![]() |
سلام بچه ها گیان
خوبید؟ آناهیتا جان من که اعلام کردم نه خرید کردم نه دوده عید..حوصله هیچکدامشان رو هم ندارم... در رابطه با جمعه غریبان هم..هرکس که میت غریبی خارج از شهر خودش داره میره سرخاکش فاتحه میده..یه همچین چیزیه...یعنی مرده تو اونجا غریب افتاده ...ولی خدا وکیلی تو اون شلوغی رفتن به سرخاک یک هنرخارق العاده است..جمعه آخرسال هم که هفته دیگست باز میرن سرخاک نزدیکان داخل شهر خودشان |
سلام به همگی.کم پیدا شدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کجایین شما پس؟دلمون به همین کلوپ خوشه که حال و هوای کرمانشاه رو داره اینم کهه خلوت شده و کسی نمیاد.چهارشنبه سوری نزدیکه نکنه رفتین وسایل انفجار تهیه کنید؟؟؟؟
|
سلام
آناهیتا جان من که نشد جمعه غریبان برم سر خاک، شب جمعه ای خیلی دلم گرفت آخه پدرم اینجا غریبه باران جان خداروشکر که سلامتی، فدای سرت که حوصله هیچ کاری رو نداری دو قولوها خوبن؟ راستی تازه فهمیدم که اومدیم نزدیک شما:) آقا اسی خوبی شما؟ خلوتی اینج طبیعیه، همه مشغولن، بزودی شلوغ میشه باز |
سلام
واقعا همه سرشان شلوغه..ما که از همه بدتر آنا جان دقیقا نمیدونم کجایی که به من نزدیک شدی..بایدباهم صحبت کنیم..;) |
سلام بچه ها گیان همگی خسته نباشین
خانه تکانیاتان مبارک خریداتان مبارک م هی میگم خریدا رو بزارم بعداز عید مگه ای بچه ها میزارن امسال عیدی روناکم آمده روش خانما دختر شوهر ندین همش ضرره::p منم امسال نرفتم سر خاک راستش اعتقاد به روز خاصی ندارم هر موقع دلم هوای امواتو بکنه میرم شنبه یکشنبه یا هر روز دیگه بنظر من تو خونه بشینی یه سوره قرآن براشون بخونی بیشتر روحشون شاد میشه بعضی اعتقادو رو قبول ندارم مثلا اونایی که میرن زیارت ائمه چادرو دور گردنشون میبندن با هزار مکافات و به قول خودمان زور زومالکی و دلک .بعضی وقتا فوشم شنیدم میرن او جلو خودشانه میچسبانن به ضریح به ای زودیام کنده نمیشن یعنی چه؟مگه ای ضریح یکی از همشهریای خودمان نساخته باید برن دس اون ماچ کنن ای دور وایسا زیارتته بکن میلاد پیغمبر قم بودم دور وایساده بودم از اونایی که سرو دس میشکستن بهتر زیارت کردم باور کنین وقتی بر میگشتن شامپو میریختی رو سرشا کف میکرد اینق عرق کرده بودن بسه مه دیه برم سراغ کارام |
نقل قول:
|
کره علی گیان مگه هی تو هوای م داشتوید
خوش هاتی و جمع هاوولاتیلد |
امشب چهار شنبه سوری اما هیچکی اینجا نیست همه رفتین ترقه بازی ؟:confused:من میترسم از خونه بیرون برم :42:از پنجره 4راه 30متری رو نگاه میکنم خیلی باحاله اینجا مراسم آتیش بازی گرفتن خیلی خوشگله نور از همه رنگ تو آسمون هست خیلی هم شلوغه اما من از ترسم جرعت نمی کنم پایین برم پیشاپیش عید بر همه مبارک باشه ان شا الله هر روزتون عید باشه موقع سال تحویل ما رو هم از دعای خیرتون بی نصیب نزارین
|
سلام به همه و سلام به حورا. خوبی؟ دلم واست تنگ شده بود.:53: آره الان که چهارشمبه سوریه، منم تو خونه نشستم واسه خودم دارم تو پی سی میچرخم!دی. کنار خونه ما فقط داره صدای انفجار و بمب میاد! منم رفتم دو تا ترقه آتیش زدم صداش اونقد بلند بود ناو دلم خالی شد!:21: فوری اومدم تو خونه دوباره! ولی چقد زود میگذره، چهارشمبه سوری پارسال، انگار همین دیروز بود... عید خودتم موبارک باشه خانومی ایشالا همه دوستان عید شاد و خوبی رو داشته باشین پیش عزیزانتون. حالا که می آید نسیم باد نوروزی، امیدوارم همه تون شاد باشید و خنده رو لباتون باشه. :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: :53::53::53::53::53::53::53::53: :53::53::53::53: :53::53: :53: |
چهارشنبه سوری امسال خدایی عجب حالی داد.من از کاشون براتون گزارش میکنم:dاینجا یه شهر مذهبیه به همین خاطر خبری از اتیش بازی و این حرفا نبود تا اینکه چند تا از هم شهریای خودمون دور هم جمع شدیم یه اتیش درست و حسابی راه انداختیم .خلاصه چی بگم .همه اهل محلو کشوندیم بیرون..در کل من فردا راهی کرمانشاهم.احتمالا تا بعد از تعطیلات دستم از اینترنت کوتاه شه.به همین خاطر پیشاپیش سال جدیدو به همه شما دوستای گلم تبریک میگم.بهترینها رو براتون ارزو دارم.خدا حافظ تا یک سال دیگه(منظورم سال 1390);):53::53::53:
|
اکنون ساعت 06:33 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |