پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   استان کرمانشاه (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=162)
-   -   نظرسنجی در مورد رستوران ها و کافی شاپ ها و... کرمانشاه از هر نظر. تجربیات خود را در اختیار همشهریانتان قرار دهید (http://p30city.net/showthread.php?t=26678)

Setare 08-03-2010 08:37 PM

خوش گوشت و تازه خوئک چیه آقای انصاری؟
من تاحالا نشنیدم...میشه توضیح بدین دقیقا کجای گوسفند هست؟!

حالا اگه به مردم جیگر گاو بدن بهتر از اینه که جیگر کرمی ( کرم پهن از نوع فسیولا هپاتیکا) به خورد مردم بدن!

Younes 08-03-2010 11:57 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط آناهیتا الهه آبها (پست 172074)
آقا یونس شما که واردی نمیدانی آب هندانه کجا داره؟خسته شدم از بس خودم درست کردم خو دوست دارم از هرکجا میپرسم میگه نداریم خانوم دیه چه؟

آب هندوانه؟ والا تا حالا ندیدم.
نقل قول:

نوشته اصلی توسط کویر غم (پست 172089)
سلام من سالهای دور زیاد میومدم کرمانشاه
اونموقع یعنی سال حدود 81-80 بود یک رستوران نان داغ کباب داغ نزدیک نقش برجسته طاق بستان بود خیلی کبابهاش معرکه بود. نمیدونم الان هم هست یا نه؟

من که ندیدم. زیاد اون طرف نقش طاق بستان نمی ریم.
نقل قول:

نوشته اصلی توسط امیر عباس انصاری (پست 172097)
خوش گوشت داریم که
تازه خوئک هم داریم
ولی اینجا یه چیزی داریم بعید میدونم اونجا باشه
تو تهران جیگر گاو رو جای جیگر گوسفند می فروشند به ملت!!
و کمتر مشتری جریانو میفهمه

دارین واقعا؟ من که بر هر کی از هم کلاس هام می گفتم نمیدونست چیه. تو اهواز هم هیچ جگرکی ای نمی دونست خوش گوشت چیه.
نقل قول:

نوشته اصلی توسط asterah (پست 172122)

حالا اگه به مردم جیگر گاو بدن بهتر از اینه که جیگر کرمی ( کرم پهن از نوع فسیولا هپاتیکا) به خورد مردم بدن!

خوش گوشت کجا میشه واقعا؟ تا حالا فکر نکرده بودم. ما فقط میندازیم بالا:21:{داش مشتی}

امیر عباس انصاری 08-04-2010 12:19 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط asterah (پست 172122)

خوش گوشت یا در لفظ عامیانه خوش گوش = لوزالمعده
خوئک = چربی اطراف کبید که کارش محافظت از کبد و گرم نگه داشتن کبد هست
خوئک چربی با قابلیت ارتجاء کم و سفتی زیاد و حالت روغنی ترواشی کم و هنگام کباب شدن حالت گوش جز زده را داشته و مزه ای چرب و آبدار دارد و با نمک و آب لیمو بسیار عالی می شود

حالا دوتا چیز دیگه هم تو بعضی جیگرکی ها هست که موندم بگم یا نگم چون کمی چندش آوره
میگم
دنبلان که همه می دونند چیه و تو بعضی جیگرکی های پایین شهر میشه پیداکرد
و روده که گرچه به نظر حال بهم زنه ولی یادتون باشه کل روده را عضلات صاف و غیر ارادی در بر گرفته و در حقیقت غیر از غشاء مخاطیش بسیار ماهیچه ای و لنفاویه

من دیدم گوش گوسفند رو کباب کنند بخورند!!
یا جیگر خام تو تهران زیاد برای خانمها توصیه میشه
خصوصا هنگام بارداری
فقر آهن رو کم میکنه

رزیتا 08-04-2010 12:28 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط younes (پست 172035)
والا امیر جان فکر کنم من بیشتر از کوروش جگرکی برم. یه جگرکی سر چهار راه سنگر هست. آقا علی. بهترین جگرکی کرمانشاهه. هم خیلی ارزون حساب می کنه هم کارش درسته. تازه امیر ما یه چیزی داریم که شما ندارین. خوش گوشت. همیشه دو سیخ جگر چربی با دو سیخ خوش گوشت.
کوروش بنده خدا هم به جز ذرت مکزیکی و دلستر هیچی نمی خوره.

از چهار راه سنگر اگه یه خورده به طرف سی متری برین اول چاله چاله میشه
سوپر دی تو دی (روز به روز) اول اون خیابونه که اگه اشتباه نکنم خیابون شانزدهم گلشن باید باشه یه جیگری ناب تو همون خیابونه که صاحبشم یه خانوم مسنه ، حتما جیگراشو امتحان کنید مشتری دائمی میشید

a_kh_110 08-12-2010 09:38 AM

اگه یه زمان هوس کباب خوب کردید یه سر به چهار راه نوبهار کبابی بروجردی بزنید اونجا دو تا کبابی هست یکی سر چهار راه و اون اصلیه یکی کمی دورتر از چهار راه به طرف ثبت احواله یه بار امتحان کنید مشتری میشید میدونید چرا؟
چون همانجا جلو مشتری گوشت رو چرخ میکنه و سیخ میگیره و کبابهاشم پدر مادر داره

باران.ف 08-12-2010 11:48 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط a_kh_110 (پست 174610)
اگه یه زمان هوس کباب خوب کردید یه سر به چهار راه نوبهار کبابی بروجردی بزنید اونجا دو تا کبابی هست یکی سر چهار راه و اون اصلیه یکی کمی دورتر از چهار راه به طرف ثبت احواله یه بار امتحان کنید مشتری میشید میدونید چرا؟
چون همانجا جلو مشتری گوشت رو چرخ میکنه و سیخ میگیره و کبابهاشم پدر مادر داره

درسته کباب خوبی داشت اما الان کیفیتش مثل سابق نیست.

رزیتا 08-16-2010 12:42 AM

کباب فقط کباب بروجردی دور میدان مرکزی با نون گرده ی داغ تنوری

روناک 10-05-2010 07:47 PM

کباب بناب خیلی خوبه بلوار طاقبستان البته مال آذری هاس دیگه
کبابی مرادیان قدیمی و معروفه شاید الان رو دستش بلند شده باشن خیلی ها اما به نظرم خودشو تونسته حفظ کنه بدون دکوراسیون خیلی شیک و فقط با کیفیت و سابقه ی خوب
دلگشا هم یه کافی شاب داره آلیو اونم خیلی خوبه

هاولاتی 12-06-2010 08:45 PM

سلام به همه دوستان عزیز.من ازاعضای جدیدم همیشه دنبال چنین جمع صمیمی ودوستانه ای بودم.بحث ازغذاست.ازنظرمن بهترین پیتزا رو زاگرس داره و محیط رستوران آشپز باشی به نسبت خوبه :d

هاولاتی 12-06-2010 08:53 PM

جیگری چاله چاله خیلی باحاله حتما" بخورین البته یکم جاش کوچیکه باید سر پا بخورین اینم یه جورشه دیگه :confused:

اکنون ساعت 10:57 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.