![]() |
آقا اینجا چه خبرههههههههههههههمرافه
اصلا موافق نیستم :d{قاط} اینقده خوفه رانندگیه من و پول برداشتنم که نگید:rolleyes: اتفاقا آقایون به تنها چیزی که توی رانندگی و کنار عابر بانک توجه نمیکنند همین دو تا کاره!!!:24: چون چشاشون همه جا سیر میکنه....:dیهو انگشتشون به جا کارت میره توی دستگاه حالا یکی بیاد درش بیاره:24: یا موقع پارک شونصد جای ماشینو میمالن به ماشین بدبخت خانومایی که پارک کردن قبلا:21: من بی تقصیرم........{پپوله} |
گل گفتی مینا جون:53:
گل گفتی آی گل گفتی مثل یه بلبل گفتی:p |
آخه
اولا مگه دختر ها هم عابر بانک دارند دوما کدام بانکی به دخترها عابر بانک داده بگین تا خودم درشو تخته کنم راست میگم باور نمیکنید |
علی آقا دمت گرم، دخترا کلا با همه چیز مشکل دارند
|
نقل قول:
این یکی رو واقعا گل گفتی آقا رسول:53: |
نه نه باورم نمیشه
این مهدی نیست که این حرفو زده مهدی تو روشن فکر تر از این حرفهایی از تو بعیده نه نه بازم باورم نمیشه |
نقل قول:
ولی حالا از شوخی گذشته، عابربانک یا هر چیز دیگه ای ،آقا و خانم نداره که |
نقل قول:
زیاد به دل نگیر، شوخی کردم. ولی باید بعضی چیزارو پذیرفت، نمیشه ازشون نمیشه فرار کرد.{پپوله} |
امروز دم بانک بودم یاد این تاپیک افتادم...:21: یه خانم باور کنید یه صف درست کرده بود همه هم تو این برف معلوم بود از دستش شاکی بودن:21: تو دلم گفتم امینی گل گفتی:d
|
نقل قول:
قابل توجه بعضيا و مخصوصا خانم هاي روشنفكر;);) |
اکنون ساعت 07:38 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |