نه خیر شما ها فکر کردین راحت میشه از دست واژه های من در برید
تازه قبلیمم هنوز خوب رندر نشده ! کش لقمه هم من میخواستم ازش استفاده کنم موسیو امیر ! نظاره راه آهن شهری درگاه خوردن کش لقمه در بالگردان بسیار لذت بخش است تصعید بند کفش هموفیلی |
کوروش برای فرار از هموفیلی در حین بستن بند کفش تصعید شد.:d:24:
هد فون - نعل اسب- فضاپیما |
"با سه کلمه نفر قبلی جمله بسازید"
هدفون در فضاپیماهای امروزی به شکل نعل اسب طراحی می شود!:confused:
دانه کولانه، پی سی سیتی، پناه بر خدا !!:D |
پناه بر خدا انگار دانه کولانه یه کاری برای سرعت پی سی سی تی کرده:d
لواشک- جره اثقال- موس |
لواشک- جره اثقال- موس
چه کیفی میده سوار جره اثقال لواشک خورون با موس لب تاپت تو وب بگردی. شخصیت _ پی سی سیتی - فریبا با تشکر فریبا |
"با سه کلمه نفر قبلی جمله بسازید"
نقل قول:
انرژی ، بسته ای، هسته ای [IMG]****************************/45.gif[/IMG] ای بابا!![IMG]****************************/48.gif[/IMG] ! ساعت شیش صبح جنابعالی از کجا پیدات شد؟؟[IMG]****************************/55.gif[/IMG] نقل قول:
این فریبا خانم تو پی سی سیتی نه نه نه نه...[IMG]****************************/301.gif[/IMG] ..چه خانم با شخصیته نه نه نه....[IMG]****************************/301.gif[/IMG] ( امیر منصور خانی بخونین [IMG]****************************/39.gif[/IMG] ) سه کلمه من همون بالاست عزیز دل برادر[IMG]****************************/269.gif[/IMG] |
انرژی هسته ای ، دویست تومن بسته ای!!![IMG]****************************/57.gif[/IMG]
----------------------- قوری - درخت - رادیو |
به گزارش رادیو قوری تمام درختان این محل خشکید:d
در ضمن حامد جان شاعر بیدی هاااااااااااااا;) کلم- کله ام- کله پاچه |
برای درد کله ام کله پاچه با کلم خوردم!(حالم بد شد!)
----- شیشه - خربزه - خودکار |
نقل قول:
هر چی کتاب تو کیفه به این بزه نمیدیم;) گلاب- سوراخ- تیمپو |
اکنون ساعت 08:10 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |