![]() |
|
آزادی رو تجربه میکردم
|
من فقط سعي ميكردم چشه پسرا رو در بيارم اينقدر كه پشتم از جنازه پسرا پر شه بعدشم اونا رو ميتيقيدم بعد هم اخرش يه تيپا
ولي باز دوست داشتم ببينم تو اين كيف دخترا چي ميزارن:24::24::24::24: |
نقل قول:
|
سعي ميكردم يه ازاده زن باشم و ياد بدم زن بودن و دختر بودن فرق نميكنه هر كدومشون به معناي واقعي يعني چي اجازه نميدادم هيچ كس به من به چشم يه جنس ضعيف نگاه كنه
تازه عسل خانم تو كيفه مردا كه چيزي نيست جيباشونم كه خانما خالي ميكنن پس بايد ديد تو كيف خانما چيه كه مثه جون ازش مراقبت ميكنند البته خيل يهاش كه معلومه مثه ر.... و مات.... و ائينه و كرم پو.... و پنك....:24::24::24::24::24::24::24: |
نقل قول:
اما خانوما زیبان و زیبایی رو دوست دارن:rolleyes: هرچند که من تو کیف خودم هیچی نیست{شیت شدن} |
معلومه ديگه تو جيب آقايون انواع اقسام سيمكارت ايرانسل ، همراه اول و دائمي / دفترچه تلفن /فندك / سيگار / تكه كاغذايي كه شمارش روش هست و .... :21: |
البته صد در صد كه شما درست ميگين
خوب بريم سره موضوع تاپيك شما اگه واقعاً يه روز پسر بشي جداً چيكار ميكني |
اقا موضوع چي در جيبتون هست كه نيست مووضع تاپيك يه چيزه ديگست:102::102::102::102::102::102:
لطفا بريم سر خوده موضوع ولي بازم كيفه خانمها جالبتره |
میرم اول سراغ پسرای ... چشم همشونو از طرف خانوما مث آقا محمد خان درمیارم
و بعد میرم تو خط قتل های زنجیره ای و عده ای از دخترا و زنان .. رو به درک واصل میکنم |
اکنون ساعت 01:29 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |