![]() |
این هم یه داستان از بامبو :d:d
روزی به خدا شکایت کردم که چرا من پیشرفت نمیکنم دیگر امیدی ندارم میخواهم خودکشی کنم؟! ناگهان خدا جوابم را داد و گفت : "آیا درخت بامبو وسرخس را دیده ای؟؟؟" گفتم:"بله دیده ام…" خدا گفت:"موقعیکه درخت بامبو و سرخس راآفریدم ، به خوبی ازآنها مراقبت نمودم …خیلی زود سرخس سر از خاک برآورد و تمام زمین را گرفت، اما بامبو رشد نکرد… من از او قطع امید نکردم. در دومین سال سرخسهابیشتر رشد کردند اما از بامبو خبری نبود. در سالهای سوم و چهارم نیز بامبوها رشد نکردند. در سال پنجم جوانه کوچکی از بامبو نمایان شد…و در عرض شش ماه ارتفاعش از سرخس بالاتر رفت. آری در این مدت بامبو داشت ریشه هایش را قوی میکرد!!! آیا میدانی در تمامی این سالها که تو درگیر مبارزه با سختیها و مشکلات بودی، در حقیقت ریشه هایت را مستحکم میساختی ؟؟؟!!! زمان تو نیز فرا خواهد رسید و تو هم پیشرفت خواهی کرد . ناامید نشو!" http://aftab.ir/articles/science_edu...cdb54972c4.jpg بامبو های عزیز نا امید نشین :21::21:{جشن پتو} |
با اينکه بامبو يک گياه بومي آسيا است اما امروزه در سرتاسر نقاط دنيا ميتوان آن را به راحتي پيدا کرد. بامبو به رغم قد بسيار بلندي که دارد به عنوان يک درخت در نظر گرفته نميشود. در حقيقت اين گياه دائمي چوبي شکل، متعلق به خانواده گياهان علفي است و بلندترين علف جهان محسوب ميشود. از زمانهاي قديم، قسمتهاي مختلف گياه بامبو براي درمان بيماريهاي مختلف استفاده ميشده است؛ چرا که داراي خاصيت درماني متفاوتي بوده است. بامبو براي درمان اختلالات معده گفته ميشود که برگهاي بامبو به کشيدگي طبيعي ماهيچههاي معده و پيشرفت و بهبود فعاليت معده کمک ميکند. از اين رو برگهاي بامبو براي درمان سوءهاضمه و ديگر مشکلات گوارشي سودمند است. علاوه بر اين، خاصيت آنتي اسپاسموديک (ضد انقباض و تشيج) بامبو ميتواند به تسکين اسپاسمها و انقباضات روده و معده کمک کند و به موجب آن اسهال را نيز درمان نمايد. بامبو براي درمان اختلالات مربوط به قاعدگي خاصيت قاعدگي آوري بامبو ميتواند به بهبود و تنظيم دوران عادت ماهيانه کمک کند. در نتيجه بامبو ممکن است به درمان دورههاي نامنظم قاعدگي کمک کند. بامبو براي درمان اختلالات ريوي خاصيت آنتي اسپاسموديک برگهاي بامبو ميتواند به درمان انقباضات لوله تنفسي کمک کند. از اين رو اين گياه براي بيماران مبتلا به آسم مفيد است. بامبو انقباضات مربوط به نايژهها و همچنين تنگي تنفس را درمان ميکند. بامبو براي درمان کرمهاي رودهاي اين باور وجود دارد که خاصيت ميکروبکشي بامبو ميتواند به کشتن کرمها و انگلهاي روده کمک کند. جوشانده برگ بامبو براي تخليه انگلها و کرمها مفيد است. بامبو براي درمان زخمها بامبو ميتواند به تميز کردن و التيام بخشيدن زخمها به وسيله تقويت سيستم گردش خون کمک کند. از اين رو براي درمان زخمها مفيد است. |
تقریبا 2 سال که بامبو هام رشدی نداشتن...دو تا بودن |
آخی . . . مینا گیان نمیدونم تو این تاپیک قبلا گفتن یا نه اما فکر کنم این گیاه قشنگ، باید به تعداد فرد وجود داشته باشه توی آب، زوج باشه، رشد نمیکنن، زرد میشن |
نقل قول:
ممنونم مهرگان جان |
اواخر اسفندماه 90...دو تا بامبو خریدم.... |
اکنون ساعت 04:47 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |