صاحب خونه نیستی؟{داش مشتی}
هیچکس نیست؟ . . صدا نمیاد کسی نیست؟:confused: |
صاحب خونه مسافرته |
به به شکوفه جون زحمت کشیدی:53: |
سلام به همه دوستان عزیز و گل پی سی و بویژه قهوه خونه ایها :d |
خوش اومدی مهدی گیان
کجا بودی من ندونستم رفتی سفر اگه میدونستم حتما آش پشت پا میپختم میدادم خانوما نوش جون کنن:d رزی گیان شنیدم رفتی دو ماراتون :d برفم که نیومد بریم بالای تپه سرسره بازی میریم بارون بازی چه فرق داره :21:آدم بارونی میسازیم |
آره فرانک گیان، کلی اراده در وکردم:d |
به سلام اقا مهدی
چه خوب شد اومدین جدید چی میخواین رو کنید واسه قهوه خونه؟{داش مشتی} رزیتا خانوم چطورین با زحمتهای کاربر خنگتون باید ببخشید {قیژه} این قابل شما رو نداره رزیتا خانم خواستم روز معلم بدم گفتم بدم واسه عید استفاده کنید with love: http://xm.webuda.com/images/09bbd0d0f516.jpg ماکش معتبره چینی نیستا خیالتون راحت:cool: |
مینا جون نمیای اینجا سر بزنی؟! نکنه از من دلخوری_:2: |
سلام عزیزان
حال و احوال؟ خسته نباشید از صب دارم فرش میشورم پارسال دادم قالی شویی تمیز نشده بود چه قدرم ناز کردن تا اومدن بردن رزیتا جون شما امسال قطعا تو خونه هم ناظرین :p با این کمر فقط به درد مدیریت و نظارت میخوری ولا غیر:;) بیرونم کمتر برو خواهر استراحت کن کاملا خوب بشی مینا جون کجا می باشد؟بازم بیخبر؟ بیا گلم بگو ببینم عیدی چی میخای برات بخرم;) بازم که مهدی رفت! خدایا این خانومش چی میکشه از دستش قدرشم نمیدونه:24: شکوفه جون عیدی .......؟از اون لوازم آرایشا که تقلبی نیستن ......مگه هست؟:21: |
سلام به همه دوستان:53:
رزیتا گیان نه عزیزم دلخوری واسه چی....آخه کسی از شما خانم به این مهربونی دلخور شده که من دومیش باشم :53::d آره برو خانه فرانک جان بهش روی این موضوع که چی واسه من عیدی بخره کمک کن:d:d حوصله خونه تکونی عید هم ندارم:d یه خرده بی حوصله م....داشتم کتاب دکتر شریعتی پدر ومادر شما متهمید رو میخوندم..جالبه و با محتواست:53::) میام حالا آتیش بسوزونم :d;) |
اکنون ساعت 06:14 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |