![]() |
نقل قول:
مطمئنا اگر دوستان دیگه هم همراهی مون کنن بهتر خواهد بود...:) سپاس از اصطلاحی که گفتین...این اصطلاحات منو گیج میکنه :d |
|
یه چند تا سوال فنی دارم: |
اول سلام. امیدوارم دیر نشده باشه و جوابهام مفید باشه
در مورد 5 ماهگی فکر کنم این درسته: five month of age From birth till five month of age در مورد : چهره شما برام آشناست، اگه منظور اینه که شبیه کسی هستی: You resemble someone else اگه منظور اینه که قبلا اون رو جایی دیدی: I feel I have seen you before Odd به معنی فرد هست در مقابل زوج=even. به معنی عجیب و غریب هم هست مترادف : strange, weird Examples: 1.wearing T-shirts in winter seems a bit odd 2.odd numbers are lucky numbers for me |
سلام بر تو دوست خوب |
خواهش می کنم.در خدمتم و امیدوارم مفید باشه
5 month old وقتی به کار میره که شما میخوای بگی بچه ی 5 ماهه مثلا : A 5 month old baby یک بچه ی 5 ماهه بنابراین نمی تونه به معنی 5 ماهگی باشه stay tuned رو معمولا قبل از تبلیغات بازرگانی میارن! که بگن مثلا سرجاتون بشینین و جُم نخورین معادل فارسیش رو به نظرم بهتره باتوجه به رسانه های خودمون پیدا کنیم این که مجری های ما چی میگن "جایی نرید، برمی گردیم" مثلا راستش جمله بعد از happening برام گنگ بود. اگر که درست فهمیده باشم: ترجمه: مفهومِ خدا نمی تواند از طریق علمی اثبات شود. اما حتی دانشمندان علاقه ای به بی جواب گذاشتن سوالات ندارند. چراکه پرواضح است چیزی اتفاق افتاده که ما اکنون اینجا هستیم. :) |
آره درست میگی...این صفته! |
نقل قول:
قابلی نداره : don't mention it میگن معمولا |
سلام منالیل چطور هستین؟ خوبین؟ دنگ و باستون؟ |
divorce
سلام عزیزم نقل قول:
divorce ---> طلاق n get divorce---> طلاق گرفتن v درواقع get فعل کمک کننده ست که به divorce اضافه شده تا فعل شه مث cold و get cold برای "طلاق گرفتن" از get divorce from و obtain from استفاده میشه که اولی رایج تره. نقل قول:
نقل قول:
ساختار زبون فارسی و انگلیسی زمین تا آسمون فرق داره مثلا ما میخوایم بگیم"باشه الان خواهم رف" میگیم " باشه الان می رم " و اینجا هم دقیقا " از هم پاشیده میشوند " در آینده عینیت داره و به نوعی همون " از هم پاشیده خواهند شد " ترجمه میشه : families will be torn apart امیدوارم به کارتون بیاد ...:53: غزل |
اکنون ساعت 10:28 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |