بهتر که نمی شود |
|
چگونه شرح دهم بت پرست یعنی چه؟
کسی که دل به تو یک عمر بست یعنی چه؟ برای لحظه ی اول که دیدمت ناگاه نخورده تجربه کردم که مست یعنی چه؟ ... گذشتی و نگذشتم که خاطرت باشد کسی که پای دلش مانده است یعنی چه؟ گلایه می کند از گریه ام خدا اما زمین نخورده بفهمد شکست یعنی چه؟ تو را که ترک کنم تازه بعد می فهمی که انتقام من و ضرب شصت یعنی چه؟ الهام دیداریان |
|
فاصله جریان دارد....
بین چشم من وتو فاصله اسکان دارد ودر این بین دل یخ زده مهمان دارد سطح مژگان مرا ابر در آغوش گرفت ابر زائو که فقط شرشر باران دارد باد تکرار نفس های مرا می شمرد درد دوری نکند مژده ی طوفان دارد!!! نازنین هاجر و صحرای عطش ،اسماعیل داستان من وتو آیه ی قرآن دارد باز تکرار اساطیر کهن دلخوشی ام یوسفم گم شده ومیل به کنعان دارد من تماشاگر ومحو همه ی ثانیه ها قصه ی چشم تو کی نوبت اکران دارد؟ چشم می بندم ودر خواب به من می گویی: یک نفر مرده ولی از نفست جان دارد من وتو برده ی تقدیرِ پر از ابهامیم چه بگویم ؟به خدا فاصله جریان دارد پیچک درد وهزاران غم وتنهایی و من شک ندارم که زمین قحطی انسان دارد !! شاعر : مریم وزیری (تیماء) |
عشق _ از عطار
عشق را با کفر و با ایمان چکار |
|
مردم دلتنگ را خلوت گزیدن می کشد عاشقان را درد از جانان بریدن می کشد |
لحظه ها را دریاب چشم فردا کور است
چه گریزی است ز من ؟ فروغ فرخزاد |
امشب چو لاله داغ تو بر جان تهاده ایم |
اکنون ساعت 12:28 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |