![]() |
علی بداغی شاعری معاصر و گمنام .... اما بسیار قابل احترام ( اشعار علی بداغی )
چند روزي همكلامِ اين دلتنگيِ انگار هرگز نميرسد به انتهايم بود در تلنبارِ تنهايي ايستاده در آستانِ بيحصارِ همسايه بي هيچ اشاره و حرفي. امّا رفت رفت و تنها خاطرهاي خيس به جا ماند و استعارهي ژرفي ... بيچاره آدمِ برفي! علي بداغي |
سلام! آمدي؟ از كدامين مسير؟ از آبــاديِ ابــر يـا از كــويـــر؟ هر آن گَه ز دنيا دلت گُر گرفت سراغي از اين جا و باران بگيـر! علي بداغي |
آبی پشتِ پای نگاهِ مهربانِ شما
سلام اي خسته از پرچين و پرگار! كلافـه از خيابـانهاي تكــــــرار! در اين وبلاگِ بـارانـي، كمــي ابر براي گَـهگـدارِ گـريـــــه بـگـذار! علي بداغي :53::53::53::53: توضیح امیر: شعر بالا از خود جناب علی بداغیست:53::53: ضمنا لینک بلاگشان را نیز درج کردیم که امانت داری هنر و شاعر را پاس داشته باشیم:53::53: با تشکر از جناب بهداد بداغی یا همان شاعر عزیز جناب "علی بداغی":53::53: ارادتمند... امیر عباس.... بچه تهرانپارس!!:53::53::53::53: |
نقل قول:
من ﭘسر آقای بداغی هستم . بابا هم خیلی خدمت شما سلام دارند و از لطفتان بسیار بسیار سﭘاﺳﮕزار هستند. |
سلام
با سلام و خسته نباشید و تشکر از محبتتان .من ﭘسر آقای بداغی هستم . بابا هم خیلی خدمت شما سلام دارند و
از لطفتان بسیار بسیار سﭘاﺳﮕزار هستند. |
نقل قول:
سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما جناب بهداد بداغی عزیز [IMG]****************************/282.gif[/IMG] و عرض ادبی بس خالصانه و بی ریا نیز خدمت پدر محترمتان [IMG]****************************/281.gif[/IMG] عرض شود که شرمنده اگر شما را با پدر اشتباه گرفتم و فکر کردم که نام اصلی پدر بهداد است و ایشان با نام مستعار و هنری علی بداغی شعر می سرایند.[IMG]****************************/44.gif[/IMG] علت این تصور غلط من خواندن یکی از کامنتهایی بود که برای وبلاگ شما گذاشته بودند و رسما با شما صحبت کرده بودند و مخاطبشان شما بودین... پوزش مرا بپذیرید[IMG]****************************/282.gif[/IMG] و اما قسمت مهمتر حرف:حقیتش جناب بداغی خیلی خوشحالم که با کمک و تلاش شما تونستم بعد از دوسال ردپایی از اشعار پدر محترمتان پیدا کنم...:53: زیرا من قبلا در فروم نیکصالحی فعال بودم و خیلی تلاش کردم آنجا چیزی شبیه این تاپیک رو بزنم و اشخاصی که حقیقتا شاعران معاصر و پر احساسی هستند را خدمت هموطنان معرفی کنم...[IMG]****************************/36.gif[/IMG] . و واقعا و بی ریا و خالصانه و از صمیم قلب نوشتم علی بداغی شاعری معاصر و گمنام .... اما بسیار قابل احترام ( اشعار علی بداغی ) :53::53: |
با سلام:53: تاپیک به گفتگوی مهم تبدیل گردید. ضمنا زین پس دیگر اشعار این شاعر گرانمایه که با حضور خودشان ما را مرهون محبت خود قرار دادند...:53: در این تاپیک و به مرور درج خواهد شد.;) امیدوارم لذت ببرید:rolleyes: ارادتمند... امیر عباس ... بچه تهرانپارس!!:53: |
در پاسخِ حسّی شريف
آسمانِ قلبتان آبیترين!
|
نقل قول:
|
علی بداغی شاعری معاصر و شاید گمنام .... اما بسیار قابل احترام ( اشعار علی بداغی )
نقل قول:
انشالله که دل همه سبز و تن همه باقی و می و مطرب و نوش و مستی در کنار ساقی برقرار باشه.:53: من چی بگم الان؟:o جناب علی بداغی عزیز و مهربان :53::53: ، شاعر توانمند و دوست داشتنی و گرامی ایران زمین،:53::53::53::53: حقیقتش با دیدن و خواندن این محبت بزرگ شما من هم خیلی خجالت کشیدم و هم خیلی شرمنده شدم.:o نمی دونم چه جوری می تونم بیان کنم چون من هیچ انتظاری نداشتم و الان این برای من خیلی غیرمترقبه و شوک دهنده است.:o حقیقتش خوندن یک شعر با درک کردن احساس نهفته در پس شعر خیلی تفاوت داره.:53: چیزی که من الان از بیان شما حس میکنم و درک می کنم توصیفش خیلی سخته.:) اینقدر سخت و مشکل هست که فقط می تونم با نهایت قدردانی و با نهایت فروتنی عرض کنم: جناب علی بداغی شاعر خونگرم و دوست داشتنی ایران زمین:53:دوبیت تقدیمی از من ناچیز به شما عزیز مهربان و خاطره انگیز. :53::53::53::53::53::53::):) :53: می سرائی زدل و از سخنت ما شادیم :53: :53: از صفای سخنت در ره تو استادیم :53: |
اکنون ساعت 11:52 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |