رزيتا خيلي ممنون واقعاًً خوشمزه بوددست پخت خودته ؟:41:
|
چی میخواین از جون این برادر شکموی من:p
ددددددددد اگه این نباشه باید هرچی غذا هست بریزیم دور:21: دیگه خندق مثل این از کجا بیاریم:D |
رزيتا اخه مگه مه برارت نيستم ارا ايقد من پيش اي بچه ها ضايع مكني دوست داري برم بي برار بشي ها نه بگو هاااااااااااااااا ميخواي هاااااااااااااااااا نه هااااااااااااااااااااااا
|
سلام
رزیتا خانم اگه تاری از او کتلت چیزی گذاشته یکمی هم به ما بدین مردیم از گشنگی :d |
حامد خان بفرمایین
ببخشید بدون مخلفاته تاری به همه چی ناخنک میزنه:phttp://www.hanifworld.com/Feb-ghaza/19-Kookoo.jpgه :p نقل قول:
ولی یه خورده خودتو کنترل کن چاقی زیاد هم خوب نیست آخه یه جورایی هم به من حق بده معده ت خیلی بزرگ شده فردا پس فردا بخوایم برات آستین بالا بزنیم هیشکی نگامونم نمیکنه ها آ الهی آبجی دورت بگرده مراقب سلامتیت باش قهوه خونه ورشکسته میشه به جهنم بی برادر نمونیم |
باشه خوشكگم منم دارم ميرم كلاس يوگا يه دوري لاغري حادم ميخوام برم تا حالا وزنم رسيده به 72 كيلو ببينم ميتونم برم زيز 45 كيلو خوبه اگه تو اخر منو با اين حرص و جوش و رژيم به كشتن ندادي حالا ببين كي گفتم_:2:
|
تاری نمیشه هر جا که میری عین کمباین همه چیو قورت ندی یه کم به فکر بقیه باش شکمت پاره می شد اگه یه کم از اون مخلفات هم برای مخمل می زاشتی مرافه
رزیتا جون دست درد نکنه خیلی خوش مزه بود دست پخت خوبی داری ها :41: |
نقل قول:
|
سلام برو بچ کجایین گنجیشک هم اینجا پر نمی زنه
|
من هستم
رزیتا 2 همیشه اینجاها پر میزنه:p |
منم گنجیشکه. اومدم پیشی جونم منم دارم پر میزنم.
کی امروز میزبانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
سلام رزیتا جان ،عسل خانوم ی گنجیشکه از پیشی نمی ترسی داری اینجا پر میزنی ظاهرا یه روزه هیچکی اینجا نیومده
مثل همیشه ظاهرا باید رزیتا جون زحمتشوه بکشه |
فک کنم حامد95 داره آواتارشو عوض میکنه.
|
البته مخمل چند روزی مرخصی گرفته ولی خیلی زود برمیگرده :21::21:
|
نه چرا بترسم مثل اینکه پیشی از من ترسید و رفت به جاش موش اومد. عیب نداره من عاشق موش هم هستم فقط آقا موشه نصف شب نیای انگشتمونو گاز بگیریا
|
نقل قول:
این مخمل کیه؟ |
ولی حامد من مخملو بیشتر دوس داشتم. چرا این کارو کردی:20::20:
|
خدا روچی دیدی شاید هم اومدم مواظب خودت باش :21::21:
|
رزیتا جون مخمل همین حامدمونه دیگه به گربه آب گرفتش میگیم مخمل
باشه بیا منم واست جیک جیک میکنم. فقط قول بده نخوریم. حالا بدو برو یه کیک شکلاتب با چایی بردار بیار واسه عصرونم |
پس چی شد این کیک شکلاتی و چایی؟؟؟؟؟؟؟
اینجا میزبان نداره. خوب وقتی میزبان ندارین چرا در قهوه خونتونو باز میکنین. خوب درشو تخته کنین |
سلام
بازم كه اينجا كسي نيست مثل اينكه هر روز من بايد بيام يه استارتي به اين قهوه خونه بزنما !!!اين چه وضعيه ؟ پس بچه ها كجائين ؟ رزيتا خانوم / تاري / حامد / فريما / آريانا تو هم از وقتي دخترت رفته دانشگاه سايت سنگين شده ؟ پس كجايين ؟ مشتريا پشت در منتظرند ؟ |
عزيزم اومدم بگو چي ميل داري تا ايكي ثانيه واست تهيه كنم من به (مخمل خان ) نام سابق (سه موش ) نام فعلي گفتم اين تاري و بندازه بيرون بجاش يه شاگرد قهوچي تروفرز بگيره ولي انگار يادش رفته حالا من جورشو مي كشم بگو چي مي خواي عزيزم؟
|
سلام فريما جون
خوش اومدي . فروم داره خيلي بي حال مي شه بچه ها اكثرا نيستند اگه ما احوالي از كسي پرسيديم جواب مي دن در غير اينصورت هيچ كي احوال نمي پرسه ؟ چرا اينقدر بي وفا شدن ؟ تموم تاپيكهاي باحال داره غير فعال ميشه !!! بچه ها يه جنب و جوشي و الا ديگه تمايل نمي كنيم بيايم تو سايت .... |
:p:p:p:p:p
|
به به سلام تاري ...
اين اداها چيه از خودت در مياري ؟ سايت سنگين شده ؟ يادي از دوستاي قديمي نمي كني ؟ سري به قهوه خونه نمي زني ؟ فقط مياي يه شكلك در مياري و مي ري ؟ اين چه جورشه ؟ |
قابل توجه ادمين خان يعني اگه وقت كنه نگاهي به اين پاينا بندازه ، تهديد فرگل و جدي بگيرين دانه كولانه داري شكل اين مديرعامل اروبخودت مي گيري اين همه كلاس ديگه واسه چيه يه سرسري به مملكتي كه را انداختي بنداز :33:
|
نقل قول:
سلام خوبي چيكار ميكني چيكار كنيم ديگه كاربر فعال شديم كلاس ميذاريم ديگه شوخي كردم چند وقتيه سرم به شدت شلوغه وقت ندارم سر بخارونم به سختي ميام نت به هر صورت ببخشيد در ضمن فريما خانم خوب تاپيكها رو خودتون بچرخونين بابا قديما من خودم تنهائي ميتركوندم حالا جور ما رو شما و فرگا جون بكشين مگه چي ميشه به جاي اينكه همش معترض باشد كمي انرژي هياهو و شلوغي بابا |
چشم ما روشن ستاره گرفتيد .... مبارك باشه پس كو شيريني ؟ حق داري تازه كارا رو نشناسي؟
اين همه كلاس ؟ (شوخي كردم) ما خوشحال مي شيم موفقيت بقيه كاربرا رو ببينيم اينم هديه ما به منظور تبريك :53: |
سلام
وای که این تاری چه زبونی داره :21: نه دیگه این تاری اون تاری نیست داره رژیم میگیره آفرین پسر خوبی شده :21: |
رزيتا ديروز رفتم دكتر اخه دكتر من جمعه ها هم هست گفت اگه رژيم بگيري دلت كوچيك ميشه ولي نمكت كم ميشه و احتمال داره از ذهنها فراموش بشي به همين خاطر تصميم گرفتم به خاطر بشريت هم كه شده تا اطلاع ثانوي از بي نمك شدنم جلوگيري كنم واي چقد رخوردم نفسم در نمياد لپام گوگ شده
|
تاري جون تو يه كم شوخي مي كني تو فروم اونم اگه بخواي كنار بذاري ديگه خيلي خشك و رسمي مي شه ... عيبي نداره داداش تو رو با همين شكم گندت قبول داريم نمي خواد رژيم بگيري قربون دستت .....
|
سلام بچه ها چطورین
خوبین ایشالا ؟ من اگه اینحا نمیام لااقل نامه که بهتون میدم احوالتونو میپرسم منم که جواب نمیگیرم ان شاااله خوب و خوش و سلامت باشین به شدت سرما خوردم هر 4تامون توی خونه داغون داغونیم امروز یونی رفته بودم با بعضی اساتید علاجوییییی دانشکده علوم دیگه کم مانده بود دست به یقه بشم یه ثلث ادم چرکن گذاشتن اونجا یه ثلث ادم کج و معوج .... اینترتمم تموم شده بود با هزار ضابطه و رابطه زنگ زدم که موقتا 1 گیگ شارژش کنن امروز برم پرداخت کنم... از کی چه خبر ؟ مهدی که برگشته.. خوشحالیم... داش تاری رو هم که ترقوندیم ! صفا میکنی ها تاری نه ؟ وبگو بابا خجالت نکش رنگ حدیدت خوشه ؟ اریانا هم کمی دیگه که اذیتش کردیم ان شاالللللله رنگ میکنیم خلاصه اش کشک خاله س همه تون باید یه روز رنگتون کنم...... فرگل این کیه توی اویترت ؟ شخص خاصیه ؟ به نظر من این شرقی ها هیچوقت خوشگل نبوددن باز مال فریما بهتره اینی که عسل خانم گذاتشته چی ؟ این کیه کحاییه ؟ ولی مال تاری خوشگله من معمولا این حور کاراکترهایی رو دوست دارم... رزیتا این مرده اون بالا دیگه کارش تموم نشد ؟ بگو بیاد پایین بابا والا واسش حرف در میارم... بچه ها هواپتای سختی گرفتم یه کاسه دوینه و شلم برام بیارین زودتر ... |
حالا كه همه هستن، همه قليون مهمون من!!!
چايي و نون خرمايي هم هست. |
نميدونم مخمل خان كجاست همينه ديگه وقتي نباشه قهوه خونه دست بچه ها مي افته و نتيجه اش ميشه اين قهوه خونه خشك و خالي ........
|
http://arsin1.files.wordpress.com/20...ashe-doogh.jpg بيا كورش جان بخور ايشا... بيتر بشي بابا جان http://www.portfolio.mvm.ed.ac.uk/st...pic-inject.gif:65:خوب يه دقيقه بيا بشين تا يه شوكولات بهت بدم |
تاري فكر كردي دانه كولانه نگاش كنه خوب ميشه خب نميشد بيفتي زحمت بپزيش .
|
|
مثل اينكه خيلي تو جوي كه ستاره گرفتي زبونتو بكن تو بي ادب !
|
نميخوام:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
|
اگه ميشه تاري جون بجاي اين شكلك در آوردنا يه چايي واسمون بيار تا يه كمي از اين عصبانيتمون كم بشه ؟ زود باش بچه ؟
|
اکنون ساعت 08:23 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |