![]() |
در قسمت ftp آدرس ftp و نام كاربري و پسورد...
آدرس Ftp هميشه به اين شكله: ftp://www.mywebsite.com يوزر و پسورد رو هم كه از شركت ارائه دهنده گرفتيد... وارد كنيد تا كانكت بشه. |
این آدرسی که دادین کار نمیکنه؟
|
دوست عزيز، بنده گفتم:
نقل قول:
من فكر ميكنم شما نه هاست داريد نه سايت! اگر ميخوايد تازه شروع كنيد، از اون راهي كه دانه كولانه بهش اشاره كرد بريد. |
نقل قول:
www.freeserver.com www.20m.com www.domaindlx.com . . . من خودم از هاست domaindlx استفاده می کنم و با سایت www.dot.tk (که دومین رایگان می ده) آدرسش رو عوض کردم البته اینم بگم اگه می خوای سایت درست و حسابی داشته باشی از سرور رایگان استفاده نکن! |
نقل قول:
|
سلام به همه.دوست عزيز من هم مي خواستم كار با هاست رايگان وكار با cpanel رو ياد بگيرم
|
لیست سیاه؟؟!!
دوست عزیز وارد یکی از سایت هایی که گفتم میشی و ثبت نام می کنی (تقریبا مثل درست کردن ایمیل) بعد با یوزر و پسوردت وارد می شی و بقیش کاملا واضحه مثلا دکمه upload واسه آپلود فایله، make dir شاخه می سازه و .... کلا چیز خاصی نداره فقط باید یه سری اصول اولیه از HTML رو بلد باشی |
سلام ايمان جان من يك تاپيك براي آموزش كار با cpanel زدم
http://p30city.net/showthread.php?t=23896 اپلود كردن رو هر بچه اي ياد داره عزيز اما نصب سيستم مديريت محتوا و تنظيم و ساخت ديتاباس رو همه بلد نيستن عزيز .اگر ياد داريد توي ادرسي كه دادم بگيد تا ما هم ياد بگيريم |
بهترین برنامه برای ساخت وب کدومه؟
|
نقل قول:
اگر منظورتون ساخت يك وب سايته، بهترين برنامه Word Press هست. |
اکنون ساعت 10:46 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |