پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   استان کرمانشاه (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=162)
-   -   بچه های کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ بچه های کرمانشاه (http://p30city.net/showthread.php?t=12348)

ترنم 05-09-2011 11:40 PM

سلام به همه دوستای گلم خوبین
خدا رو شکر برای این هوای عالی {شیت شدن}
روناک جونم مرسی الان خوبم :rolleyes:
یه چیز عجیب و نادر اومدم بگم وقتی شنیدم خدا فقط دو تا شاخ بهم نداد که واقعا از خدا ممنونم
از دوستان عزیزم خواهش میکنم اگه نکته ای به ذهنتون رسید فک می کنید کمکم میکنه خوشحال میشم ببینم:cool:
چند روز پیش از دانشگاه پیام نور به من زنگ زدن حالا چی بعد از دو سال فارغ التحصیلی که خانوم شما 6 واحدتون به اشتباه ثبت شده باید دوباره بیاید ثبت نام :eek::eek: و دوباره امتحانشونو بدی :confused::eek::confused:
حالا امروز رفتم یه نامه نوشتم برای بررسی شرایطم اموزش میگه ننویس گواهی بهت دادیم ابرومون میره :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:یعنی بعد دوسال من بگم گواهی به من نداده دانشگاه :eek::eek::mad::eek::eek:
به قول بولوتوس اه خدای من _:2:

روناک 05-13-2011 11:31 PM

جالب بود ترنم جان خندیدیم:24:
خدا رو شکر کن نگفتن 60 واحد....:d
از اینا هر چی بگی بر میاد
خبر بد .
از فردا دوباره گرد و غبار مهمونمون هست
از حالا تنگ نفس میشیم

روناک 05-17-2011 12:28 PM

عسل ما کجاست؟
چرا اینجا خلوت شده
آدم حالش میگیره
من اول میام اینجا با دیدن پست خودم ناراحت شدم کجایین؟

دانه کولانه 05-17-2011 01:23 PM

دکتر بهزاد منتظری دانشگاه رازی گروه کامپیوتر

پروفسور مسعود رحيمی از دانشگاه رازی به عنوان استاد نمونه مهندسی شیمی کشور در سال تحصیلی 90 انتخاب شد

http://p30city.net/showthread.php?p=215313#post215313

============================================================ ============

خدااااااااااااااااااااا برنامه درسی ترم بعد رو دادند گروه کامپیوتر دیگه دکتر بهزاد منتظری رو نداره ...
هی داد ...
رفت این دکتر ما ...
سالهاست که قراره بره و بازنشست شده اما اینقدر توانمند و غیر قابل جایگزینه که چندین ساله هنوز پرتوان و دلسوز اینجاست ..
چند سال پیش بود براش جشن بازنشستگی گرفتیم اما مگه کسی میتونه مثل خودش دیتابیس و الگوریتم درس بده ؟..
هی ...
رفت دکترمون رفت ...
فکر کنم میره امریکا ..

http://www.razi.ac.ir/montazeri/index_files/Behzad.jpg
http://www.razi.ac.ir/montazeri/

ادم ازش خجالت میکشه ... سر کلاساش ما فقط میتونیم سکوت کنیم .... در سطح ما نیست چطور دق نمیکنه از دستمون چطور تونسته جند ده سال با همین انرژی و دلسوزی و با این کیفیت جهانی به ما کرمانشاهی های تدریس کنه ؟
هوووووف ....
من خجالت میکشم ازش ... شاید اگر جایی مثل شریف تدریس میکرد راندمان و بازده-ش برای مملکتمون بیشتر بود ... شاید انتخاب درستی نداشته ...
کاش میتونستیم کمی خوب باشیم سر کلاسش ...

بچه ها دیگه همه میدونن دختر خانم خودشون که کنکور یه رتبه خیلی خوب میارن و میتونن در بهترین دانشگاه های تهران تحصیل کنن به پیشنهاد پدرشون تهران نمیرن و گروه کامپیوتر رازی رو انتخاب میکنند که پیش پدر درس بخونن شاگرد اول فنی شدند ارشد شریف درس خوندن و الان برای دکترا خارج از ایران ..
این جور ادمی رو ما از دست دادیم خوش به حال هشتاد و چهاریا و سه ای ها که بهشون میگفتند بچه های دکتر ! .
ما همه ش 9واحد باهاشون درس داشتیم ...

رفت ....

دکترهای خوب و بزرگ دیگه ای هم داریم که اونها رو هم خیلی جاها میخوان و نرفتند و همین کرماشان موندن

اما خب گروه کامپیوتر رازی رو دکتر منتظری سر پا کرد و به قول استاد عضدی (ریاضی) ایشون زیر موشک و بمباران توی این دانشگاه داشت خدمت میکرد
تصور کن ایشون اینقدر سطح بالاست که یه مدت مدیر گروه ریاضی رازی بوده .. مدل ریاضی رودخانه قره-سو کرمانشاه رو ارئه میکنند ..
هیج وقت از خودش تعریف نمیکنه هیچ وقتم توی سر ما نزد واقعا خوب دق نکرد
ادم یه جرفی رو یه جایی بزنه ببینه سطح گیرایی شنونده ش همساز نیست با گوینده خسته میشه ول میکنه
اما این اقا چند ده ساله که داره همون جوری تاپ درس میده ..
تقصیر ما هم نیست به خدا توی دیتابیس بهمون گفت اگه این قسمت رو خوب متوجه نمیشین عیبی نداره چند سال پیش توی دانشگاه وین واسه اساتید اونجا همینو کنفرانس دادم اونها هم نفهمیدن ...
..
.
.

GhaZaL.Mr 05-17-2011 09:36 PM

منم از ، از دس دادن همچین آدمی که بالا توصیفش کردین خیلی متاسف شدم !

استادِ خوب داشتن واقعا نعمت بزرگی واسه دانشجوهاس...

درکت میکنم آقا مدیر ..

روناک 05-19-2011 08:38 PM

قدر دوران دانشجوئی روزای دانشگاه همکلاسیامون رو باید بدونیم کاردانیم دانشگاه غیر انتفاعی شهید رضایی بودم استاد ادبیاتمان آقای شادرام ،واقعا فراموش نشدنی بود
با سواد و معلومات بالا فهمیده و مهربان بعد از دوسال هنوز فرصت پیش بیاد با دوستام میریم سر کلاسش هنوز حرفاش برامون جذابیت داره من همیشه تو درساش 20 میگرفتم خدا حفظش کنه
کلا دوران خوبی بود همه با هم دوست و یکدل کمک هم بودیم از دقیقه هاش هم لذت بردیم حیف که دیگه بر نمیگرده_:2:

رزیتا 05-20-2011 09:51 PM

کرمانشاه در هفته ای که گذشت

سلام همشهری:53::53::53:

از امروز، هر جمعه لینک خبرهای هفته ای که گذشت رو براتون اینجا میزارم

پوران درخشنده: مراحل توليد مجموعه تلويزيوني راه كربلا در كرمانشاه آغاز مي شود

گرد و غبار در قصرشيرين ديد افقي را به 800 متر كاهش داد

دستگاه استحصال خاويار توسط مبتکر کرمانشاهی ساخته شد

دهمين نمايشگاه لوستر و لوازم خانگي در كرمانشاه گشايش يافت

پروفسور مسعود رحيمی از دانشگاه رازی به عنوان استاد نمونه مهندسی شیمی کشور در سال تحصیلی 90 انتخاب شد

مولف كتاب درسي طراحي صفحات وب:

رييس هيات كشتي كرمانشاه:

مرگ یک دختر جوان بر اثر سقوط صنوبر در بیستون

با تلاش مبتكران پارك علم و فناوري جهاد دانشگاهي كرمانشاه، قفل هاي الكترومكانيكي با ضريب امنيتي بالا ساخته شد

هاولاتی 05-21-2011 04:09 PM

سلام من و تو جان عجب خبر با حالی دادی اما تو اول برو ساختمان جدیدشو ببین که چه فیلمیه بعد از این کاراشون شگفت زده شو من از یکی از دوستام تعریفشو شنیدم تا وقتی که رفتم دیدم باورم نمی شد که اینقدر نابود باشه !!!!!!!!!!:confused:

ترنم 05-21-2011 04:23 PM

سلام به همه دوستای گلم خوبین خوشین
جناب دانه کولانه خیلی متاسف شدم واقعا خبر بدی بود ولی امیدوارم هرجا میرن وهستن همچی عزیزایی موفق باشن
رزیتا جون دست گلت درد نکنه جالب وخوب بود ;)

KHatun 05-21-2011 09:38 PM

میگم کنکور چقدر الکیه که من با اون کارنامه افتضاحم مجاز شدم
نتیجه ارشد هم اومد و همه ی این یعنی چی میشه ها تمام شد
باید بشینم فکر کنم به آینده
و این برایِ من که همیشه در لحظه زیستم خیلی سخته

اکنون ساعت 02:56 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.