![]() |
شما شقایق خانم عادت دارید بعد از سالها پرونده های مسکوت رو باز کنید؟
هرچی بود تموم شد و رفت آبی رو عشقست تا ابد |
ميدونم مال خيلي وقت پيشه
ولي اينقدر صحنه وحشتناكيه كه نتونستم چيزي نگم.... حالا شما چون عشق آبي هستين اينقدر ناراحت شدين؟؟؟!!! |
رضا جان به هر حال چندین سال هم اگه بگذره باز همچین خشونتی از یاد نمیره... چه ابی باشه چه قرمز...
|
می خواین حرکتای خوشگل قرمزا رو هم بذارم؟
حرکتی که کرمانی مقام شورتشو کشید پایین قشنگ بود نه؟ |
نقل قول:
رضای عزیز بحثمون سر خشونت انسان مقابل یک حیوان هست... کاری به ابی و قرمز نداریم... مطمئنم خیلی از طرفداران ابی و قرمز همچین چیزی رو قبول ندارن.... دیگه بحث ها رو اسپم نکنیم :) |
اي بابا من فقط احساسمو گفتم نميدونستم بحث بالا ميگيره!!!
به قول شروين عزيز بحث سر آبي و قرمز نيست سر خشونت و نامردي انسانهاست!! مطمعنن اين حركات تو يعضي از طرفداران قرمز هم هست.... ديگه كشش ندين لطفا! حالا من يه چيزي از دهنم پريد.......! |
منم نخواستم ادامه بدم
فقط گفتم که الکی حساسیت ایجاد نکنید |
آقای marykhosh محل سکونت شما تبریزه ( کبوتر منتسب به هواداران تراکتور سازی تبریز )خب باید هم از این عکس ها برای ما آپ کنید . چرا از اون لحظه که بازی رفت تراکتور ها با سنگ زدن به سر فرهاد مجیدی و سرش خونریزی کرد و پانسمان شد عکسی قرار نمی دید.؟
حالا می فرمائید خدا کنه 90 هم نشون بده !! کبوترها از انسانها مهمترند ؟!؟ . |
اي دمت گرم پسر.گل گفتي
|
چه انسان... چه كبوتر...
در كل اين رفتارهاي وحشيانه درست نيست! در شأن انسان ها نيست، چه قرمز چه آبي! چه سر كبوتر رو بكنن، چه سر انسان رو بشكنن... تمام اين وحشي بازيه. متاسفانه فوتبال ما سالهاست با وحشي گري ادغام شده. بلا نسب همه كاربران اينجا. |
اکنون ساعت 02:14 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |