سلاممم.خوش اومدی شراره جان و فرشته خانم...:53:
والا از اقا مهدی خیلی وقته خبر نداریم.. {قاط} واسه همین فعلا خودم اینجا ریاست میکنم ها ها :d شکوفه خانم هم معاونم هستش :d :d:d سفارش بدین دوستان {شیت شدن} |
سلام
از اونجا که من اولین باره اینجا میام یک سوال اساسی داشتم و اونم اینه که اینجا فقط باید خوردنی سفارش بدی یا ایده هم قابلِ سفارشه؟ الان من ژستِ روشنفکری که پاتوقش کافه رویاله با سیگارِ کاپتن بلک گوشۀ لبش گرفتم! حالا از شوخی گذشته عرضم به حضورتون که ما واحدی داریم به اسمِ روشِ تحقیق. بسیار هم واحدِجذابیه. مشکل اینه که استادمون مدتِ کوتاهیه که از آمریکا اومده و مشغول به تدریسه. براساسِ استانداردهایِ اونجا با ما رفتار می کنه که از نظرِ من مشکلی نیست. فقط یه خورده از نظرِ دانشجوهایِ ساده گیری مثلِ ما که عمری تنبلی پیشه کردیم سطحِ توقعش بالاست:دی ایشون انتظار دارن در این مدت کوتاه یک تحقیقِ محشر در حدِ مقالاتِ ISI ارائه بدیم. من هم نشستم فکر کردم و فکر کردم تا این موضوع رو انتخاب کردم : هویت شناسی در جامعه چندفرهنگی حالا این چی هست؟ من قصد دارم یک ایده رو در مقاله ام توضیح بدم که هنوزدر حدِ یک فرضیه است. اون اینه که : از طریقِ تفاوتهاست که ما می تونیم به درکِ عمیق تری از هویتِ خودمون برسیم. مثال می زنم: مدتی در آموزشگاه زبان تدریس کردم. می دونین که در کنارِ آموزشِ زبان باید فرهنگ رو هم معرفی کرد. یعنی این دو از هم جدانشدنی اند. نمیشه hello, how are you رو یاد داد و نگفت در چه جائی استفاده میشه و کجا استفاده نمیشه. اونجا در نقشِ معلم گاهی از بچه ها سوالاتی می پرسیدم مثلِ این: از آداب و رسومِ ازدواج در فرهنگ تون بگید. خب از اونجا که همه اکثرا کُرد بودن با بی حوصلگی رسومات شون رو میگفتن و علاقه ای به توضیحش نداشتن. یا این که در کرمانشاه کمتر کسی رو می بینی با اعتماد به نفس و علاقه کُردی صحبت کنه در جمع. اما تجربه تدریس در شهری مثلِ تهران که ترکیبی از فرهنگ هایِ مختلفه باعث شد بفهمم چقدر فضای کلاس های اونجا متفاوته. احساس کردم وقتی یک کُرد، ترک، لُرد، شمالی و تهرانی در کنارِ هم تویِ یک کلاس جمع میشن هرکدوم تلاشِ بیشتری برایِ ابرازِ خودش و هویتش و فرهنگش می کنه. یعنی وقتی در فضایی قرار می گیری که با بقیه از بعضی جهات تفاوت داری، علاقه بیشتری به معرفیِ هویت خودت داری و همین باعث میشه از طریقِ تفاوتها خودت رو بهتر بشناسی و اون چیزایی که زمانی برات پیش پاافتاده و عادی بود، در نظرت مهم جلوه کنن. یک نکته رو هم بگم و اون هم اینه که متاسفانه بیشترین تبعیض رو همیشه خودمون در حقِ خودمون قائل شدیم. یعنی خودمون لهجه مون رو تحقیر کردیم، فرهنگ مون رو و ادبیات مون رو. و شاید مزیتِ چندفرهنگی این باشه که اینقدر خودمون رو دستِ کم نگیریم و به ارزشهامون بهتر پی ببریم. حالا من از شما دوستان میخوام نظرتون رو در این رابطه بگین. تجربه ای اگه داشتین و نظری که مفید باشه. میدونین که پایِ نمره در میونه! پس هرچه زودتر دانش تون رو به معرض نمایش بذارین بهتره. من دوشنبه باید proposal بنویسم ها :دی ازتون ممنونم. پ.ن: بده فضای قهوه خونه رو علمی کردم؟ |
قربونت فرشته جون عیدی همین جا تو مشهد در خدمت زواران محترم بودیم:d اخه ما خیلی مهمون نوازیم
مینا جون من خجالت میکشم به شکوفه خانم بگم با مهدی اقا راحت تر بودم شرم و حیا نمیزاره;) خوب یکی ایمیلی زنگی چیزی به این برادر گمشده بزنه{شیت شدن} |
خدمت دوستان، آشنایان، همشهریان، روسا، معاونین، مدیریت کل، مدیریت جزء، رییس پیشین، رییس پسین، |
سلام به همگی
موفق باشید همگی خندان و شاد و بدون مشغله و دغدغه و خلاصه همه چیزای خوب مال شما همه چیزای بد مال بد خواه مد خواها.... مینا جون خوبی گفتی پست زدی تایید نشده من که پستی ندیدم اگر بدون مشورت با من پستی رو حذف کنن چشمشون در میارم:pبگو کدوم پست بوده. |
سلام عرض میکنم خدمت دوستان عزیز
شبتون بخیر و خوشی نقل قول:
|
سلام به اهالی محترم قهوه خونه:53::d |
سلام بر همه ی دوستان عزیزم :53:
واقعا جای آقا مهدی خالیه من شکوفه جان رو هم توی سال جدید ندیدم _:2: مهرگان گیان حتما تاپیک قشنگی میشه :) |
رزی جون این چه حرفیه گلم؟
اختیار داری خونه خودته ;) اصلا بیا قهوه خونه رو بریز بهم نفسسسسس کشششش:d |
سلام به بر بچه های قهوه خونه
امیدوارم که حال همگی خوب باشه. کسی هست یه فنجان چایی به ما بده. |
اکنون ساعت 10:29 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |