خدا جونم
کاش چشامو باز میکردم میدیدم تو بغلتم... باور کندیگه هیچی ازت نمیخواستم،چون اونقت همه چیو بهم داده بودی:29: |
خدایا....اینکه میگی از رگ گردن نزدیکتری و این حرفا.... |
خدایا.....اگه همینجوری پیش بره فکر میکنم از اون بنده های |
6 فروردین 92
خــدایا خواسته ی زیادی ندارم ... :( |
خدایا به حد کافی خیال بافتم و تنم کردم |
الهی ؛ به من بفهمان بی تو چه میشوم ، اما ، نشانم نده |
خدایا می شود باران ببارد....؟ |
کم آوردم
خدایا تو دنیای ما آدما یه حالتی هست به نام کم آوردن تو که خدایی و نمی تونی تجربش کنی ! خوش به حالت !:elahi_elahi: |
خداوندا..... |
دستهایم به آرزوهایم نرسید،آنها بسیار دورند... |
خدایا لطفا یک ثانیه حماییت را از من .....از ما دریغ نکن...... آمین |
ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﺍ |
خدایا کم آورده ام.....در لیست آدم هایت اشتباهی شده است!!!! |
دردل
خدایا
لحظه های تنهاییم راچگونه سپری کنم رفت وبارفتنش سردم کرد خدایاجان راامانتم دادی ویک مرگ به توبدهکارم اگرقسمتم تنهایست یاامانتت رابگیریاطلبت را:باوکه رو: |
خدایا... به آنان که ادعای عاشقی تو را دارند بیاموز که بدترین گناه.... |
لحظات شاد
خدایالحظاتی شادبه همه عطاکن تاماهم درشادیشان شادباشم:MOJ MEKZIKI::MOJ MEKZIKI::دیه چه؟:
|
جمعه ها
خدایاجمعه هایکی پس ازدیگری سپری میشودکاش جمعه های عمرم کفاف ده که چشمم به جمال پرنورش روشن شودیک جمعه دیگرگذشتومنتقم فاطمه نیامدچشم انتظارجمعه بعدی میانم
|
باران
ازترس خیس شدن درباران غم به زیرچترتنهایی پناه گرفته ام خدایایاروفاداری قسمتم کن تاباهم زیرباران لطفت درکوچه ی مهربانیت قدم بزنیم وخیس شوم
|
خدایا.....این روزها حرفهایم بوی ناشکری می دهند اما تو.....به حساب تنهایی |
خدایا..... |
خدایا.....نترس!!! نه به گناه میفتی و نه به جهنم میروی..... من و تو به هم محرمیم...!!!!! |
خدایا... فکر کنم سرنوشت منو وسط میدون شهر نوشتی که هر کی به من رسید منو دور زد..... |
مي گوینـد قسمت نیست، حکمت است. خدایـا! مـن معني قسمت و حکمت را نميدانم امـآ تـو معني طاقت را ميدانـی ... مـگــر نــه ؟! |
با تو نیستم
تو نخوان با خودم زمزمه میکنم... . . . . من خوبم... من آرامم... (ولي تو باور نكن خدا) |
خدایا آسمانت چه مزه ایست؟؟؟ من که فقط زمین خوردم..... |
خدایا..... |
ای خدا دمت گرم ما رو بفرست به مرحله بعد دیگه.....این مرحله که همش غوله!!!! |
میان ِ نیایــــش هـــای شبـــانه ام بود که فهمیدم ؛ |
خدایا نکنه حاجت هایم که قبول نمیشوند از گناهانی است که کرده ام خدایا گناهانی که مانع استجابت دعاهایم میشود ببخشا به عظمت خداوندی ات....
|
به خدا بگو :خدایا هرگز نگویمت دستم بگیر عمری است گرفته ای رهایم مکن |
تمــام ِ غصـه هـای دنیـا را می تـوان با یک جمله تحـمل کرد :
خدایــا ! می دانــم کـه می بینـی ... |
خدایا یه بر به زندگیمون بزن شاید دو تا حکم افتاد دستمون که هر نامردی |
بارخدایا... |
خداوندا!!! |
گاهی هم هوا چقدر خوب و دونفره ست! من هستم و خدا . . . |
خدایا
خدایا ! می دانم که خوب می دانی ژرفای نیازم را ، و عمق انتظارم را ! مهربان من ! که همیشه تنها تو را صدا زده ام و تنها همه چیز را همیشه از تو خواسته ام ، تو را به خود خدایی ات قسم اجابتم کن ! من معجزه ی زندگی ام را تنها از قدرت بی کرانت و از دریای رحمتت می خواهم ! :53: |
خدایا.....گوشت رو جلو بیاور....خسته ام میشنوی؟؟!!!! |
بزرگا ! مگر مي توان شيريني عشق تو را چشيد و از تو روي گردان شد ؟
مگر مي توان لذت همجواري با تو را درک کرد و ميل جاي ديگر داشت ؟ لطيفا ! آيا شود که من نيز دوست تو باشم و به عشق و محبت تو پاک گردم ؟ شود که شوق ديدارت بال پروازم را بگشايد و به خوب و بد راه دگر نينديشم ؟ جميلا ! توان روي تو ديدن و نعمتي ديگر خواستن ؟ توان رضايت تو را داشتن و چشم به ديگري دوختن ؟ از تو مي خواهم که مرا براي ديدن رويت انتخاب کني اين تن را براي عبادتت ، لايق اين قلب را براي شيداييت ، عاشق اين چشم را براي ديدنت ، شايق |
خدایا ! |
|
اکنون ساعت 06:19 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |