![]() |
سلام دوستان خوب کرمانشاهی
من الان عضو شدم خیلی از این سایت خوشم اومده منم کرمانشاهی هستم |
نقل قول:
اون شعر قبلیه رو میفرمایید که من نوشتم ؟ کامل نوشتمش فقط اون بیتی که نوشتم معنیشو نمیدونم، بیت دومشه .:) نقل قول:
خوش هاتین، صفا هاوردین:53::53: |
سلام علیکم دوستان هم شهری و هم استانی
خوبین سلامتین روزگار بر وفق مراد هست که الحمدالله خب پس خدا روشکر خدا رو شکر داره امروزم بارون میاد هوا هم بسیار خوبه روناک فرانک کار جدید مبارک ایشالله موفق باشین drkeshavarzi خوش امدی {پپوله}:53:{پپوله} |
خوش امد عرض میکنم خدمت اقا/خانم کشاورزی
ان شاالله فعال ببینیمتون اینجا و در کنارمون باشید . خدا رو شکر هی داره باران میاد .... ما2روز پیش رفتیم روانسر ولایت سری بزنیم همه جا سر سبز بود .. سراب روانسر پر آب ... گیاهان بهاری همه در بازار ... چاغاله بادام (به قول فروشنده : هینی چمی کرسانه) خریدیم کیلو 2 تومن خیلی خوب بود پیچک طبیعی که ز کوه های شاهو کنده شده بود یکی از فامیلا بهمون داد و دیروز جاتون خالی کلانه خوردیم خیلی خوب بود مهمون داشتیم ... به پیشنهاد پسر عمه م دکتر نعلینی توش پنیر پیتزا ریختیم ببینیم چی از اب در میاد انتظار داشتیم خیلی بد بشه ! اما نه خوب بود ارزش تست کردن داره کم ریخته بودیم شمام تست کنین ببینین خوشتون میاد یا نه ؟ |
[QUOTE=مهرگان;213733]ارادتمندیم استاد
اون شعر قبلیه رو میفرمایید که من نوشتم ؟ کامل نوشتمش فقط اون بیتی که نوشتم معنیشو نمیدونم، بیت دومشه .:) زنده باشید دی مه وه ی!! دسد خوش خدمت دکتر کشاورزی عزیز هم عرض سلام و خوش آمد گویی دارم |
نقل قول:
امروز از صبح بارانه. خدا رو شکر |
سلااااااااااااااااااام
مه برگشتم با سرعت نور خودمه رساندم{شیت شدن} یکی از دوستای گل احوالمو پرسید دلم خیلی تنگ شد یهو ممنونم که به یادم بودی فرانک عزیزم |
سلام به همگی امیدورام حالتون خوب باشه
چند روز پیش کرمانشاه بودم کلی حال کردم خدایی.همه جا سر سبز.اما دوباره برگشتم کاشون حالم گرفته شد.اینجا هیچی پیدا نمیشه.نه کنگر نه ریواس و نه هیچی.کویر حال ادمو میگیره.اما خدایی قمصر و نیاسر اخر طبیعته.چند وقت دیگه هم جشنواره گلابگیریه.تشریف بیارین خوشحال میشیم |
نقل قول:
بچه های کرمانشاه همه چشم براهت بودن شیرینه گم خوب کردی آمدی امیدوارم هر روز ببینمت{پپوله} هر چه گشتم گله نبودش برات پپوله گذاشتم:) |
میام همتونو میزنما ؟؟؟؟؟؟؟؟
پس چرا من کرمانشاهی نیستممممممممممممم {B Adabi} |
اکنون ساعت 02:42 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |