![]() |
من که میگم کتک کاری جواب میده
|
خيلي از آدما هستند كه مغرورند و غرورشون رو زير پا نمي گذارند و خيلياي ديگه هم هستند كه دل بزرگي دارند و غرور براشون معني نداره اينو نمي شه به حساب منت كشي گذاشت اين اصطلاح خوبي نيست ولي با نظر بيشتر بچه ها موافقم و فكر ميكنم دنيا اونقدر ارزش نداره كه كسي رو از خودت برنجوني پس منم موافقم كه بايد از دلش در آورد ...
|
منم میگم فحشو کتک کاری حال میدم آفرین لبان خوشم اومد.
|
فرگل جون همیشه نمیشه با نرمی تا کرد بعضی موقع ها هم لازمه که وحشی بشه آدم خوب اگه یکی تو خیابون بگیره بزندت میگی الهی دورت بگردم که کتکم زدی و موهامو کندیو آبرومو تو مردم بردی مسلما که تو هم مو توی کله اش نمیزاری
|
راستی فرگل خانومی البته اگه شما دوستم باشی که عمرا ازت ناراحت نمیشم اگه ناراحتم بشم هیچی نمیگم چون شک ندارم2دقیقه بعد خودم میام پیشتو نازتو میکشم
|
با چكش ميزنم تو دندوناش
سعي ميكنم فراموش كنم چون كينه دل رو سياه ميكنه و اين اصن خوب نيست حداقل واسه خودم پيشنهاد ميكنم شما هم همينطور باشيد |
امون از اين آقاي نجار :21:
|
چون زياد طاقت قهرو دشمني رو ندارم سعي ميكنم زودتر صلح برقرار بشه
|
اشتباهمو قبول مي كنم و غرورم رو زير پا ميذارم و ازش معذرت خواهي ميكنم ....
قول ميدم ديگه هم تكرار نكنم .... يه شاخه گلم پيوست معذرت خواهيم ميكنم ... |
بدون معطلي ازش معذرت مي خواااااااااااااام ........
|
اکنون ساعت 01:24 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |