؟
چقد جالب...
همین الان اومدم برم وبلاگ حافظ موسوی نویسنده پانوشت ها و... رو ببینم(http://hafezemosavi.blogfa.com/) دیدم این پیام اومده : این وبلاگ به دستور کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه مسدود شده است جهت اطلاع از دلایل مسدود سازی و رفع آن لطفاً با ایمیل filter@dci.ir تماس بگیرید می دونستم حافظ موسوی مخالف زیاد داره ! و تعاریفش از پست مدرن و یا پسا مدرن مورد قبول خیلی ها نیست ! از بزرگی که یه بار شنیدم می گف " این عقاید زایده تخیلات ایشونه و.... یه وقت اسیر قانون تعیین کردنش نشیا ؟" ولی خوب فک نمی کردم مجرم هست :eek: خیلی برام جالبه که بدونم محتوای مجرمانه یعنی چی ؟؟؟ یعنی چی نوشته توو وبلاگش ؟! :confused: |
سلام بچه ها خوبین خوشین دماقا چاقه
غزل خانوم مبارکا باشه ایشاالله که خوشبخت بشی دختر خوب;) :53:{پپوله}:53: {جشن پتو} |
چی چیو مبارکه ؟؟ :eek:
|
صفحه قبل از عروسی خودت تعریف کردی
منم که بخیل نیستم گفتم بزار تبریکی گفته باشم :21: |
آها.............. بابا شوخی کرده بودم ! :o عروسی دخترخاله م بوووووووووووووووووووووود نه خودم !! فک کن دسم شکست اون همه کارت نوشتم اونم با خودکار ژله ای رنگی آخرش برگشت بهم گف 4 تا کارتو خراب کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته فک کنم منظورش دستت درد نکنه بود :d اون 4 تا کارت هم بخاطر این بود که رنگ خودکارا یهو تموم میشد ! --------------- پی نوشت : میگم چرا چن روزه خبر از خواستگار نیس !! :d خواستگار های محترم بشتابید بشتابید .. آخرین خبر.... آخرین خبر..... |
غزل چرا خبرای بد میدی اخه دختر گفتم دیدی من چطور از غزل جا موندم:24:
اشکال نداره من تشکر میکنم دست گلت درد نکنه عزیزم ایشاالله یه روز باشه برا خودت :dنه بابا بیشتر از چند روزه که خبر نیست بازار کساد :pشده فکنم به خاطر فصل امتحاناس:21: :rolleyes:اشکال نداره همچنان منتظر میمانیم شاید این جمعه بیاید:rolleyes::eek::24: ولی خودمونیم چه ترنم به من میاد خوشگل مشگل شدم ;) |
..
نقل قول:
نقل قول:
آره خودمونیما ... " ترنم ... " خیلی بیشتر بت میاد :5: |
سلام:53:
ترنم جون خوب کاری کردی خیلی قشنگ شده ترنم بهت میاد حسابی:) |
ای خوشگل ها این دو سه ماه فصل عروسیه بجنبید دیگه.این تاپیک یک زمانی همش توش شیرینی و چایی بود و میوه و دسر .حالا دیگه نوبت شما ست که بگردونین و شیرینی پخش کنید دیگه.
|
سلام با کیانا شدیدا موافقم |
اکنون ساعت 05:11 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |