![]() |
سلام به همه
مهبا گیان خدا رو شکر، خوب و سلامتی. چه میکنید با این هوای خاک آلود؟ خبر جدید تر اینه: به گزارش دوستانمون از خوابگاه که امروز راس ساعت هفت و نیم صبح اعلام کردن، کلاس های دانشکده هم تعطیل بودن. عجب اوضاعی ما که دیگه این کلاس امروز چهارشنبه رو هفته دیگه کلا نداریم، نمیدونم چی میشه . . . واقعا دارم خفه میشم |
یک سلام خاک آلود تقدیم به شما:53:
من هم دارم خفه میشم اینجا خیلی وحشتناکه _:2: ترا خدا مواظب خودتون باشین مریض نشین :) |
سلام به همگی
اینجور که پیداس حسابی داره بهتون خوش میگذره با این هوا.از یه بابت خوشحالم که از دست اون گرد و خاک در رفتم از یه طرف دیگه دلم واسه کرمانشاه تنگ شده.هر چند هنوز صرفه های ناشی از گرد و غبار قبلی رو دارم.این عراقیا از روزی که بودن واسه ما دردسر بودن_:2:البته مسئولین هم مثل اینکه به این مسئله کم توجهن.در هر صورت مواظب خودتون باشین و ماسک رو فراموش نکین |
سلام همه از دست هوا شاکی هستین حق دارین والا , من وقتی امروز صبح از خواب بیدار شدم به حدی گلو درد داشتم که فکر کردم سرما خوردم نگو به خاطر هواست !اما انصافا" این گردو غبار علی رغم ضرراش یه خوبی داشت اونم اینکه همه رو خونه نگه داشت که یه سر به اینجا بزنیم و یه خورده شلوغش کنیم !درست نمیگم ؟؟؟
|
سلام همشهری
منم از ظهر چشمام داره میسوزه تنگ نفس میشم و با نفس عمیق ریه م درد میگیره همه جا امروز تعطیل بود الا شرکت ما خسته و بیحال زحمتمونو انداختیم گردن فرانک جون محمد طفلی رو بردیم دکتر از بس سرفه های خشک و گلو درد داشت خدا به همه مون رحم کنه |
بچه ها به نظر شما 5 شنبه هم تعطیل میشه ؟
هوا که هنوز خرابه .. به خدا خیلی بده ها بچه ها تنفس اینجور هوایی ... میگن لرستان و اهواز بدتر بوده .... ---------------------------- بچه ها به این تاپیک هم سر بزنین میتونه سرگرممون کنه عکسهای اعضا از استان کرمانشاه و غرب کشور - پی سی سیتی ---------------------------------------- بچه ها حتما اینم ببینین هتل پارسیان کرمانشاه - عکسها و مشخصات هتل 5 ستاره بین المللی کرمانشاه با اعتبار 24 میلیارد تومان افتتاح شد ------------------------------------------------- |
هوا بهتر شده تعطیلم نبودولی من تشخیص دادم نرن مدرسه و نرفتن;)
معلوم نیست چی تو این خاکه که ریه ها عفونت میکنه چه امکانات و تجهیزاتی داریم ما در غرب کشور:p |
اراک که مدارسش تا دانشگاه تعطیل شد منم حالم خوب نیست _:2: |
به به رضا جون.....
خیلی خوش اومدی فعلا بچه های کرمونشاه رو دیدی انشاله شهر کرمانشاه رو هم ببینی |
شکر خدا هوا خوب شد
بچه ها خوردن شیر رو فراموش نکنید مخصوصا شیر داغ آلودگی دستگاه تنفس و گوارش رو پاک میکنه روزهای خاک آلود از ماسک های معمولی استفاده نکنید.بخار تنفس مرطوبش میکنه و تمام آلودگیهای هوا رو جذب میکنه عوضش از ماسک ف ی ل ت ر دار استفاده کنید سلامت باشید:53: |
اکنون ساعت 02:50 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |