سلام بر همگی:53:
مینا جان منم امتحانم مثل خودت شد قبلا که بهت گفتم مجاز شدم ولی ارزشی نداشت ایشالا سال دیگه با هم قبول بشیم وای غزل بانو خوش به حالت کاش منم با خودت می بردی قول می دادم خلوتت رو بهم نزنم و خودم یه گوشه خلوت کنم کاش برامون حنا بیاری لااقل مینا که خال برامون نذاشت مینا و غزل خیلی دوستتون دارم به خدا خیلی گل و ماهین :53::53: شکوفه خوشحالم سر حال می بینمت بانوی مهربان و سر زنده{پپوله} ataiy خوش آمدی عیدت مبارک :) |
شکوفه جان امیدوارم همیشه سلامت و شاداب باشی:53:
مهبا جان منم وجود خودت و بقیه بچه ها است که اینجا هستم... خوب پس واسه کنکور امسال یه برنامه ریزی خوب باید داشته باشیم.. منم یه چند روزی هست سرعت نتم خوب نیست..هر جا هستین شاد باشین :53: |
سلااااااااااااااااااااااااااام دوس جوناااااااااااااا_باوش
شکوفه این یه هفته ای شمال که نیومدی ؟؟ وای به حالت اگه قالم بذاری ! یه هفته کجا بودی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یالا جوابمو بده !{B Adabi} مینا خوفی ؟ یه بوس رد بیاد ! دلم برات تنگ شده ...:5: مهبا من بیشتر دوست دارم .... بیا بابا کچلم کردی ! اگه قول بدی دخمل خوبی باشی غزلی رو اذیت نکنی ، نق نزنی ، بهونه بستنی و پاستیل نگیری و مخشاتم همه ی همشو بنویسی ؛ قول می دم ببرمت باغ و از دور تماشا کنی و برگردونمت:d |
وای چه خبره همه بچه های باحال دور هم جمعند |
سلام بچه ها امير هستم 29 سالمه از تهران
|
آقای امیر یکی از پست هاتو پاک کن
|
بعد از مدت ها دوباره وقت کردم بیام {شیت شدن}آخ جانمی جان
سلام:p |
ممنونم بچه ها ...غزل جان خوفم..
رزیتا گیان کجایی...چقدر رکورد میشکنی ..مرافه :d بچه ها این بازی های انلاین اضافه شده خوبه ولی اینجا هم بیاین.. مدیریت سابق قهوه خونه اقا مهدی که یادش نیس اینجا هم هست :d |
سلام به همه برو بچ خوب پی سی
نقل قول:
از این به بعد مدیریت اینجا باخودته :) |
به افتخار اقا مهدی مدیریت قهوه خونه
|
اکنون ساعت 09:48 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |