كس چو حافظ نكشيد از رخ انديشه نقاب
تا سر زلف سخن را به قلم شانه زدند يا به روايتي (تا سر زلف عروسان سخن شانه زدند) ---------------------------------------------------------------------------------------------------- خواب دربان را به راهي برد بي صدا از در كسي آمد در سياهي آتشي افروخت بي خبر اما، كه نگاهي در تماشا سوخت (سهراب عزيز) |
دلی خواهم که از او درد خیزد
بسوزدعشق ورزد اشک ریزد :53: |
دوش وقت سحر از قصه نجاتم دادند وندر ان ظلمت شب اب حیاتم دادند:cool:
|
در این سرای بی کسی کسی به در نمی زند
به دشت پر ملال ما پرنده پر نمی زند |
بعد تودگر هستی ماپانگرفت بعدتوکسی دردل ماجانگرفت
|
تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم{پپوله}:53: |
می دمد صبح و کله بست سحاب *** الصبوح الصبوح یا اصحاب
|
navid10076
چنین قفس نه سزای چو من خوش الحانیست روم به روضه رضوان که مرغ آن چمنم من ملک بودم و فردوس برین جایم بود آدم آورد در این دیر خراب آبادم |
دوسته عزيز نويد جان شما بايد با حرف ب شعر ميگفتين حالا اشكالي نداره
ميرسد آواز عشق از چپ و راست ما به فلك ميرويم عزم تماشا چه راست |
تو را به آينه داران چه التفات بود
چنين كه شيفته حسن خويشتن باشي ------------------------------------------------------------------ ظهر تابستان است سايهها ميدانند كه چه تابستاني است سايههايي بي لك گوشهاي روشن وپاك كودكان احساس! جاي بازي اينجاست (سهراب عزيز) |
اکنون ساعت 12:46 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |