تراکتورسازی تبریز 2 - 1 پاس همدان صبای قم 2 - 1 راه آهن شهرری نفت تهران 2 - 2 فولاد خوزستان سایپا کرج 2 - 1ذوب آهن اصفهان مس کرمان 2- 1شهرداری تبریز پیکان قزوین 1 - 1 ملوان بندرانزلی سپاهان اصفهان 2- 0 شاهین بوشهر استقلال ایران 2 - 2 استیل آذین صنعت نفت آبادان 1- 2 پرسپولیس |
تراکتورسازی تبریز 2 - 0 پاس همدان |
تراکتورسازی تبریز 1 - 2 پاس همدان
صبای قم2 - 0 راه آهن شهرری نفت تهران 1 - 1 فولاد خوزستان سایپا کرج 1 - 2ذوب آهن اصفهان مس کرمان1- 1شهرداری تبریز پیکان قزوین 0 - 2 ملوان بندرانزلی سپاهان اصفهان 2- 2 شاهین بوشهر استقلال ایران 1 - 1 استیل آذین صنعت نفت آبادان 1- 2 پرسپولیس |
هفته چهارم ليگ بالاخره پس از سر و صداهاي زيادي كه پيرامون بازي تيم ملي و به تعويق انداختن بازيها بود |
تراکتورسازی تبریز1- 0 پاس همدان
صبای قم0 - 0 راه آهن شهرری نفت تهران 2 - 1 فولاد خوزستان سایپا کرج 1 - 2 ذوب آهن اصفهان مس کرمان 1- 0 شهرداری تبریز پیکان قزوین 1 - 2 ملوان بندرانزلی سپاهان اصفهان 2- 0 شاهین بوشهر استقلال 2 - 2 استیل آذین صنعت نفت آبادان 1- 1 پرسپولیس |
اعصابم خرد شد. استقلال خیلی شانسی برد. داور خیلی بد بود. خطا روی دروازه بان رو نگرفت. حرکت مهدوی کیا هم خطا نبود. زندی رو هم بی خود اخراج کرد.
|
منم اخرای این بازی رو دیدم...
چرا مساوی؟ حق استیل اذین برد بود فریدون زندی که اومد به خاطر وقت کشی و به نفع استقلال میداوودی رو بلند کرد ... واقعا حقش کارت قرمز نبود |
سلام
اتفاقا من نیمه دوم رو کامل دیدم انصافا حق با استقلال بود ببره حالا مساوی هم کرد اکشال نداره. یونس گیان! ی لیوان آب خنک بخور :d زیاد فکرش رو نکن عزیز |
نقل قول:
خدايي خيلي خوش شانس هستن آقا يونس الان آقا رضا مياد برات يه طومار مينويسه ;) نقل قول:
ولي فك كنم حركت فريدون زندي به خاطر تمارض بازيكن استقلال بود كه خدايي الكي خودشو انداخت زمين نقل قول:
|
جهت کمک به آقا رضا جمع امتیازات رو بدون احتساب آخرین بازی فعلا اعلام کنم تا فردا سریعتر نتیجه امتیازات رو اعلام کنه رضا.............. 5 |
استقلال نمیشه گفت بد بازی کرد. استیل آذین جلو بود و استقلال هم حمله می کرد ولی خب استیل آذین حرفه ای تر بود. شاید اگه چند تا مدافع خوب هم داشت این طور نمیشد. معدنچی هم که گند زد به بازیشون. البته از استیل آذین با این همه بازیکن خوبی که داره بیشتر انتظار میره.
ولی در کل داور خیلی اشتباهاتش به نفع استقلال تموم شد. خیلی. تا ببینیم فردا پرسپولیس چه میکنه. من میگم 2_0 میزنه. قرمزته. |
من ديشب كل بازي رو ديدم |
اشتباه
نقل قول:
اینا حق منو دارن میخورن:d ******************** شما بايد 6امتياز داشته باشي دوست من كه تصحيح شد |
خیلی شماها.................
زندی وحشی بازیکن روی زمین ما رو زد قشنگ بعد نباید اخراج میشد؟ بچه... تا دیروز........................................... چرا استقلال حقش برد نبود؟ استقلال باید بازی دیروز رو می برد دیشب خیلی بهتر از استیل بودیم و فقط روی دو تا اشتباه خودمون گل خوردیم چند تا موقعیت عالی خراب کردیم؟ اونا که فقط ضدحمله میزدن که هیچ خطر خاصی هم ایجاد نمی کرد؟ خیلی بهتر از حریف بودیم من نمی دونم شما چی رو داشتین می دیدین جو ورزشگاه دیشب عالی بود عالی جای هر استقلالی ای دیشب تو ورزشگاه خالی بود تیممون دیر شروع کرد هنوز هماهنگ نیست ولی تیمهایی مثل استیل نمی تونن مارو ببرن چون ما شخصیت و روح داریم ما خیلی بهتر از اونا بودیم چند تا دیشب میلاد خراب کرد؟ پنالتی ای که روی میلاد نگرفت چی؟ حرکت مهدوی کیا خطا نبود؟ حتما باید با شمشیر دو نصف کنن بازیکن رو شما بگین خطا بود؟ این اس اس منه دوسش دارم خیلی زیاد قهرمانی بهش میاد در ضمن بعضی اوقات صحنه آهسته خوب همه چی رو نشون نمیده از اون زاویه ای که من دیدم همه چی معلوم بود و قشنگ دیدم لگد زد میلاد رو زندی............ در ضمن بین همه ی تیمهای دنیا عشقست استقلال |
جو ورزشگاه واقعا خوب بود؟ آخه تا جایی که یادمه صدای ورزشگاه رو بیشتر زمان بازی خیلی خیلی کم کرده بودن، گفتم لابد خیلی فحاشی میشده. از نظر بازی که به نظرم مساوی عادلانه بود اگه نگم استقلال باید می برد ولی خب داور به عادلانه شدن نتیجه خیلی کمک کرد. با اشتباهاتش.
|
اقا بابک :cool:شرمنده حساب کتابم ضعیف بود اشتباه شد :dخب فکر کنم منشور بشم با این حرفهایی که زدم. اگه آخرین پستم بود و منشوری شدم بچه ها بدل نگیرید کمی شوخی بود تا دور هم جمع باشیم و لحظات شاد داشته باشیم |
دوشمن شرمنده داداش دیگه تکرار نشه:d;) |
یونس جان جو ورزشگاه فوق العاده بود
انبوه هوادارای آبی یه شب عالی رو رقم زدن خب یه سری کارهایی کردن که جوابشم گرفتند مهدی جان بیخیال بابا چی بگیم تو بازی دیشب خیلی خوب بودیم خیلی بهتر از این هم میشیم ما تماشاگرهای استقلال برنده ی واقعی بازی دیشبیم |
چرا پست منو حذف کردین؟؟؟
|
نقل قول:
آقا بابک دوست عزیز این پست ها اسپم شناخته میشن. همین پست هم حذف خواهد شد تنها پستهایی که در مورد موضوع باشه میمانند مثلا در مورد رقابتها حرف بزنید و نظر خودتون را بیان کنید |
هفته چهارم ليگ هم به پايان رسيد
در بازي امشب اگرچه پرسپوليس چند موقعيت خوب رو هدر داد ولي بايد گفت كه با خوش شانسي 3امتياز رو به دست آورد به خصوص در لحظات آخر نفتي ها چند موقعيت خوب رو براحتي خراب كردند : بازي هاي اين هفته به نسبت پرگل بودند، 28گل در 9 بازي كه ميشه 3.1 گل در هر بازي آمار بدي نيست نتايج اين هفته : اين هم امتياز اعضاي سايت تا اين هفته : |
خیلی شانس آوردیم ها. اون توپ آخر که خورد تیرک خیلی خطری بود. نمیدونم چرا بازی هایی که تو آزادی نیستن یه طور دیگن. کیفیت ندارن.
|
یونس جان سلام |
نقل قول:
|
تا الان 2تا پنالتی واسه ملوان گرفته نشده و مظلوم ترین تیم واقع شده امید وارم شرایط عوض شه و این هفته مقابل سایپا که در استادیوم تختی انزلی برگزار میشه نتیجه ی خوبی بگیریم. فعلا پر حاشیه ترین تیم استیل آذین هستش کاملا هم مشخصه که تصادفی نیست اگه نتونن این حاشیه و جوو مسئولان این تیم بخوابونن به بیراهه کشیده میشه و باید از کورس قهرمانی وداع کنه |
نقل قول:
|
http://aks98.com/images/2ihinwsltyll67t2v8gl.jpg فولاد2-1 صباي قم ملوان1- 1سايپا استيلآذين1-2 مس راهآهن1-1 پرسپوليس استقلال ایران3- 0پيكان پاس همدان1-0 نفت شاهين بوشهر2-1 تراكتورسازي ذوبآهن1-0 سپاهان شهرداري تبريز1-1نفت آبادان |
فولاد1-1 صباي قم ملوان2- 0سايپا استيلآذين2-1 مس راهآهن0-1 پرسپوليس استقلال ایران3- 0پيكان پاس همدان1-0 نفت شاهين بوشهر1-0 تراكتورسازي ذوبآهن1-1 سپاهان شهرداري تبريز1-1نفت آبادان |
اين هفته دربي اصفهان برگزار ميشه، گل سر سبد بازيهاي اين هفته همينه
هرچند تو اصفهان مردم بيشتر طرفدار سپاهان هستند، ولي همشون ذوب اهن رو هم دوست دارند راستي يادتون باشه : اين تيم سپاهانه-قهرمان ايرانه ;) و اما پيش بيني: فولاد 1-1 صبا ملوان 0-1 سايپا استيل آذين 2-1 مس پاس همدان2-1نفت شاهين بوشهر0-1 تراكتورسازي ذوبآهن0-1 سپاهان استقلال 2- 1پيكان شهرداري تبريز 2-1 نفت آبادان راهآهن1-1 پرسپوليس |
كل كل كنيد:d با رعايت ادب واحترام،توهين ممنوع فولاد 0-2 صبا ملوان 1-2 سايپا استيل آذين 2-0 مس پاس همدان2-1نفت شاهين بوشهر1-1 تراكتورسازي ذوبآهن1-1 سپاهان استقلال ایران2- 1پيكان شهرداري تبريز 2-1 نفت آبادان راهآهن0-1 پرسپوليس |
فولاد 2-1 صبا ملوان 1-1 سايپا استيل آذين 2-1 مس پاس همدان2-1نفت شاهين بوشهر2-1 تراكتورسازي ذوبآهن2-2 سپاهان استقلال ایران2- 1پيكان شهرداري تبريز 2-2 نفت آبادان راهآهن1-2 پرسپوليس |
فولاد2 - 2صبا قم
ملوان1 - 1سایپا استیل اذین 2-1 مس پاس1 -0 نفت تهران شاهین1 -2 تراکتورسازی ذوب اهن2 - 1سپاهان استقلال 1- 0پیکان شهرداری0 - 3نفت ابادان راه اهن 0- 3پرسپولیس |
آقا امید
بازی سپاهان فولاد بخاطر حساسیت فکر کنم مساوی بشه استیل آذین هم این جریان کریمی باعث میشه بد بازی کنه استقلال هم که محروم دارد این هفته بازی دلچسبی نخواهد داشت |
ملوان 0-1 سايپا
استيل آذين 1-1 مس پاس همدان2-1نفت شاهين بوشهر1-1 تراكتورسازي ذوبآهن2-2 سپاهان استقلال ایران0- 1پيكان شهرداري تبريز 2-2 نفت آبادان راهآهن1-2 پرسپوليس |
ملوان2_1سایپا
استیل آذین1_2مس پاس1_1نفت شاهین بوشهر1_0تراکتور سازی ذوب آهن1_0سپاهان استقلال ایران3_1پیکان شهرداری تبریز0_2نفت آبادان راه آهن1_1پرسپولیس |
نتایج پیش بینی و امتیازات هفته 5 لیگ برتر
با کسب اجازه از بزرگترهای سایت |
بازی ها چه طور بود به نظرتون؟ من که از پرسپولیس راضی ام. فقط حیف خیلی الکی گل می خوردن. به نظرم بیشتر مشکل از هافبک ها بود تا مدافع ها. پاس کاری هاشون هم عالی بود. خیلی حال کردم.
|
به نظرم تيم ها تا حدودي تونستند تركيب خودشون رو پيدا كنند تو زمين
پيكان با احمدزاده يكي از كانديداهاي اصلي سقوط هست، احمد زاده كلا نشون داده مربي خوبي نيست تيم هايي هم كه تازه ليگ برتري شدن كار سختي دارن تو تيم سپاهان هم به شدت خلا يك هافبك دفاعي احساس ميشه، بعد رفتن شاهين خيري الان كسي نيست جاشو پر كنه شايد اگه آندو بياد سپاهان در هيچ پستي مشكلي نداشته باشه ذوب آهم هم مثل هميشه خوب بازي مي كنه و خوب هم نتيجه ميگيره ابراهيم زاده واقعا مربي خوبيه، احتمال اينكه امسال اونا قهرمان بشن خيلي زياده، به هر حال امسال هم جام مال اصفهانياس !! |
من که امتیازاتو نمیبینم شما میبینید؟!!!!
|
نقل قول:
بابک 123 عزیز یعنی جدول امتیازات رو نمی تونی ببینی؟ ضمنا امتیاز شما 24 است |
اکنون ساعت 07:52 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |