پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   استان کرمانشاه (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=162)
-   -   بچه های کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ بچه های کرمانشاه (http://p30city.net/showthread.php?t=12348)

آناهیتا الهه آبها 02-26-2011 11:14 AM

آنا منم سفره هفت سین خیلی خیلی دوست دارم:rolleyes:
ولی متاسفانه ما چند ساله که سفره نمیچینیم_:2:
آخه رسم داریم که وقتی از اقوام نزدیک فوت میکنه عید نداشته باشیم

چند ساله که تو میدان های شهر خود شهرداری سفره میچینه واقعا قشنگن
اگه اشتباه نکنم پارسال تو میدان نفت سفره به شکل صدف بزرگ بوده

اما در مورد سبزه مادر جانم خیلی سبزه های قشنگی درمیاره حتما در اسرع وقت ازش میپرسم که سبزه مهرگانم خیلی قشنگ دربیاد به نظرم اگه با عدس درست کنین خیلی جالب میشه کنجد هم که دیگه یه چیز دیگه اس

ما بچه بودیم مادر بزرگمان برای همه نوه هاش سبزه میذاشت برای هر کی بد میشد خیلی اذیتش میکردیم میگفتیم جنست خرابه سبزه ات ایطوری شده:p

فرانک خانوم آقای نقده تو امضاش سال تحویل نوشته ساعت دو شبه خدایا کی ساعت دو از خواب ناز پا بشه؟؟
مهندس اسی اگه کود بدی دیگه سبزه نمیشه مهندس میشه مزرعه گندم;)

هاولاتی 02-26-2011 09:17 PM

سلام بچه ها این ساعت سال تحویل چه مشکلی شده من شنیدم 9شبه یکی بگه واقعا" چه ساعتیه ما رو از این سر گیجه خلاص کنه من یه پیشنهاد دارم میگم اگر موافقین سال نو یه جایی همگی جمع شیم همدیگه رو ببینیم .باران جون ماشا الله شما خیلی خانمی یکم از این هنر هات رو به ما هم یاد بده . من بیشتر از عید به فکر چهارشنبه سوری هستم هر چند از آتیش بازی می ترسم اما چهارشنبه سوری رو خیلی دوست دارم .مهرگان جونم دلم هوای حرفای شیرین تو رو کرد که یه سر اومدم خواهر نبودی _باوشیه چیز دیگه کسی میدونه سال آینده سال چیه ؟

مهرگان 02-26-2011 11:29 PM

سلام به همه. میسی آناهیتا گیان حتما بپرس بشم بگو بینم چه بکنم بری ای سبزه هامان.
خدا رحمت کنه فامیلتونو. امسال چی؟ امسالم سفره نمیچینین؟
به نظر منم سفره های شهرداری خیلی قشنگن...دقیقا نمیدانم پارسال بود یا پیرارسال بود تو راه پاوه،
توی میدان شهر روانسر هم یه سفره قشنگ چیده بودن، کلی عکس گرفتیم رنگ و روشو بردیم، شیواندیمش و آمدیم رامان:21:
((دو تا کلاش خیلی بزرگ هم توی میدان بود، رفتیم توشان نشستیم بری خودمان و حالا عکس نگیر، کی عکس بگیر:21:))
آنا من اینقد خوشم از این کلمه «آنا» میاد!!!! بیخود و با خود ازش استفاده میکنم! دوستام همش میگن معادل این تو فارسی چیه!

هاولاتی گیان سلام مخصوص...دنگ و باسگد چطوره خویشکه؟ :cool: من معمولا آخر شبا میام، شما چی؟
این لینکو ببینین:
هفت سین دات کام

نوشته ساعت 2 صبح...ینی امضای آقای نقده گرامی درسه! هورا تا صبح نمیخوابیم!:p
فک کنم سال 90، سال خرگوش باشه.

بنیشینه خوش خدا بکه:)

باران.ف 02-26-2011 11:39 PM

سلام حورا خانوم..خواهش ميكنمما حدي نداريم.مهرگان گفتم سبزه ها رو بزار بيرون توي روز ...چه هوا باراني باشه چه آفتابي...
بچه ها من سرعتم خيلي پايينه..از كوروش هم پرسيدم چطور عكس بزارم توسايت راهنمايي كرد فقط تونستم آپلودش كنم نتانستم منتقل كنم با سايت..
واسه همين عكس هفت سين 1389 رو گذاشتم جاي امضا..حالا نظر بديد...و سفره هفت سين صدف هم تو ميدان فرودگاه بود عكس گرفتم از اون هم...براتان ميزارم آنا...

رزیتا 02-26-2011 11:51 PM

سلام به همشهریای گل
میخوام یه نوع سبزه با کنجد بگم
البته به یه کوزه و یه لنگه جورابم نیاز داریم:)
یه کوزه انتخاب میکنین بعد یه لنگه جوراب زنانه رو تنش میکنیم
و کنجدارو نمدار کرده و به تمام قسمت کوزه که حالا جوراب روشو گرفته
می چسبانیم (نگران نباشید با کمی خیس کردن کنجد به دیواره کوزه می چسبه) دو الی 3 روز (بستگی داره که روز چندم جوانه بزنه) کوزه رو باید در محلی مرطوب و تاریک مثل حمام نگهدارید و روزی دو بار کنجدارو نم بزنید
وقتی که کنجدا جوانه زد، کوزه رو از حمام بیرون میاریم و داخل کوزه رو آب میریزیم، خیلی خوشگل میشه ، میتونید به جای کوزه، بدن یه عروسکو سوراخ سوراخ کرده و همین کارا رو روی عروسک انجام بدین
موفق باشید:)

تو این عکس ردیف پایینو ببینند

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...jHrOpyXVNhviEA

مهرگان 02-27-2011 12:35 AM

متشکرم باران گیان، همین امروز این کارو کردم و با اینکه هوا بارانی بود، قرارش دادم تو هوای آزاد آنا! تا بینیم چجو در مباد.

خاله رزیتا مرسی:53: عروسکش باید جالب دربیاد:)

هاولاتی 02-27-2011 03:42 PM

دست گلت درد نکنه مهرگان جان از سر گیجه نجاتمان دادی سبزه ها هم خیلی زیبا بودن من رو هم تحریک کرد که یه دونه بزارم از همه دوستای هنرمند تشکر

مهبا 02-28-2011 12:21 AM

سلام بر همگی :53::53::53:

نمی دونید چقدر دلم براتان تنگ شده بود

خیلی دوستتان دارم باور کنید با جان و دلم

من هم از بچگی عاشق سبزه بودم ولی بلد نیستم خوب بکارم

پارسال من همین روش خاله رزی رو منتهی با تخم شاهی

به جای کنجد انجام دادم که خیلی قشنگ شد.

من تصمیم گرفتم امسال ماهی قرمز نخرم آخه گناه دارند

پارسال سه تا ماهی خریدیم دو تاش مرد من هم اون یکی رو بردم

انداختم روخانه و همون جا بهش قول دادم دیگه ماهی قرمز بی گناه نخرم

kolbeye_shab 02-28-2011 10:23 AM

خسته نباشید
این کوزه و کنجد خوشگل از آب در میاد
ما چند سالیه که از ماش استفاده می کنیم
رنگه جذابی داره واسه سبزه

هاولاتی 03-02-2011 06:37 PM

بچه ها کجایین اینجا چرا انقدر خلوته مینا جون و خانم فرانک کجا هستن چند وقته کم پیدا شدن ؟

اکنون ساعت 11:33 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.