شما لطف دارین شکوفه خانم
ولی استقلال عاشق زیاد داره من کسایی رو می بینم که واسه همه ی بازیها میان ورزشگاه که مشکل جسمی و حرکتی و خیلی مشکلات دیگه دارن از یه جاهایی میان که نگو کم نیستن کسایی که واسه بازیای استقلال از خوزستان میان باید باشی و ببینی که چه عاشقایی داره اس اس |
اگه میشد منم برم ورزشگاه واسه همه بازیای اس اس میرفتم....
اما..._:2: |
امیدوارم روزی بیاد که خانمها هم بتونن بیان به ورزشگاه و بتونین بیانین و از اس اس حمایت کنین
|
اميدوارم تا زماني كه جو ورزشگاه ها اينجوريه خانوم ها نتونن بيان ورزشگاه، جو ورزشگاه ها برا خانوما اصلا مناسب نيست
آقا رضا بازي تموم شده ديگه، شمام بردين، بهتون هم تبريك مي گم ولي ديدي كه گل سوم سپاهان صحيح بود، گل چهارمتون اون صحنه خطا نبود اصلا واضح هم بود، نياز به كارشناس هم نبود در مورد اون توپ هم اصلا نميشه اظهار نظر كرد ولي به هر حال بازي ديگه تموم شده، اين بحث ها هم بي فايدس ديگه پس ديگه در موردش حرف نمي زنيم |
خانم ها که بیان ورزشگاه جو درست می شه.
(به هر حال تعداد ادم های با فرهنگ ورزشگاها بالا می ره) به امید اون روز |
اما یه جورایی راس میگن اگه دخترا برن ورزشگاه...پسرا دیگه به فوتبال نگا نمیکنن...!!!!!!!!!!!!!!:eek:
|
ببينيد، الفاظ خيلي خيلي زشتي تو ورزشگاه ها به كار برده ميشه
به علاوه مسئله امنيت خانوم ها هم هست، هيچ تضميني وجود نداره كه يه خانوم بره ورزشگاه و سالم برگرده شايد حضور خانوم ها تو يه سالون ورزشي موردي نداشته باشه، اون هم به دليل اينكه راحت ميشه اونجا رو كنترل كرد ولي در مورد استاديوم قضيه فرق مي كنه، براحتي نميشه جو استاديوم رو كنترل كرد *************************************************** حالا بيايم سراغ تيم ملي آيا شما فك مي كنيد تيم ملي مي تونه در مقابل كره جنوبي كه 13 لژيونر داره نتيجه بگيره؟ |
امنیت خانومها را میشود تامین کرد. کاری ندارد.
*** تیم ملی نتیجه نخواهد گرفت یا نهایتا هنر کند مساوی بشه |
در مورد موضوع رفتن خانم ها به استاديوم: |
امید جان بازم میگم اون صحنه هارو کارشناسا گفتن که حرف من درست بود در ضمن فنایی رو تو میگی کارشناس؟ من به چشمام خیلی بیشتر اعتماد دارم اونقدر از فوتبال سرم میشه که بفهمم خطا چیه بازیکن شما تو شش قدم محمدی رو شارژ کرد شارژ کردن دروازبان حتی کوچک هم باشه تو شش قدم خطاست اون صحنه هم یه نوک پا به میلاد زدند که خطا بود در ضمن این نود میاد و طرفدارای سپاهان و نشون میده مثلا ناراحتن فک می کنه ما راضی بودیم از داوری؟ طرفدارای ما چون بازی رو بردیم دیگه چیزی نگفتند وگرنه همشون ناراضی بودن از داوری ************************************************************ ***** اميد: اين تايپيك كلا مربوط به فوتبال داخلي هست، ميشه در مورد تيم ملي هم اينجا صحبت كرد آقا رضا، يه ذره با تعصب نگاه نكني، مي توني حقيقت رو ببيني |
اکنون ساعت 10:31 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |