلال ديديم، كما اينكه اگر استقلال قهرمان هم نميشد او زحمات بسيار زيادي را براي استقلال كشيده بود |
اميدوار رضايي:
تيم قدرتمندي را براي آسيا آماده ميكنيم "فتحاللهزاده" و "قلعهنويي" در استقلال ميمانند خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال عضو هيات مديره باشگاه استقلال تهران گفت: تيم را با قدرت هرچه تمامتر براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا آماده ميكنيم. به گزارش ايسنا، اميدوار رضايي در جمع خبرنگاران اظهار كرد: امروز روز بزرگي براي استقلال بود و بسيار خوشحاليم كه توانستيم قهرماني جام حذفي را به دست آوريم. استقلال شايستهي اين مقام بود و با توجه به تلاش تمامي بازيكنان اعضاي كادر فني و مسوولان باشگاه اين موفقيت به دست آمد. رضايي خاطرنشان كرد: به زودي براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا برنامهريزي ميكنيم تا استقلال با قدرت هرچه بيشتر در اين مسابقات شركت كند. رضايي در پايان گفت: فتحاللهزاده و قلعهنويي بيترديد در جايگاه خود باقي ميمانند و با قدرت به كار در استقلال ادامه میدهند . |
طالبلو:
قرآن حافظ من است تصور نميكردم با اين نتيجه قهرمان شويم خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال دروازهبان تيم فوتبال استقلال گفت: تصور نميكردم با چنين نتيجهاي مقابل پگاه قهرمان شويم. وحيد طالبلو پس از قهرماني تيم استقلال در جام حذفي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي ايسنا، اظهار كرد: از موفقيت تيم بسيار خرسندم و اين لحظات را به هيچوجه فراموش نخواهم كرد. وي افزود: بازي سختي مقابل پگاه داشتيم كه به هيچوجه نميشد پيشبيني كرد كه چه سرنوشتي در انتظارمان است. معتقدم اگر حمايت بيدريغ هواداران تيم نبود قطعا چنين موفقيتي حاصل نميشد، حتي حمايت همهجانبهي تماشاچيان بود كه باعث شد استقلال بتواند با اختلاف 3 گل پگاه گيلان را در فينال جام حذفي شكست دهد. طالبلو همچنين دربارهي قرآني كه در هر بازي همراه خود دارد و آن را در كنار دروازه تيم استقلال قرار ميدهد، گفت: قرآن حافظ همه است و من از آن زياد مدد گرفتهام. معتقدم اين كتاب الهي در موفقيتهاي تيم استقلال و بازيهاي خودم نقش زيادي دارد. البته سعي ميكنم اين كتاب آسماني را در جايي قرار دهم تا توپ بازيكنان حريف به آن اثبات ن |
جباري:
"منصوريان" كمك زيادي به من كرد خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال مجتبي جباري گفت: قهرماني استقلال را به تمامي هواداران اين تيم تقديم ميكنم. بازيكن مياني تيم فوتبال استقلال در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بسيار خوشحالم كه توانستم در قهرماني تيم استقلال نقشي داشته باشم. تيم ما شايستهي اين قهرماني بود و ما براي موفقيت در جام حذفي تلاش بسياري انجام داده بوديم. جباري افزود: گل خود و قهرماني استقلال در جام حذفي را به هواداران استقلال تقديم ميكنم. وي دربارهي خداحافظي علي منصوريان نيز گفت: او بازيكن بزرگي بود و در اين مدت كمك زيادي به من كرد. جباري ادامه داد: استقلال در ليگ بسيار بدشانس بود اما در جام حذفي شرايط خوبي داشتيم و در نهايت به آنچه كه استحقاقش را داشتيم رسيديم. جباري دربارهي گلزني خود در اين مسابقه نيز گفت: گل من حاصل كار تمامي بازيكنان تيم بود و من در نهايت توپ خوبي را كه به من رسيد تبديل به گل كردم. در هر صورت اطمينان داشتم كه ميتوانيم پيروز شويم. |
اکنون ساعت 05:24 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |