![]() |
سلام بر همگی :53:
باران گیان من که منظورم به تو بود عزیز خیلی دلتنگت بودم:) نگران آناهیتا هم بودم و البته جای واران و بقیه هم خالیه_:2: خوب حالا یک بحث مربوط به حال حاضر رو شروع کنید منظریم:rolleyes: |
سلام :53:کسی نیست؟چرا سایت اینقدر خلوت شده؟شب جمعه ای کجایین؟به خدا آدم دلش میگیره
استاد فرمودن اساس انتخاب اسم کاربری خانوما چیه خب استاد جان معلومه خانوما اسمهای قشنگ و رومانتیک انتخاب میکنن یا اسم گل میذارن یا اسم یه شخصیت خوب مثلا شما دیدین یه خانوم اسم کاربریشه بذاره گلادیاتور؟؟معلومه که ندیدین ولی آقایون از ایجور اسمها زیاد میذارن;) مهرگان گیان دل به دل راه داره اتفاقات زیاده ولی اینجا مکان مناسبی برای بیانشان نیست بگم پخم میکنن:65: مهبا جان خواهر عزیزم ممنون که به یادم بودی آره وارانم خیلی وقته نیست یعنی خیلی ها خیلی وقته نیستن_:2: فرانک خانوم معلوم نیست کجاست رفته دوده بگیره؟ رزیتا خانومم که یه سری بهمان نمیزنه عسل بانو هم احتمالا عید بیاد تبریک بگه یه جیغی هم بزنه خلاصه تو غریبی دلمان گرفته جان خودتان بیاین_:2:{قیژه} |
سلام مه آمدم
مث ایکه دیه کسی نبود بشمان بگه مَرَز چیزه! باران گیان چیش بی؟ نپرساو؟(پاوه ای بود!) در اسرع وخت برادان میذارمش. مهبا گیان گفتی درمورد زمان حال حرف بزنیم؟(منظورت دقیقا چه بود؟) چه بگیم خو استارتشه میزدی! راسی آناهیتا گیان بری چه داری داد میزنی خویشکه؟! ولی حق بشد میدم گیان تو مه خیلی آن میشم و اینجا سر میزنم ولی وختی مینم کسی نیامده و خوری نی، هیچی نمینویسم هی ایجو میرم بیرون بری خودم! آخه آخر ساله، دوده و تمیزی و اینا مطرحه، سر همه شلوخ شده انگار! هی منم ای وسط نامی گرفتدم حوصله هوچ ندارم!:d:53: بذا منم یه ی جیغی بکشم ولا! {قیژه} آی راحت شدم!{داش مشتی} |
سلام به همگی.بالاخره ای دی اس الم وصلید.راستی امروز روز مهندسه.به همه ی مهندسین اینده تبریک میگم.:53:
|
سلام ..شب خوش مهرگان جان واله نه مشغول دوده عيديم نه چيز ديگه...از بابت پرسيدن از مامانم هم يادم رفت.. براي اين كه ماشا اله تا زنگ ميزني انقدر غيبت خاله و عمه رو شروع ميكنه مهلت نميده حرف بزني... واله من اصلا امسال حوصله به جا آوردن اين سنت قديمي نياكان عزيزمان دوده گيري رو ندارم.. راستي ميدونين چرا اين سنت گرامي براي ما زن هاي زحمت كش پديد آمده.... خوب قديم ها بخاري ها هيزمي بوده و تو فصل زمستان همه جا رو دوده سياه هيزم ميگرفته .با ايان يافتن زمستان بخاري هاي هيزمي از خانه ها برچيده ميشده و روسياهي آن بر روي ديوارها و سقف خانه به جا ميمانده..همين موضوع بهانه اي بوده براي بيرون ريختن وسايل و زدودن دود وگرد وخاك يك ساله از منزل.... همين بهانه سنتي شده بر دوش ما... راستي بياين از آيين ها وسنت هاي زيباي عيد در آغازفصل بهار بگوييم..از هفت سين از خريد عيد كه زمان بچه گيهاي ما خيلي با صفا بود ...
|
سلام باران
سلام اسی گلدن تبریک میگم بشین با ای دی اس ال حالشو ببر! راستی باران راس میگه ها! بیاین درباره عید حرف بزنیم! من قضیه این دوده گیری رو نمیدونستم واقعا مرسی که گفتی. بچه ها ما هر وقت سبزه میذاریم خراب از آب درمیاد! یا میگنده، یا خشک میشه... نمیدونم چرا... یکی راهنمایی کنه بینیم چجو بشش آو بدیمانانان! من هفت سینی رو دوس دارم که بزرگ و شلوغ باشه! ولی این روزا پر بازار این هفت سینای کوچولو و موچولو شده که خیلی هم جم و جورن و اصلا حال نمیدن! آخی! تا حرف عید میشه من یاد بوی عود میافتم... با اینکه سردرد میگیرم! اما بوش برام موجی از خاطراته... مهمانی...دید و بازدید...آجیل دزدی:24: ...عیدی گرفتن به زور!!! یادش بخیر! الان دیگه بزرگ شدیم نمیشه بعضی کارا رو انجام بدیم! شما ها چطور دوستان؟ |
خواهش ميكنم
در مورد سبزه عيد كه پرسيدي ...من خودم تا چند سال باهاش مشكل داشتم... اما حالا بهتر شده..بهترين كار اينه كه تا چند روز اول تو سبد بزاري و حتما هم جلو نور طبيعي خورشيد باشه تا سبز سبز بشه و از اول جوانه زدن پهن دربياد... ميتوني تو پوست تخم مرغ هم سبزه به كاري خيلي خوشگل ميشه..يا حتي تو تخم بوقلمون... من هم با سفره هفت سين بزرگ موافقم...اگه بشه چند تا عكس ميزارم از سفره هفت سين هاي كرمانشاه وشهرستان هاي ديگه والبته از سفره هاي خودم;) آدم بايد خودش خلاقيت داشته باشه...واين سنت زيبا رو با دست هاي خودش بسازه..قراره امسال يه سفره واسه يه عروس درست كنم حتما عكسش رو ميزارم... ------------------------------------- ویرایش توسط ادمین : اینجا رو نگاه کنید :d مسابقه سفره هفت سین - صفحه 2 - پی سی سیتی |
سلام به همگی
در مورد سبزه عید مهرگان جان فکر کنم باید کودشو عوض کنی :d;) |
ممنونم از راهنماییت باران گیان. تو تخم مرغ امتحان نکردم تا حالا! ببینم میتونم درستش کنم. منتظر عکساتم هستما...
ادمین خیلی مرسی من لینکو دیدم، منم امسال هستم.خوب؟ فقط معلوم نبود جایزه چیه... اگه واقعا آب تنگ ماهیه که برا چی خودم دو دستی پیشقدم بشم آبو بریزین رو سرم!!!!!!:d تا ببینیم سفره ما چه شلکیه! عکسشو حتما میذارم. :) |
نقل قول:
م له داخ دورید بی مه سه چکل:d دلم برات شده یه قنجک همین دور و برام از شما چه پنهان منم حوصله کار کردن ندارم ولی طاقت نمیارم فکر کنم زمان تحویل سال ساعت حدود پنج صبه باید همه جا بدرخشه:) آرزوی سالی خوب همراه با موفقیت در تمام امور زندگی برای همه تون دارم دوستای عزیزم:53: |
اکنون ساعت 02:47 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |