سلام
ممنون از لطف همگی شاد و سلامت باشید:53: |
نام این تاپیک از قهوه خانه به
پاتوق آزاد کاربران پی سی سیتی - همفکری - بحث و درد دل تغییر پیدا کرد تا اسم قهوه خانه از روش برداشته بشه و دیگه چای ریختن و عکس چای و قند و قلیان و اینها پای اصلی پستهای اینجا نباشه .... البته خلاف نیست اگر هر از چند گاهی دوست داشته باشید یه چایی هم برای هم بریزید اما چون اسمش قهوه خانه نیست دیگه روی کیفیتش تاثیر میذاره .. اینجا حرف بزنید از درد دل تا بحث و نظر خواهی ... چیزی که کیفیت داشته باشه چیزی برای یادگرفتن برای دیگری داشته باشه.. حدود 200 صفحه این تاپیک جلو رفته که شاید 100 صفحه ش الان دیگه تاریخ انقضاش گذشته و دیگه نیازی به وجودشون نیست خصوصا که پستهای کوتاه و چند خطی هستند ... اونها پاک میشه و یه سری از پستهای دیگه هم فقط برای اینکه یه ارشیو تاریخی از فعالیتهای سایت و روزهای اول و کاربران مختلف داشته باشیم حذف غیر کامل میشه .. شاید یه روزی یه حس نوستالژیک برامون به وجود بیاره.. بنابراین این تاپیک با رویکرد جدید فعالیت خودش رو ادامه میده و جز 20 نوشته اخیر در صفحه اول سایت دیده میشه . نظرتون رو بد نیست در همین مورد اینجا بنویسین ... |
لونمون رو پیدا کردین نه؟:24:
همینجا راحت بودیم که حالا اینجا هم باید چیز آموزنده بنویسیم.باشه من یه چیز آموزنده بنویسم.اسمش سواله.به درد همه می خوره.و سوالم اینه: اگه عین پست های قبلی حرف بزنیم اسپم حساب میشه یا نه؟ |
سلام بابا به داد من برسید من میخوام نود 32 نوع 2.7 سیستم را آبدیتش کنم و هر کاری کردم نشد. بعدشم میخوام فایل های آبدیتشو ببرم رو یه سیستم دیگه .کسی میتونه بهم آموزش بده.چطوری مطمئن بشم درست آبدیت شده؟
|
بسم الله رحمان رحیم.
با سلام خدمت دوستان.الان چون کسی نیست که به شما گیر بده من زحمتشو می کشم.خب شروع می کنیم: چی؟درست می بینم؟اسپم؟اسپم کردی؟جلو چشم من تو روز روشن اسپم کردی؟ چرا الکی نظم تایپیک رو به هم میزنی؟مگه خودت تایپیک نداری؟سوالتت رو میتونی تو این جا بپرسی: http://p30city.net/forumdisplay.php?f=46 یا با اعضا نامه نگاری کنی.دفعه آخرت باشه ها.من اعصاب ندارم میگیرم یه کاری دست خودم میدم هاااااااا یه بار دیگه توپت بیافته این جا سوراخش می کنم میندازم دور آخیش.دلم خنک شد.عقده ای شده بودم از بس به من گیر دادین.منم به یکی گیر دادم.فقط کاش میشد 30 یا 40 تا پدرسوخته هم می گفتم:) |
سلام علیکم و رحمته الله و برکاته:d
آفرین آقا مهدی گل گلاب اینجا بهتر از اون کراک و عکس هاش هست{قاط} اره درسته راهنمایی خوبه اما اینطوری ؟ با دعوا؟ کتک زدن نداره که خوب کردی لینک گذاشتی داری میشی یه پسر خوب آفرین مامانی{پپوله} راستی ادمین جان یادشون رفت بگن که اینجا درد دل و گفتگو آزاده اما نه حرف سیاسی و مذهبی و خدای نکرده توهین و بحث و دعوا و یا فوتبالی..... |
شما که میدونی من نمی تونم بی نظمی رو تحمل کنم.:65:
آخه این جا جای سوال کردنه؟الکی نظم تایپیک ها رو بهم میریزن. |
سلام به همه دوستان:53: |
سلااام
بنده معاون هستم البته با اجازه ریس تاپیک همفکری و درد دل :d پای ثابت اینجاااام {جشن پتو} اینجا آزادی داریم.. اینجا هر چی محدودیت و کنترل شدن و دیکتاتوری تو خونه توی محیط کار تو شهر تون تو جامعه تون تو مدرسه وجود داره .اینجا نداره {داش مشتی}{جشن پتو} آزادی یعنی داشتن حقی که یک انسان میتونه داشته باشه آزادی یعنی رعایت هنجار ها و آسیب نرساندن به خودت و دیگران آزادی یعنی آرامش یعنی خوشبختی آزادی یعنی دلت میخواد با دوچرخه برو سر کار ..با اسب برگرد خونه :21: آزادی یعنی میدان آزادی :d:d اقا مهدی گل میتونم بهم هدیه بدیم {جشن پتو}:53::53::53::53::53: جشن پتو داریم...بالشت تو سر و کله هم میتونیم بزنیم {جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} |
5 روز از پست من گذشته ..هیچکس یه تشکر واسمون نزد..
ای کوروش ببین چه بر سر این جیگیلی ها اوردی ..بابا اااااااااا این دکمه تشکر بزنید دوباره بعد یه ماه صفر میشه هاااااا :d:d:d فرانک جان نیمودی تخته بازی کنیم... من یه هفته میام اینجا هی پست میدم :d http://www.3jokes.com/gallery/d/3064...Love7+_23_.jpg واسه همه اونایی که دوستشون دارم :d:53: تازه بخاطر روز معلمم بهم گل دادن..اگه دوربین موبایلم خوب بود واستون یه اسک میزاشتم ...:o |
اکنون ساعت 04:51 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |