سلام خدمت همه دوستان
خوش بگذره عجب جای با صفایی همیشه جمعتون جمع و صمیمی باشه چای دارچینم دارین؟ |
سلام به همه دوستان قهوه خونه ایی |
سلام به همه
به به اقا مهدی هم اومدن چه خوب خسته نباشن واقعا مهرگان جون همش چیزای خوب خوب از مغز نازنینت تراوش میکنه عالیه عزیزم گیان مهبا چطوره همگی خوبید انشالاه خدا رو شکر بوس ال |
سلام....
خوبین بچه ها..منم یه مدت قرار بود نت نداشته باشم ولی نشد.... الان خیلی میخوام بنویسم و صحبت کنم ... ادری جان رو موضوعی که گفته بودی منم یه خرده فکر کردم... منم تا حدی این موضوع را قبول دارم.... از نظر خودم میگم.... یه وقت هایی خودتو خیلی تحقیر میکنی ..واسه جایی که هستی وضعیت مالیت و خانواده و.................. ولی وقتی میری یه جای بزرگتر ...با آدمهای دیگه آشنا میشی که شاید از نظر هایی که خودتو تحقیر میکردی بالاتر هستن ... بعد یه مدت که میگذره ..میفهمی ..وای نه چقدر خودتو اذیت کردی ...اجازه دادی کوچک بشی...و خودت با اغوش باز اینو پذیرفتی بلکه باید به خودت ...به ارزشهای اخلاقیت ..به عشقت..به صبرت ..به حرمتی که میزاری باید افتخار کنی... متاسفانه ماهایی که تو شهرستان هستیم فکر میکنیم بخاطر این موضوع جایگاه پایین تری داریم... من خودم خیلی شده از رفتارهایی که بعضی مردم شهرمون دارن انتقاد کرده باشم... ولی ولی در کنارش به خیلی چیزا افتخار میکنم... به صداقت شون..به اینکه امنیت در شهرمون هست...به پشتکار مردمش..به .......... واقعا اگر به توانایی هایی که داریم ایمان داشته باشیم و از خودمون شروع کنیم میتونیم از زندگی که داریم لذت بریم... به دنبال این نباشیم کسی را تغییر بدیم...ایمان به خودمون بهمون قدرت میده که درست زندگی کنیم. سخته و خیلی هم سخت...شاید 20 خرده ی سال با درایت و آگاهی که میشد داشته باشی زندگی نکردی.... ولی از همین الان که به این خوداگاهی رسیدیم که قادریم دنیایی درون خودمونو را تغییر بدیم باید همت کنیم. ********* دل نشکستیم اگر دل شکســـــــــــت در نبستیم اگر در ببــــــــــــــــــــــست باور تقدیر به سر داشتیم در پـــی برداشت نمی کاشتیم. **** نمیدونم دوست عزیز تا چه حد صحبت هام به موضوعی که فکر میکردی ارتباط داشت..امیدوارم بی ربط نباشه... ************** رزیتا جان ممنون..والا فراموشی پیدا کردم ..الان بگی مینا جیگیلی پیگیلی گیگیلی کیه ..میگم خدا بیامرزتش کابر خوبی بود ********************* فرانک جان خوبم..این هفته خوبم....یه خرده در گیر درس و مشغولیت های ذهنی و فکری و ........هستم... اگه این کله بو قورمه سبزی نمیداد خیلی خوب بود... اقا مهدی هر جا هستی شاد باشی... بقیه دوستان هم دلشون شاد و سلامت باشن:53: |
دووسه تان سلام، خوبین؟ چطورین یا نه؟ |
مهرگان گیان...وقتی به کودک درونت بهش میگی هیسسسسسس حرف نزن و دعواش میکنی دیگه جرات نمیکنه از شکلک استفاده کنه...
اتفاقا به این موضوع امروز داشتم فک میکردم که چقدر میشه خصوصیات شخصیتی ادمها رو از روی تکرار یه حرفی که در سایت میزنن شناخت..و الان یه کشف گنده کردم در مورد یکی از دوستان :d{داش مشتی} اقا مهدی که نمیاد{قاط} ..وای چقدر اب هویج میچسبهه اینم واسه خودم و مهرگان ..تهنا تهنا میخوریمممممممم :21:{جشن پتو} |
ببخشید من یه مسئله هست که خیلی ذهنم رو مشغول کرده.اینه:
ما دقیقا تو این تایپیک باید چیکار کنیم؟ باید عید تبریک بگیم یا خاله بازی کنیم(منظورم اینه که عکسه چایی به هم نشون میدین بعد میگین بفرما تازه دمه بعد اون میخوره میگه قربون دستت بعد اون یکی میگه خواهش می کنم عزیز - چقدر میشه -خواهش می کنم قابل شما رو نداره - نه مگه من با شما تارف دارم؟ - ما که این حرفا رو نداریم -این حرفا چیه بابا -کدوم حرفا؟ -همین حرفا دیگه |
سلام به همه |
سلام به همه قهوه دوست ها
من نون محلی میخوام اقا مهدی اینجا میارین؟ شربت ریواس هم میخوام محصولات کرمنشاه رو هم میخوام که مهرگان جون برام میاره مطمئنم بچه ها خوب میاین قهوه خونه علاوه بر سفارش دادن محصولات شهرتونم بیارید دیگه خوب میشه ها مرسی شب همتون بخیر |
سلام به همه دوستان عزیز قهوه خو نه ایی
اون موقع که مرگان خانوم شما اومدید هفتیر کشی بود:d رئیس هم همه هستند اینجا بیشتر چایی و غذا بهونه است تا دور هم جمع بشن بچه ها و حرف بزنند کمی هم جنبه طنز داره |
اکنون ساعت 07:34 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |