![]() |
بنده آريانا..ز... متولد 1364/10/11 ولادت با سعادت آرياناي همام
من متولد دي ماه هستم متولد شهريور رو دوست دارم اما همه ماهارو دوست دارم مخصوصا ژانويه |
من متولد ماه شهريور هستم و تير ماه و اذر ماهها رو دوست دارم
|
والا من که نه رفته ام بخونم ببینم مثلا اردیبهشتی چطوره و نه به خاطر مسائل خاصی ! میگم که مثلا خردادی خوبه ..
.من خودم بهمنیم و بهمنیا رو دوست دارم و واقعا بهمنی هایی که دیدم یه جورین فرق دارن و من میگم خودم اصلا اهل دنبال کردن این چیزا نیستم ولی بارها بعضی جاها بهم گفته اند تو بهمنی هستی؟ تا منم کمی برام جالب شد بهمنی ها یه جورین .. این تحویل گرفتن خودم نیست ها بقیه بهمنی ها رو میگم... |
منم بیستم خرداد ماه هستم. سال تولدم 20 خرداد با نیمه شعبان یکی بوده برای همین اسممو مهدی گذاشتن . متولدین آبان و دی رو دوست دارم.
|
منم فرورديني هستم و بهمني ها و اسفنديها و ارديبهشتيها رو دوست دارم
|
متولد مرداد هستم و مردادی ها و بعدش اردیبهشتی ها را دوست دارم
یه جایی خوندم مردم دنیا دو دسته هستند یا مردادی هستن یا دلشون میخواسته که مردادی باشن;) |
ساقي متولد شهريور ماه ، متولدين هيچ ماهيو هم دوست نداره،:d چه معني داره آخه اينجور تاپيکها ... دهه....مرافه |
متولد دی هستم
متولدین همه ماه ها رو دوست دارم چون هر ماهی که باشه یکی از عزیزانم به دنیا اومده |
http://photos1.blogger.com/blogger/4.../03-family.jpg
من متولد 6 مهر هستم وتمام متولدین ماههای دیگرم دوست دارم{پپوله} |
من دی ماهی ه گلللللللللللم:d
دی ماهیارو هم خیلی دوووووس دارم:rolleyes: + همه رو هم دوس دارم :d{جشن پتو} :53::53::53: |
اکنون ساعت 01:23 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |