دانلود آهنگ کردی
دانلود آهنگ کردی کرمانشاهی قدیمی و خاطره انگیز چاوت رشه دلدار
متن ترانه های کردی - متن ترانه های کرمانشاهی . چاوت رشه دلدار من قربانت بم مالد له کوی دایه شوی میوانت بم ای خداوندگاری مهر و وفا ای آیتی عشق و صفا آوری عشق بخه او دلبره با بسوتی بی وفای سودا سره چاوت رشه دلدار من قربانت بم مالد له کی دایه شوی میوانت بم با بسوتی با بزانی حالی من حالی زار و حالی بد احوالی من با بزانی چون دسوتی من دلم پی بگات له شیونی بی حاصلم چاوت رشه دلدار من قربانت بم مالد له کوی دایه من میوانت بم dl: دانلود ترانه های کردی کرمانشاهی به همراه متن اهنگها |
ترانه کرمانشاهی - دانلود ترانه های کرماشانی قدیمی و خاطره انگیز
ترانه کرمانشاهی - دانلود ترانه های کرماشانی قدیمی و خاطره انگیز
دانلود ترانه های کرمانشاهی در تاپیک http://p30city.net/images/misc/navbi...allink_rtl.gif جلال محمدیان - خواننده اي توانا از كرمانشاه http://p30city.net/showthread.php?t=5469 میتونین کارهای زیبای جلال محمدیان رو هم دانلود کنین __________________ |
شهاب جزایری - دانلود آهنگ شیرین شیرینه شهاب جزایری
شیرین و شیرین با صدای خواننده قدیمی شهاب جزایری اولین خواننده این اهنگ در دهه پنجاه شمسی ایشن لهدوریت فره هولمه شیرین گیان - شیرین آی گشت کهس چه نه بیستون غه م له کولمه شیرین گیان - کو بیستون چهس کو وهکی بیستون ارام چو خاکه شیرین گیان - له تورهش کیشم له کو وهکی غهمت جهرگم پرچاکه شیرین گیان - هی نازدارهکهم شیرین و شیرین شیرین گشت کهسم ناز دار شیرین - ناز شیرین - شیرین گشت کهسم عشق تو داسه تیشه وه دهسم عشق تو داسه تیشه وه دهسم وه زهخم تیشه عُقده خالی کهم شیرین گیان - عُقدهی وه رینم و زوان تیشه نال و زاری کهم شیرین گیان - تیشه کی شینم یهشو ارای چه له بیستون ناد شیرین گیان - دهنگهکی تیشهم هاتمه له خواوت نازت وهکیشم شیرین گیان - هی نازدارهکهم شیرین و شیرین شیرین گشت کهسم ناز دار شیرین - ناز شیرین - شیرین گشت کهسم عشق تو داسه تیشه وه دهسم عشق تو داسه تیشه وه دهسم استخراج شعر ترانه از kurdishzone.blogfa.com dl: |
دمت گرم دانه کولانه حال دادی:53:چند تا از اون اهنگای اوخی اوخی هم بزار که بترکونیم
|
|
تشکر به خاطر ایجاد این تایپیک واقعا جاش خالی بود
ولی نمیشه عنوانش یه کم کلی تر بشه یعنی بشه دانلود آهنگ های کردی کرماشانی که خواننده های امروزی هم شامل بشه؟ آهنگ های قدیمی که ما داریم همشان نوار کاست هستن مال سالهای 60 و او دور و برا که اونام نمیدانم چطوری میشه اینجا گذاشت با اجازتان یه آهنگ درخواستی هم دارم اگه میشه اگه دارین آهنگ های فریدون صدیق که از شعرای پرتوی کرمانشاهی خوانده بذارین دستان خوش:53: |
خیلی عالی بود، دسته خو ه ش - مرسی لطفا باز هم ادامه بدین. من که خیلی استفاده کردم.:53:
|
سلام آقا کورش عزیز خسته نباشید بی نهایت ممنون وقتی این همه هنر کردی را میبینم بخودم می بالم که کردم ، من از نژاد اکراد تعبیدی در زمان قاجاریه ی ملعون هستم که بعد از سقوط زندیه اجداد مارا به قزوین تبعید کردند و از بد روزگار در این شهر ساکن شدیم البته مردمان قزوین انسانهای بسیار شریفی هستند ولی من احساس قربت میکنم باور کنید از سایت شما سیر نمیشوم امیدوارم در آینده نیز آهنگهای دیگری رو در سایت قرار دهید برامی ، عزیزمی ، دست درد نکی چوه که م
|
آقا کوروش عزیز سلام
لطفا اگه ممکنه متن کامل این ترانه رو تو سایت قرار دهید باتشکر. روژیک امنیش یاران شادی میوانم بو ناو باغچه ی دلداری نوگلیک جوانم بو |
متن ترانه های کردی - شعر آهنگهای کردی - روژیک امنیش یاران شادی میوانم بو
معنی اشعار کردی - معنی شعر کردی - ترجمه ترانه های کردی
نقل قول:
راستش اینی که خواستی خب کمی سخت بود والا از اول میذاشتم :) یه تیکه ش رو خوب متوجه نشدم بنابراین با کمی اغماض از من قبول کنید البته از اقای نقده مدیر بخش کردی هم استمداد طلبیدم ان شاالله کاملش رو خواهند نوشت . لازم شد به فرهنگ کردی هه نبانه بورینه هژار مراجعه کنم و معنی چند واژه رو مطمئن بشم سروه که به معنای نسیم و باد هست هیاسه به معنای کمربند نقره ای یا زرین روژی امنیش یاران شادی میوانم بو بو باغچه ی دلداری نو گلی جوانم بو سروه-ی آواتم بو سروه ی هناسکه-ی موسیقای گیانم بو هارره-ی هیاسه-که-ی یاران من هم روزی شادی مهمان لحظاتم بود در باغچه ی عشق و دلداری نوگلی زیبا داشتم نسیم نفس هایش امیدبخش ارزوهای من بود صدای موزونی که در هنگام راه رفتن و جست و خیزهای وی از البسه و جواهرالاتش به گوش میرسید همچون لحنی موسیقیایی , زندگی بخش بود . یه مصرعش رو متوجه نمیشم .... بو باغچه ی ژیانم نمبو بولبولی کویستانی ژینم بفر دای پوشی گیان باده-ی فنا و نابودی نوشی در باغچه ی زندگانیم بلبلی خوشخوان نداشتم (نیاز به مصرع قبلیش هست) زندگانیم همچو کوهی در برف پنهان گشت و جان باده فنا و نابودی را نوشید . |
اکنون ساعت 04:51 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |