نقل قول:
سوال : خصوصیت کاملترین دوست چیه ؟ |
خبیث باشه
بهترین ماشین ؟ |
ماشینی که دلش بنزین نخواد
------------- اگه یک چمدون پول بهت بدن ، اولین چیزی که دوست داری با اون بخری چیه ؟ |
خودم رو ...!
پول یا عشق ؟ |
نقل قول:
هر دو تاش . پول بدون عشق ، خوب نیست ! عشق بدون پول هم میپره ! اما اول پول (مگه بریم به دوران غارنشینی) --------- بهترین آرزو ؟ |
سوال قبلی رو پاسخ بده، یه سوال از نفر بعدی بپرس !!
نقل قول:
بابا سرچ گوگل فقط دو دقیقه طول میکشه سرکاری نداشتیمها[IMG]****************************/67.gif[/IMG] اولین زن فضانورد جهان خانم والنتینا ترشکووا هستند که اهل شوروی سابق هستند و الان هفتاد سالگی رو تجربه می کنند.[IMG]****************************/301.gif[/IMG] نقل قول:
از نظر من بهترین آرزو سلامتی و شادابی برای همه انسانهاست[IMG]****************************/281.gif[/IMG] بدترین خاطره جنگ ایران و عراق؟[IMG]****************************/164.gif[/IMG] |
اتفاقا جواب سوال رو می دونستم ولی من جدی نمی تونم حرف بزنم (اکثر اوقات)
یه عراقی هفت تیر در کرد خورد به مخم ...هیچی دیگه طوریم نشد ! بد ترین روز زندگیت ؟ |
امروز:2::2::2: قشنگترين روز زندگيت؟؟؟؟؟؟؟؟ |
نقل قول:
خانم ویولا چرا بدترین روز زندگیتون امروز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused: انشالله خیر باشه... توکل یادتون نره:) قشنگترین روز زندگی من هم یه جورایی بدترین روز زندگی من شد البته با یه سال فاصله هشتم آبان هشتاد و پنج قشنگترین روز زنگی من بود:53: و سال بعدش واویلا:2: سوال من: چرا برای زندگی کردن باید آموخت؟؟ چرا نمیشه تقلب کرد؟؟ |
حرفی غلطه ! اونلی تقلبی !
خرس قطبی یا موش ؟ |
نقل قول:
اتفاق خاصي نيوفتاده همينطوري [IMG]****************************/306.gif[/IMG] چون زندگي تنها بخشي هست که واقعيت داره و به خودمون مربوط ميشه نحوه برخورد باهاش زندگيمونو ميسازه و اينده و عمرمونو .و چون بخودمون مربوط ميشه نميتونيم تقلب کنيم. چون هميشه تقلب ميکنيم که به نفعمون بشه و چيزايي که به ما مربوط نميشه هم بهمون مربوط بشه هم به سودمون باشه پس ميبينيد که نميشه ................ اقا نميشه ديگه الکي تلاش نکن [IMG]****************************/242.gif[/IMG] [IMG]****************************/38.gif[/IMG] اين يکيرو بايد خودت 1تنه بري جولوش[IMG]****************************/223.gif[/IMG] [IMG]****************************/167.gif[/IMG] [IMG]****************************/38.gif[/IMG] [IMG]****************************/38.gif[/IMG] 28 ابان 85؟؟؟؟؟؟؟؟[IMG]****************************/297.gif[/IMG] [IMG]****************************/297.gif[/IMG] |
نقل قول:
این چیه؟؟[IMG]****************************/297.gif[/IMG] انتخاب کردنه؟؟[IMG]****************************/118.gif[/IMG] ده بیست سی چهله؟؟[IMG]****************************/105.gif[/IMG] خرس قطبی [IMG]****************************/215.gif[/IMG] خوب چی شد؟؟ الان میاد منو میخوره؟؟[IMG]****************************/52.gif[/IMG] [IMG]****************************/52.gif[/IMG] [IMG]****************************/52.gif[/IMG] نقل قول:
زرشک[IMG]****************************/24.gif[/IMG] [IMG]****************************/24.gif[/IMG] سوال من کوش؟؟ حاج خانم ویولا؟؟؟[IMG]****************************/26.gif[/IMG] به بابا .... حواس پرتی به حاج خانمها هم سرایت کرده[IMG]****************************/222.gif[/IMG] خوب مثلا سوال شما این بود: بیست و هشت آبان هشتاد و پنج؟؟؟؟ منم میگم نخیر هشتم آبان هشتاد و پنج ... یعنی روزی که من به دیدار کسی رفتم و الان به خودم کمابیش میگم کاش پام میشکست و نمی رفتم که کم کمش و حداقل حداقلش حرمت ادب و دوستی و انصاف و عدالت و احترام و انسانیت و صداقت من نگه داشته بشه و اینجوری مفت و راحت خنجر از پشت نخورم.[IMG]****************************/80.gif[/IMG] ای روزگار بی مرام[IMG]****************************/294.gif[/IMG] خوب سوال من: وظیفه دفاع جلو زن در بازی والیبال چیست (خانم ویولا سوال خیلی فنی بیده) |
نقل قول:
اره ديگه حواسمون پرت شده اثرات پيريه ديگه مادر جون [IMG]****************************/301.gif[/IMG] [IMG]****************************/301.gif[/IMG] ببخشيد مادرجون نداشتيم جاش پدر جون گذاشتيم[IMG]****************************/242.gif[/IMG] مخصوصا از وقتي حاج خانومم کرديد که ديگه هيچي اصلا نبايد ازم توقع حواس جمع داشته باشيد[IMG]****************************/301.gif[/IMG] خوب و اما جواب سو.ال فني شما :[IMG]****************************/259.gif[/IMG] وظیفه دفاع جلو زن در بازی والیبال چیست؟؟؟؟[IMG]****************************/175.gif[/IMG] [IMG]****************************/291.gif[/IMG] والا مادر جون زمان ما که بازي ميکرديم دفاع جولو زن و مرد نميشناخت و خلاصه هرکي بود با هرچي ميتونست دفاع ميکرد [IMG]****************************/219.gif[/IMG] [IMG]****************************/218.gif[/IMG] ديگه اسمش همراشه [IMG]****************************/259.gif[/IMG] منتها اگه منظورتون از سوالتون شيطنت بود [IMG]****************************/247.gif[/IMG] بايد بگم دفاع جولو زن مثل شير وايميسه جولو تور يه فيگور دفاعي هم بخودش ميگيره[IMG]****************************/111.gif[/IMG] [IMG]****************************/111.gif[/IMG] که اصلا توپ بطور اتومات جرئت نميکنه بياد اينور .. .[IMG]****************************/167.gif[/IMG] ..[IMG]****************************/167.gif[/IMG] .[IMG]****************************/167.gif[/IMG] [IMG]****************************/242.gif[/IMG][IMG]****************************/243.gif[/IMG]ها اينم جواب شما و اما سوال........... 8ابان 86؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ف[IMG]****************************/297.gif[/IMG] وق تخصصي بيد ...........:D:D:D |
نقل قول:
مادر جان گیر دادی ها[IMG]****************************/69.gif[/IMG] بابا حاج خانم ما جوانی خاص بودیم در ایام شباب و جوانیمان و با حالتی خاص رفتیم که پیمانی ببندیم خاص اندر پس دیداری خاص و طولانی با شخصی خاص و در مکانی خاص و در زمانی خاص با شرایطی خاص به همراه گذاردن قوانینی خاص جهت ادامه ارتباطی خاص بسته و به اصطلاح عامه و خاص میثاق ببندیم و بریم زیر یک سقف با هم همکاری کنیم تو طبقه 4134532485435241 برج میلاد یک تعویض روغنی خاص باز کنیم و شریکانی خاص واسه همدیگر به سبکی خاص بشیم ... نشد دیگه...[IMG]****************************/240.gif[/IMG] گیر نده بالام جان والا میگم پرانتز پارازیت نژاد بیاد سروقتت ها کاکو[IMG]****************************/3.gif[/IMG] سوال من: اگر دیدی جوانی بر درختی به صورت دولا تکیه کرده[IMG]****************************/106.gif[/IMG] بدان ضدحال بهش زدن مرتیکه خاک بر سر کم جنبه رفته کراک کشیده جگرش را تکه تکه کرده[IMG]****************************/294.gif[/IMG] کلمه جوان در این قضیه چه نقشی دارد؟[IMG]****************************/292.gif[/IMG] |
لطفا ضمن نگه داشتن جو شاد و راحت تاپیک کمی روی محتوای سوالات هم کار کنید
|
به شدت موافقم[IMG]****************************/36.gif[/IMG]
سوال رو از جنبه طنز بر میگردونم و سعی می کنیم استفاده بهتری از تاپیک بکنیم (و نه فقط طنز) اینطوری مشابه هیچ جایی نخواهیم بود[IMG]****************************/76.gif[/IMG] سوال من: اولین قمر مصنوعی جهان که به جو کره زمین فرستاده شد ساخت کدام کشور بود؟ |
نمیدانم
از نظر دون خوان ادمی دارای چند نوع اگاهی است؟ |
نقل قول:
یعنی پنجا پنجاه میزدین یکیش میگرفت:D چون اولین قمر یعنی اولین قدمهای فضانوردی و البته ساخته و فرستاده شده توسط شوروی بود جواب سوال شما: دقیقا خاطرم نمیاد خیلی از خوندن کتابهای کارلوس کاستاندا برای من زمان گذشته[IMG]****************************/301.gif[/IMG] دو نوع آگاهی؟[IMG]****************************/272.gif[/IMG] |
بعله
و انها رو به اگاهی چپ و راست تقسیم کرده ابر اگاهی رو تعریف کن |
نقل قول:
آخه سوال از این فنی تر نبود؟؟ باشه جواب میدم هرچند این مدل سوالها مال زمان سین جیم و اعتراف کشیه....!![IMG]****************************/21.gif[/IMG] خلاصه اینکه ابر آگاهی سبب ارتباط بی واسطه سالک با کائنات و منشاء آگاهی در ناوال میشود و یا کاملترش: ابر آگاهی چیست؟ چنانچه اگر بتوانیم تصور کنیم در پایان کاینات ، جایی که ازستارگان و ماده خبری نیست به حرکت ادامه دهیم ، به محدوده خاصی خواهیم رسید که ابر آگاهی نامیده می شود. ابر آگاهی محدوده ايی خاص بین جهان دوم و جهان اول می باشد و اگر کل کاینات را کره زمین فرض کنیم ابر آگاهی مانند ابری است که آن رااحاطه کرده است وفاصله جهان دوم از محدوده ابر آگاهی به مانند فاصله زمین تا پایان کاینات می باشد و همچنین فاصله جهان دوم تا جهان سوم به همان نسبت تصاعدی بالا می رود. ابر آگاهی آكنده از ارواحی است که از نظر نوع، خنثی میباشند به قسمی که برای اینان بدی و خوبی یکسان است . این ارواح مملو از آگاهی و دانش هستند به همين دلیل آن منطقه را ابر آگاهی می نامند ، تمامی دانش ها و علومی که در ماده می تواند تجلی یافته یا قابل درک باشد در آنجا یافت می شود. منطقه ابر آگاهی تقریبا یک منطقه ممنوعه به شمار می آید و کسی یارای ورود به آنجا را ندارد ، مگر در شرایط خاص ، کسانی که به خلسه می روند یا به حالت مدیومی یا به صورت بیننده عمل می نمایند به نوعی با این محدوده تماس برقرار می کنند. وقتی مدیومی جهت ارتباط با ارواح یا برای آینده نگری و یا پس نگری و یا برای دانستن چیزی به حالت خلسه می رود ، در حقیقت براي آگاهی ، از سوی ضمیر آگاه به ضمير ناخود آگاه وارد یا بنوعی از آن بهره برداری می کند. در این حال کالبد روحی او فعال شده و به وسیله آن ارتباطات وی شروع می گردد برای ارتباط با ارواح. چون کسی نمی تواند به محدوده جهان دوم و سوم وارد گردد ، مگر با استفاده از انرژی قانون که آن هم فقط در اختیار نماینده قانون که انرژی آن به او داده شده میسر است. اگر کسی حتی بتواند با انرژی خود وارد جهان دوم یا سوم گردد ، چون دارای آن انرژی و همسوئی با میزان انرژی آنجا را ندارد فورا قالب تهی می نماید . در جهان دوم بر اثر فشار ناراحت کننده ای که حتی ذره ای از آن برای ما که در ماده هستیم غیر قابل تحمل است و در جهان سوم بر اثر حیا و شرمی که ما از خود داریم و هنوز لایق آن جهان نگشته ایم خرد می شویم و شخص قادر به ورود به آنجا نمی گردد . به مانند امواجی که هم فرکانس نباشند و طول موج آنها با هم برابر نباشد نمی توانند با هم تداخل نمایند و یا دریافت شوند ما نیز فعلا رادیو تک موج هستیم و قادر نیستیم امواج تلویزیون را بگیریم حتی امواج آن هم برای ما قابل درک نمی باشد. در ارتباطات روحی ، به محض اینکه ما وارد ارتباط می شویم یا در خواست و تقاضای ارتباط می نماییم و یا اگر روحی خود را وارد برنامه ارتباط روحی ما می کند اینها همه از سوی قانون برنامه ریزی شده و اجازه برقراری ارتباط را قانون می دهد و چون ما نمی توانیم به محدوده جهان های روحی وارد بشویم از سوی قانون به ارواح اجازه وانرژی آن داده می شود که با زندگان تماس برقرار کنند و این ارتباط اکثرا در روی زمین انجام می گردد و گاهی هم بسته به نوع ارتباط وانرژی اشخاص در محدوده ابر آگاهی انجام می گردد . نقل از نت خوب سوال من (بهتره بریم تو سیاست) گلسنوست (glasnost) و پرستوریکا (perestroika) چیست و در چه موردی به کار بسته شد؟؟ |
نقل قول:
زرشک تاپیک به این خوبی چرا خوابیده؟؟{قاط} سوال منو کسی بلد نبود؟{قاط} پريسترویکا اصطلاحی است روسی برای اجرای اصلاحات و معنی واژگانی آن "بازسازی ساختاری" است. گلسنوست (glasnost) و پرستوریکا perestroika یا همان «فضای باز سیاسی» برای آزادی مطبوعات و مردم در بیان مشکلات اجنماعی. سوال من: بهترین هدیه برای پاگشا کردن یک زوج تازه ازدواج کرده در ایران چیست؟:53: |
پول چون همه را خوشحال می کنه
سوال:اولین چاپخانه در کدام شهر درست شد |
نقل قول:
سلام و خوش آمدید: اولین بار عمل چاپ در كشور چین و یا ژاپن در قرن پانزدهم انجام گرفت. در آن زمان ها و حتی صدها سال بعد از آن، كتاب آنقدر كمیاب و درست كردن آن به قدری سخت و مشكل بود كه كمتر كسی برای خواندن و یاد گرفتن به كتاب دسترسی داشت.چاپچی های اولیه كلیه نوشته ها و تصاویر را روی قالب های چوبی حك كرده و آنها را توی مركب زده و بعد روی منگنه ها می گذاشتند. بعداً كلمات به تصاویر اضافه می شدند.اولین ماشین چاپ را چه کسی ساخت؟ شیوه تازه ای لازم بود تا كار كندن روی چوب را، كه با دست انجام می گرفت و بسیار هم طولانی بود، كوتاهتر و آسانتر كند. ولی قریب به هزار سال گذشت تا واقعاً یك تغییر و تحول اساسی در روش نوشتن كلمات ایجاد شد. خیلی ها در این راه كوشیدند ولی بالاخره مردی بنام گوتنبرگ كه یك آلمانی الاصل بود و در مینز می زیست، یكی از كسانی بود كه در این باره موفق شده و این مشكل را حل كرد. گوتنبرگ دانست كه باید از حروف چاپی فلزی منقول استفاده كرد و با این روش بود كه اولین كتاب خود را به نام «انجیل گوتنبرگ» بین سال های ۱۴۵۳ و ۱۴۵۶ چاپ كرد.ماشین گوتنبرگ، از حروف جداگانه ای تشكیل شده بود، و جابجا كردن و چیدن آنها بسیار آسان بود. یعنی می توانستند آنها را به صورت كلمه، سطر یا صفحه بچینند و هر موقع كه صفحه تمام می شد، می توانستند آن حروف را مجدداً برای چیدن صفحه دیگر به كار برند.البته امروزه هم به این روش عمل می شود، و با وجود این، خیلی از مخترعین بعدی، توانسته اند تغییرات زیادی در این روش بدهند كه نیتجه كار آنها باعث سرعت زیاد در فن چاپ گردیده است. سوال من: برای داشتن یک زندگی خوب از نظر شما اولین گزینه لازم چیست؟ |
تفکر سالم:)
اگه بدونی تا فردا بیشتر زنده نیستی چیکار میکردی؟؟{داش مشتی}:65: |
نقل قول:
کار خاصی نمی کردم... معمولی:) چون بالاخره دیر یا زود اتفاق میافته;) سوال من: چرا وقتی باطری کنترل تلویزیون تموم میشه کلیدهاشو محکمتر فشار میدیم؟؟!!! |
نقل قول:
اخه فکر میکنیم که باطری اون تموم نشده خود کنترل خرابه{قاط} خوشکل ترین اسم دختر ؟؟ |
نقل قول:
خوشگل ترین اسم دختر از نظر من: دیانا سوال من:بزرگترین شاعر فارسی زبان از نظر شما کیست؟؟ |
بهتر سوالی پرسیده بشه که جوابش نظر شخصی نباشه
به نظر بنده حقیر حافظ سوال من :کره زمین از چپ به راست میچرخه یا از راست به چپ؟؟؟؟:39: |
نقل قول:
خوش آمدین چوبین جان:53: علت اینکه تمایلات شخصی در برخیسوالات پرسیده میشه اینه که نظر درونی فرد بیان بشه. همه سوالها که لازم نیست جامع و علمی باشه، فقط سوال جواب داده بشه و روند تاپیک که نوعی تبادل نظر و بحث دوستانه است ادامه پیدا کنه... باقیش حله ببم جان{جشن پتو} جواب شما فکر کنم کره زمین از چپ به راست میچرخه چون باباش که خورشیده از راست به چپ میچرخه پس کره خورشید (به بچه خورشید خورشیدغاله یا کره خورشید هم میگن) احتمالا از چپ به راست میچرخه یابهتره بگم بستگی به وضعیت و زاویه دید بیننده داره که اگه از چپ براست میچرخه روبروی زمین وایستاده و اگه دور سرش میچرخه لابد چکهاش برگشت خورده و اگه نمیچرخه یحتمل مرده لازم نیست دیگه چرخش زمین رو تجربه کنه اگر هم برعکس میچرخه لابد رفته استرالیا سروته شده....:D:D سوال من: برای شات دان کردن کامپیوتر چند روش وجود دارد؟؟ |
سلام
عرضم به خدمتت به تعداد موهای سرتون راه هست برای شات دان کردن کامپیوتر اول اینکه می تونی خیلی ساده ابتدا start بعدش shut down بعدش ok رو فشار بدی و خاموش می شود کامپیوتر شما :p دوم اگر وقتش رو ندارید و یا حوصله ندارید با دکمه ی shut down که روی کیس هست خاموشش می کنید سوم اینکه اگر اعصاب ندارید و می خواید تلافیش رو روی کامپیوتر در بیارید به کمک دکمه power پشت کامپیوتر این کاررا انجام می دهید چهاروم اگر حوصله بلند شدن از سر جایتان را ندارید و همچنان عصبی هستید برق کامپیوتر را کشیده..در این صورت کامپیوتر شما خاموش می شود :p پنجم اگر به صورت متوالی اعصابتون بیش از حد خورده برای نشون دادن مقدار عصبانیت فیوز خونه را می پرونید و با این کار کامپیوتر شما خاموش می شود {شیت شدن} یه چندتا راه دیگه هم هست ولی تا اینجاش کافی بود جوابتون رو گرفتید جناب امیر عباس خان؟ {قاط} سوال من : تنهایی رو چقدر دوست داری؟ چرا ؟ :53: |
نقل قول:
اومدم خونه تون همه شو دونه به دونه رو سیستمت اجرا می کنم ببینم درست گفتی یا نه:D جواب شما: در حد معقول...:cool: چون عقل دارم مشنگ نیستم عاشق و خل و چل هم نیستم:65: سوال من: برای داشتن یک دوست مناسب اولین چیزی که مورد نیازه چیست (تخصصی جواب بدین باقی ملت کف کنند):53: |
پول زیاد داشته باشه.همش من را ببره بیرون ببره رستوران ببره برام کادو بخره .من را دعوت کنه خونشون .من را با ماشین ببره بگردونه.(اقا جون اینها که ما میگم منظورمون دوست دختره ها نه پسر یک وقت فکر بد نکنی.!!)خلاصه خیلی مسائل دیگه که الان به ذهنم نمیاد سر صبحی.حالا شما کف کردی؟الان در وضعیت کف به سر میبری دیگه؟
سئوال بعد:به نظر شما وقتی با یکی قهری بهترین راه برای این که باهاش اشتی کنی و با توجه به این که طرف زیادی پر رو نشه چیه؟ |
نقل قول:
جالبه[IMG]****************************/73.gif[/IMG] یادم باشه تو دوستی هام با چند نفر یه سری چیزها رو دوباره مرور کنم.[IMG]****************************/73.gif[/IMG] البته همانطور که همه می دونند و شما هم می دونین قهر کار آدمهای کم ظرفیته[IMG]****************************/39.gif[/IMG] اما بهترین کار برای اینکه آشتی کنی بدون خون و خونریزی استفاده از همون روش دوستیابی خودتونه پول:p برو با پول هم خودشو و هم تمام وجود و دین و کیش و آیینش رو خریداری کن.[IMG]****************************/38.gif[/IMG] اصلا برات بهترین دوستت میشه همچین ولت نکنه دنبالت بیاد که خسته بشی هی بهش پول بده و ببرش بیرون و براش خرج کن تا دوستت بمونه... ببین چقدر خوب با روش خودتون مشکل حل شد:)... ایول به خودت[IMG]****************************/72.gif[/IMG] سوال من: چرا حالت محیطی گردش کره زمین هنگام چرخش به دور خورشید منحنی و دارای انحنا و شبیه حالت بیضوی هست و غیر دایره ای شکله و کاملا دایره ای نیست؟؟ |
{جشن پتو}
نقل قول:
|
نقل قول:
از اون جایی که من رشته ی تحصیلیم اصلا ارتباطی به این مسائل نداره جواب نمیدم {جشن پتو} {جشن پتو} سوال من : دنیا رو چه رنگی می بینی؟:) |
نقل قول:
و نه تنها به این حرفم که به تمام عملکردها و اصول و عقایدم به شدت اطمینان و اعتقاد دارم چون همیشه خود خودم هستم بدون نقاب و عاری از تقلب و ریا و دروغ.:53: من بانی و مجری این اعمال بودم (منظورم هر عملی در زندگی شخصی و خصوصی خودمه) پس مسئولیت تمامی اعمال وعملکردهام مستقیما با منه و لاغیر.:) ضمنا اگه سوال خاصی دارین لطفا کاملا علنی و شفاف در همین تاپیک یا در نامه خصوصی یا پاتوق یا هرجای دیگه که دوست دارین و با صراحت بپرسید تا پاسخ بگیرید.[IMG]****************************/36.gif[/IMG] چون قراره تاپیک رو طبق روند طی کنیم نه روال چت رومی پیشه کنیم.[IMG]****************************/81.gif[/IMG] رفتن من از محیطی که خودم تو درست کردنش نقش زیادی داشتم و کنار گذاشتن اونهمه مقام و دوست و درجه و شهرت و اعتبار و طرفدار و غیره و غیره در فروم نیکصالحی تصمیمی بود که به خاطر شرایط و معذورات زندگی سخصی و خصوصی خودم گرفته بودم.[IMG]****************************/109.gif[/IMG] (هرچند الطاف بسیار خاص ادمین و چند تن از دوستان دیگر هم مزید علت شده بود)[IMG]****************************/208.gif[/IMG] نقل قول:
یه ذره تحقیق و سرچ تو نت توسط شما دوست عزیز یقینا هم باعث میشد خودتان چندتا مطلب تازه یاد بگیرید و هم نفر و نفرات مراجعه کننده بعدی می توانستند حداقل چندتا مطلب واقعا مفید از این تاپیک یاد بگیرند و با یه چت روم مواجه نمیشند[IMG]****************************/81.gif[/IMG] جواب شما: از نظر من دنیا رنگارنگه.... از هر زاویه نگاه کنی یه رنگه[IMG]****************************/38.gif[/IMG] سوال من: ارسطو استاد چه کسانی و شاگرد چه کسانی بود؟؟ |
جواب: ارسطو شاگرد افلاطون بوده و خودش شاگردان زيادي داشته كه يكي از اونها اسكندر مقدوني بوده
سوال: اگه كسي حلقه توي دستش نباشه بهترين راه براي اينكه بفهميم متأهله يا مجرد، چيه؟ |
سلام
اول اینکه باید مشخص کنید پسره یا دختره دوم اینکه باید مشخص کنید اون شخص رو فقط می بینید یا باهاش در ارتباط هستید اگر پسر باشه که فکر می کنم هیچ راهی نداشته باشید به جز اینکه ازش سوال کنید :) اگر دختر باشه از طرز برداشتن ابروها میشه متوجه شد ( البته این روش در قدیم به درد می خورد ولی الان خدارو شکر که دخترامون ابروهاشون نازک تر از خانومای محترمه {B Adabi} ) در کل بهترین راه پرسیدن از خودشه :) هدفت رو در زندگی مشخص کردی؟ :53: |
نقل قول:
جواب عالی بود:53: جواب سوال شما از طرز رفتار انسانها و کمی دقت در وضعیت پوشش ظاهری و رفتار جمعی می شود فرق بین انسانهای متاهل و مجرد را تشخیص داد نقل قول:
سوال من: اگر دوقطار در روی یک ریل با سرعتی برابر سرعت نور به سمت هم حرکت کنند در لحظه رسیدن این دو قطار به هم چه اتفاقی می افتد؟؟ (فیزیک کوانتوم) |
به هم میخورن و میرن قاطی باقالی ها
سوال من:اگه صبح بیدارشی ببینی پیر شدی چیکار میکنی؟؟؟؟؟؟؟ |
اکنون ساعت 10:39 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |