![]() |
|
يه خبر بد براي خودم وآرژانتينيا
يه حيووني هست كه از اول نتايج و درست پيش بيني كرده فك كنم يه تمساحه (با اختاپوس) يعني اسم 2تا تيمو جلوش مي ذارن اون روي هر كدوم كه بره اوون تيم مي بره. ديشب اخبار گفت كه اين حيوان(واقن كه!!!!!!!):23: بين آلمان وآرژانتين آلمانو انتخاب كرده:45:. خداكنه اين دفعه اشتباه كرده باشه:63: |
خب معلومه ديگه آرژانتين
اون حيوون هم يه اختاپوست (هشت پا) كه آلمانه و نتيجه ي بازي انگليس و آلمان رو درست گفته بود آرژانتين قهرمان ميشه خدا ميدونه كه حقشه به لطف يزدان و مارادونا آرژانتين قهرمان ميشه آرژانتين قهرمان ميشه ههه |
با اینکه ز آلمان تنفرم و از آرژانتین بدم نمیاد و خوشمم نمیاد نمی دونم چرا دوس دارم آلمان بازی رو ببره
حتی با اینکه حق تیم دومم انگلستان رو خورده امیدوارم هشت پای مذکور که البته سر بازی اسپانیا و پرتغال اشتباه کرده این بار اشتباه نکرده باشه |
شك نكنيد آلمان بازي رو مي بره
آلمانها كاملا فوتبال ماشيني ارائه مي كنند، مثل اينكه از قبل program شده باشند در مورد بازي هلند-برزيل بايد بگم كه فك مي كنم هلند مي بره و انتقام سال 98 رو مي گيره، حالا ببينيد |
من پیش بینی کردم اسپانیا و برزیل میرن ینال و برزیل قهرمان میشه
4 تای نیمه نهایی هم برزیل و غنا و آلمان و اسپانیا هستن |
نچ
جام ماله آرژانتينه برا فينال هم اميدوارم آرژانتين و هلند بيان بالا |
ببینیم و تعریف کنیم
بعید می دونم آرژانتین آلمان رو ببره ولی برندش به اسپانیا میبازه |
دیه گو آرماندو مارادونا Diego Maradona ابرمرد جهان فوتبال درباره احتمال بازي با اسپانيا گفت:
اگر با اين تيم بازي كنيم اسپانيا را 10 بر يك شكست ميدهيم. اين تيم با داشتن بازيكناني چون چاوي، تورس، ويا و سيلوا، از سوئيس شكست خورد و اگر دل بوسكه دوست دارد اين تراژدي را فراموش كند، من هرگز آن را فراموش نخواهم كرد. البته اينو چهارم تير گفته |
ارژانتین بازی را حتما از المان خواهد برد وبازی با اسپانیا فوق العاده سخته وامیدوارم که امسال مارادونا فاتح جام جهانی بشه
|
اکنون ساعت 11:00 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |