یکی آتشی برشده تابناک
میان آب و باد از بر تیره خاک |
یکی درخت گل اندر میان خانه ماست
که سروهای چمن پیش قامتش پستند |
دوش دیدم که ملایک در میخانه زدند
گل آدم بسرشتند و به پیمانه زدند ---------------------------------------------------- خیال می کنم دچار آن رگ پنهان رنگها هستی و فکر کن که چه تنهاست اگر که ماهی کوچک دچار آبی دریای بیکران باشد. (سهراب عزیز) |
دزدیده چشم مگشا بر هر بت از خیانت
تا نفکند ز چشمت آن شهریار بینا |
اگر غم لشگر انگيزد كه خون عاشقان ريزد
من و ساقي به هم سازيم و بنيادش براندازيم ----------------------------------------------------------------------- سرزميني بنماييد مرا كه در آن، قلم سبز برويد از خاك و در آن پهنه بي مرز سخن، باد ديوانه انديشه من لخت و مستانه برقصد بي باك سرزميني كه در آن مردمانش همه كودك باشند مثل لبخند بهار مهربانك باشند |
مراد خسرو از شيرين كناري بود و آغوشي
محبت كار فرهاد است و كوه بيستون كندن --------------------------------------------------------------- در سر زمين قد كوتاهان، معيارهاي سنجش، همواره بر مدار صفر سفر كرده است (فروغ) |
نمي گويم فراموشم مكن ،گاهي به ياد آور
اسيري را كه مي داني ،نخواهي رفت از يادش... |
شب است و شاعر و شمع و شراب و شیرینی
غنیمت است دمی روی دوستان بینی |
اصلاح میکنم:
شب است و شاهد و شمع و شراب و شیرینی غنیمت است دمی روی دوستان بینی |
سلام دوست عزیز
برای اصلاح پستت کافیه ویرایش رو کلیک کنی . لزومی به تکرار پست نیست ممنون یک عمر بی تو شعر نگفتم نگفتم و دست و دلم به شعر نرفت و نرفت نه...! |
اکنون ساعت 04:12 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |