![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
مه لو چکه یل بوچگه
مه لو چکه یل بوچگه
مهلوچگ! ئای مهلوچگ! مهلوچگهیل بوچگ! خوهشی بکهن زمسان چوو روژهیل یهخ بهسان چوو خوهزیهو دی نوینم خوهزیهو نایدن و نهوینم وه چهو ئهرمهسهیل چهودان دهنوکهیل کهودان جیک جیکدان وه نزهو مردنتان وه کزهو خوهشی بکهن وههار تی دنیای نک و نهوار تی بچن خوهش وه هالدان ئهرا شهقهی بالدلان منیش ئهگهر خهو بیونم خوهم وه د بالهو بیونم له دنیای خوهم لا گرم له جهمدان جا گرم معنی: گنجشکک آی گنجشکک! گنجشککان کوچک شادی کنید، زمستان میرود روزهای یخبندان میرود ای کاش نبینم، ای کاش نیاید و نبینم به چشم اشکهای چشمهایتان کبودی نوکهاتان جیک جیک بی رمقتان مردن سوت و کورتان شادی کنید بهار می آید دنیای نو نوار می آید بروید خوش به حالتان به خاطر صدای بالتان من هم اگر خواب ببینم خودم را با دو بال ببینم از دنیای خودم کناره می گیرم در جمع شما جا می گیرم سعید عبادتیان |
اکنون ساعت 02:45 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |