|
با صدای جاودانه بانو دلکش بشنوید :) http://www.youtube.com/watch?v=Swq6EOJxBQo هر کجا رفتی پس از من محفلی شد از تو روشن یاد من کن ، یاد من کن هر کجا دیدی به بزمی عاشقی با لب گزیدن یاد من کن ، یاد من کن هر کجا سازی شنیدی از دلی رازی شنیدی شعر و آوازی شنیدی چون شدی گرم شنیدن وقت آه از دل کشیدن یاد من کن ، یاد من کن بی تو در هر گلشنی چون بلبل بی آشیان دیوانه بودم سر به هر در می زدم آنگه ز پا افتاده در میخانه بودم گر به کنج خلوتی دور از همه خلق جهان، بزمی بپا شد و اندر آن خلوتسرا پیمانهها پر از می عشق و صفا شد چون بشد آهسته شمعی کنج آن کاشانه روشن تا رسد یاری به یاری تا فتد دستی به گردن یاد من کن یاد من کن {پپوله} |
مسافر |
کوچهلره سو سپمیشم . . . شعر آذری
کوچهلره سو سپمیشم یار گلنده توز اولماسون ائله گلسین بئله گتسین آرامیزدا سوز اولماسون سماوارا اوت آتمیشام ایستکانا قت سالمیشام یاریم گدیپ تک قالمیشام نه گوزلدیر یارین جانی نه شیریندیر یارین جانی پیالهلر ایرفتهدی هر بیری بیر طرفدهدی گورممیشم بیر هفتهدی -------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
حرفِ رفتن که میشود هزار چوپانِ دروغ گو پشتِ چشمانم کمین میکنند هزار نفر به جایِ من میگویند به جهنم که میروی بعد هزار نفر در دلم مؤمن میشوند دعا میکنند که حرفِ رفتن فقط کارِ چوپانهای دروغ گوی چشمانت باشد ... .. . {پپوله} نیکی فیروزکوهی |
|
با صدای ایرچ بسطامی عزیز بشنوید:53: http://www.youtube.com/watch?v=_qx3f...e=results_main یک نفس با ما نشستی خانه بوی گل گرفت خانه ات آباد کاین ویرانه بوی گل گرفت از پریشان گویی ام دیدی پریشان خاطرم از پریشان گویی ام دیدی پریشان خاطرم زلف خود را شانه کردی شانه بوی گل گرفت زلف خود را شانه کردی شانه بوی گل گرفت پرتو رنگ رخت پرتو رنگ رخت با آن گل افشانی که داشت در زیارتگاه دل در زیارتگاه دل پروانه بوی گل گرفت لعل گلرنگ تو را تا ساغر ومی بوسه زد لعل گلرنگ تو را تا ساغر ومی بوسه زد ساقی اندیشه ام پیمانه بوی گل گرفت عشق بارید و جنون گل کرد و افسون خیمه زد تا به صحرای جنون تا به صحرای جنون افسانه بوی گل گرفت از شمیم شعر شور انگیز آتش عاشقان از شمیم شعر شور انگیز آتش عاشقان ساقی وساغر ،می ومیخانه ساقی وساغر ،می ومیخانه بوی گل گرفت ساقی وساغر ،می ومیخانه بوی گل گرفت ،می ومیخانه بوی گل گرفت {پپوله} {پپوله} {پپوله} |
|
|
|
اکنون ساعت 09:31 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |