![]() |
بابا دمتون گرم هيچ كدومتون جواب نميدين نه اونايي كه پيام ميديم نه اونايي كه تاپيك ميزنيم
|
نقل قول:
اگه به صورت پرسش پاسخ باشه بهتره .. چون بر فرض اگر اموزش جامع رو بخواییم بذاریم بازدید کننده واقعا فقط اون قسمتی که الان نیاز داره رو میخونه و بقیه-ش به دردش نمیخوره فکر میکنم در این یه مورد خاص بهتره که سوال پرسیده بشه کسی بلد باشه پاسخ بده .. الان من 2 سوال دیدم یکی اینکه میترا رو نتونستی نصب کنی.. یکی اینکه اموزش دیتابیس رو بذاریم .. ------------------------------------------------- دیتابیس به اون صورت اموزش خاصی نداره ایجاد کردن یه دیتابیس ایجاد کردن یه یوزر اضافه کردن یه یوزر به یه دیتابیس و تعیین میزان دسترسی و پرمیشن هاش بک آپ گیری ریستور کردن و این جور چیزها.. کار با phpmyadmin هم که باز قسمتیش بک آپ گرفتن و ریستور کردن و اینهاست در قسمت قبلیه بقیه-ش هم باید mysql بلد باشی که احتمالا انتظار نداری اونو اینجا اموزش بدیم ... حالا تو سوالت به کدوم بخشش مربوط میشه ... ببین معمولا برای نصب اکثر اسکریپتهای php که احتمالا میترا هم همینطوره اول به دیتابیس میسازی یه یوزر میسازی یوزرو به دیتا اضافه میکنی بعد فایلهات رو اپلود میکنی .. بعد به احتمال زیاد یکی از چند فایل زیر رو داری config.php db.php include.php یا ... ببین کدوماشو داری .. توی اون اطلاعات دیتابیسی که ساختی میذاری. معمولا هاست رو localhost میذارن db_name یا چیزی شبیه این رو باید دیتابیسی که ساختی اسمشو بذاری db_user یا چیزی شبیه اینرو اسم یوزرت رو میذاری db_pass هم که معلومه... فایلو ذخیره میکنی میذاری سر جاش .. حالا این فایل که گفتم اگر باشه یا در شاخه اصلی اسکریپته یا در پوشه install یا config یا database به هر حال به طور کلی دارم برات میگم... این کار رو که کردی (البته فایل های ریدمی و داکیومنتها رو بخونی خودش اموزش داده یا در سایت اصلی بری ) بعد احتمالا یه سری پرمیشنها و مجوز ها برای فایلها و فولدرها رو باید تغییر بدی مثلا میگه پوشه فلان رو پرمیشنش رو 777 کن یا... بعد از این فایل install.php رو مثلا باز میکنی لود میکنی میری جلو ... یه چیزی شبیه اینه .. بیشتر از این چه چیزی میتونم بهت بگم الان ؟ اگه خواستی اگه حجم این اسکریپت بالا نیست برام بفرست تا برات بگم چیکار کنی یا لیست فایلها رو اسمشونو بهم بگو . |
سلام اقا حامد.راستش ما تاپيك ميزنيم بعضي ها ميگن واسه اينطور سوالات پيام بدين باز شما ميگين توي تاپيك بگو چشم.
من فايل نيوك رو دستي آپلود ميكنم يعني از سايت phpnuke گرفتم وبعد آپلود كردم |
نقل قول:
اون حرف رو برای این زدم که اگه کس دیگه ای بهتر میتونه کمک کنه، متوجه بشه. این راهنما رو یه نگاه کن، قدم قدم برو، بعد ببین چی میشه. برای ما هم تعریف کن! |
سلام نيوك 8.1 دانلود كردم ايراد داشت من 8.2 رو نصب كردم و بدون مشكل نصب شد.حالا يه سوال دارم؟
چطور اطلاعات سايتم رو بدست بيارم. نام كاربري مدير ؛رمز و ... سايت رو بدست بيارم.وچطور بدونم كسي بدست نمياره. مي خواستم بدونم يوزر و پس قسمت ادمين سايت همون يوزر و پس هاست هست در اين صورت چرا وقتي وارد ميكنم قسمت مديريت باز نميشه .باز همون صفحه مياد كه يوزر و پس رو وارد كنم |
سلام بابا چرا هيچ كس جواب نميده.من مشكل دارم دوستان به هركس هم كه پيام ميدم جواب نميدن
چطور اطلاعات سايتم رو بدست بيارم. نام كاربري مدير ؛رمز و ... سايت رو بدست بيارم.وچطور بدونم كسي بدست نمياره. مي خواستم بدونم يوزر و پس قسمت ادمين سايت همون يوزر و پس هاست هست در اين صورت چرا وقتي وارد ميكنم قسمت مديريت باز نميشه .باز همون صفحه مياد كه يوزر و پس رو وارد كنم |
سلام
مثلا عید نوروزه! همه مشغولن. کسی هم نباید به زور کمک بخواد دیگه! یوزر و پسوورد هاست ربطی به سایت نداره و اینا فرق میکنن. یوزر و پسوورد سایت همونی هست که موقع نصب وارد می کنید... |
ممنون اما ميخوام بدونم چطور بفهمم كسي اون رو به راحتي بدست مياره.منظورم تنظيم حق دسترسي به فايل config.php هست 777 چه فرقي با 644 داره و براي اينكه كسي دسترسي نداشته باشه رو چه كدي بزارم.و منظور اينه كه براي اينكه مشكل امنيتي پيش نياد
رو چه حالتي باشه. Owner: Read Write Execute Group: Read Write Execute Everyone: Read Write Execute |
راستي حامد جان من به زور از كسي كمك نمي خوام خواهش ميكنم از دوستان جواب بدن من خاك پا تمام بچه هاي پي سي هم هستم چه ادمين باشه چه كاربر معمولي.من هرچي داشته باشم غرور ندارم.من حالا حالا ها كار دارم.من يه مشكل دارم ميخوام با اينترنت و سايت و انجمن ازش دور بشم .حالا كه اينطوره يه سوال هم دارم من يه بلوك مجزا واسه مطالبم ميخوام ايا توي نيوك داره.مثلاً
بخش اينترنت .كه سه چهار تا زير شاخه داشته باشه مثل بلوك موضوعات مطالب سايت کد:
http://www.xtar.ir |
سلام
فایل هایی مثل config.php باید دسترسیشون 644 باشه و برای اعمال تغییرات 777 و مجددا 644 بشن. اضافه کردن بخش ها معمولا توی هر cms وجود داره و جزو امکانات خود اون هست. |
اکنون ساعت 07:44 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |