نقل قول:
و همین جور بقیه دوستان! به ما هم میرسد؟! |
سلام اینجا چه خبر بوده بازم که ریخت و پاش
این تاری عوض بشو نیست که نیستتتتتتتتتتتتتتتتت مالزی چه خبر تاری؟؟؟؟؟؟؟؟ |
سلام رزيتا جون
تو كجايي ؟ دلتنگم كه رفته من تنها موندم و اين بچه ها هم كه اعصابمو خراب كردن . قرار شده هر كي هم هرجا مي خواد بره از قبل خبر بده . تو هم همينطور اگه جايي خواستي بري خبر بده تا اون روز منم نيام تو فروم تا اينا برا خودشون خوش باشن . مرسي كه اومدي |
دوستان خواهش ميكنم يه خورده جنبه بدني
بابا نا سلامتي اينجا همه با هم دوست هستيم اين همه بي تابي بي معنيه لبخند 1 2 3 عكس قشنگي شد رزيتا گيان خوشكگم نيستي زودتر باو مشتريل راه بناز ا بس تپ و توز كردن شكت بيمن هايده كوره مشكلي ارات پيش هاتيه داشي نگران بيه زود خبر بيه و ايمه باشد منتظرم |
نه بابا اين برادرمون هم كرد از آب در اومد ؟؟؟؟؟
اگه ميشه عكسي رو كه انداختي برامون بفرست :21: |
حامد نودو پنج همين طوري يه جورايي قاطي هستي ديگه لازم نيست قاطي كني ! البته قيافت ميگه تقصيرخودته اين چه عكسيه!!!! (مخمل برق گرفته ):21:
|
http://www.3jokes.com/images/2007/Da...e-1/dqhksm.jpg
اميدوارم از عكست خوشت بياد فرگل اي بخنديم اي بخنديم تا دلمون درد بگيره اي دلم اي واي دلم:21::24::24::24::24::24: |
هيچم خنده نداشت خيلي هم خوشگله :p:p:p
|
خوشحالم كه خوشت اومد پسنديدي مخصوصا اب دهنش كه اويزون شده تو كاريكاتور كر كر خندست
|
واي خوب نگاش نكردم عكاس باشي مثل اينكه عكس خودت رو اشتباهي فرستادي اين كه پسره ؟؟؟ :21::21::21:
|
نه خير دختره
|
بيشتر دقت كن مطمئن باش كه پسره اگه هم عينك داري حتما عينكتو بزن :21: دوستان نظر بدين اين عكس دختره يا پسر ؟؟؟
اينجا چرا سوت و كوره ؟ چرا هيچ كي اينجا نيست ؟ پس برو بچه ها كجا رفتن ؟ رزيتا / آريانا كه چند وقتيه غيبت داره / تاري / حامد و بقيه برو بچه ها ..... به اين زودي در اينجا تخته شد ؟ |
فرگل جون فكر كنم همشون كم آوردن يا مي ترسن بيان بهشون گير بديم اشكال نداره من بخاطر تو قول مي دم كاربه كارشون نداشته باشم بهشون بگو بيان نترسند.البته بگم فقط بخاطر فرگل جون .
|
اينجا هر كي بخواد گير بده من گيردونشو ميخوشكونم
گير اهه قهوه خونه فعلا بدليل نداشتن كارگر از دادن سرويس معذوره فقط ميخواين بياين بشينين صوبت كنين عب نره دااااااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااش |
يعني چي كارگر نداره پس تو چي كار ه اي پسر ؟ هنوز كوچيكي بزار سه چهار تا تار سبيل دراوردي بعداً كري بخون .ok كوچولو؟ تاري كاري نكن بي تارت كنم ...
|
سلام به برو بچ
گردن کلفت شدی تاری یهو دیدی قاطی کردم ها قهوه خونه به خاطر نداشتن کارگر از دادن سرویس معذوره یعنی چی میدم مجوزتونو باطل کنن :21::21::21::21::21::21: |
مرسي مخمل جان (حامد نود و پنج) وقتي خودت نيستي اينطوري ميشه ديگه يه حالي بايد ازاين كارگرقهوه خونه بگيري .
|
قابلی نداشت جانم مخمل آماده سینه سپر کردن در برابر زورگویی این تاری گران فروش قلدر می باشد خوب بید(مخمل اینجا مخمل اونجا مخمل همه جا )ببخشد اون زبل خان بود {B Adabi}
|
يه بار گفتم كه خمل از اين حامد خوشگل تره حيف مخمل نيست به اين نسبتش مي دين :21:
چرا اينقدر به هم گير مي دين ؟؟؟ ببخشيد كلمه بالا مخمل هست اصلاح مي كنم ديگه هم گير به اين داداش تاري ندينا .... |
مخمل خان مثل اينكه دارند باند بازي ميكنند خودتو عشق بقيه رو ولش من طرف توام فرگل بعد جوري داره از اين تاري زورگو طرفداري مي كنه !
|
فرگل جان من هم هزار بار گفتم این همون مخمله یه چند وقتی رفته خارج فیلم بازی کرده جو گیر شده موهاشو فشن زده بازم گیر بده به این مخمل بدبخت:cool:
|
فريما جون باند بازي چيه ؟؟ دو به يك نمي شه تو و اون حامد دست به يكي كردين ها !!!!!
تاري كجايي كه كمك كني بابا اينجا غريب كشم كردن كمك .... كمك .... |
نه ديگه زير ش نزن ديگه اون تاري ديد نه بابا اوضاع خيته فرار كرد. از مخمل ترسيد آخه مخمل خان بد جوري حالشو گرفت دلم براش سوخت. حيووني....
|
چيه فرگل جان اين حامدو كه ميبيني همين چند روز پيش از زير لگدو مشت اريانا و دلتنگ كشيدم بيرون يه كاري و شغلي بهش دادم اونوقت چنگ ميزنه ميبيني تو رو خدا خودش هم ميدونه كه در افتادن با تاري پلنگه يعني خودكشي حالا فعلا داره يه خورده شيرين كاري ميكنه عب نداره بخشش از بزرگانه
بعد هم من با اون فريما طرف نميشم چون يه خورده ..... عصباني و زود رنجه بابا بزرگي گفتن كوچيكي گفتن رعايت دوستي و نزاكت هم بد نيست خوب بچه ها به جاي اينكه به هم ديگه گير بدين راجع به مسائلي صحبت كنيد تا بيشتر بياموزيم نه فراموش كنيم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
سلام من اومدمممممممممممممممممممممممممم مممممممم
برین کنار برین کنار نفتی نشینننننننننننننن:p وای از دست این تاری مگه اینجا عکاسیهههههههههههههههههههههه یکی به دادم برسه یه روز نبودم همه چی عوض شده |
كجائي تو نه جواب ميدي نه هستي از وقتي تاج گرفتي ديگه پيدات نيست خيلي از دستت عصبانيم:mad:
|
دیروز اومدم اوضاع سایت روبراه نبود همش قاط میزد منم رفتم اما دیشب تا دیروقت بودم
خب چه خبرا من نبودم که خرابکاری نکردی آبروداری کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از مشتریها پذیرایی کردی پول اضافه که نگرفتی؟ |
رزيتا جون اين غاصبين (فريما و حامد) در نبودت مي خواستن قهوه خونه رو تصاحب كنند تاري هم كه نبود فكر كنم كار داشت يه نفري جلوشون وايسادم ولي غريب كشم كردن ها :21:
|
قهوه خونتون اصلاً حال نميده مديريت قهوه خون باكيه؟ اين بعداظهريه يه چايي يه چيزي همينه كه آدمو مجبور مي كنيد باهاتون برخوردكنه (قابل توجه تاري)
|
خيلي خوب فعلا اينجا رو بچرخون تا من اين چند تا مزاحمو بندازم بيرون مانع كسب شدن
|
به سلام
بفرمایید اینم یه چایی تازه دم خدمت شما . http://i29.tinypic.com/53s9iv.jpg كوچيك دادم زود بخوري بري ييييييييييييييييييييييييييييي |
|
مخمل برگشت ولی اینجاکه باز هم تعطیله خدا بگم چیکارت کنه تاری :102:
|
سلام شب بخیر کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
بچه ها كجاييد ؟ چرا اين تاپيك كه يكي از تاپيكهاي خوب بود اينقدر بي حال شده ؟ رزيتا جون / فريما / مخمل خان / تاري / آريانا و بقيه برو بچه هاي پي سي كجاييد ؟ دير بجنبيد در اينجام تخته مي شه ها !!!!!
|
فرگل جون خودم هواتو دارم بگو چي مي خواي تا خودم دوسوته ْآماده كنم ازبقيه آبي گرم نميشه مخصوصاً تاري خان بي مسئوليت به مخمل خان گفتم عوضش كنه يه كارگرقهوه چي ديگه بگيره اصلاً خوب سرويس نميده.
|
فريما جون دل شير داري كه تنهايي اومدي نبرد . حامد كه نيست ازت دفاع كنه ؟؟؟
|
سلام
جونم من هستم بگو چی میل داری ؟ |
اين فريما فر فر مثه اينكه خوشش مياد پاشو رو دمب شير بزاره اجي رزيتا بهش بگو با برارت اينقدر كل نكنه بابا چي از جون من ميخواد
|
البته نهار کتلت داشتیم واسه شما هم آوردم بخورین نوش جونتون
http://irantoiran.files.wordpress.co.../06/kotlet.JPG ددددددددددددد بیان دیگه الان تاری میاد هیچی نمیمونه :21: |
اکنون ساعت 08:34 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |