سلامی چو بوی خوش آشنائی
سلامه خدا بر دلای پاکه اسمونی |
اینو یه جا امضا دیدم :d
اشتباه:"اصلاح الگوی مصرف" صحیح:"رعایت الگوی مصرف" یا " اصلاح شیوه مصرف" اولین اشتباه در اغاز سال جدید! http://www.mobilestan.net/images/smilies/103.gif امصال صال اشطباحاط بیشماری خاهد بود!!! |
با سلام من می توانم مدیر بخشی از سایت بشم
|
نقل قول:
رزومتو با عکس بفرست به ایمیل سایت |
منم شکوفه جان کلی از دست این اریانا خندیدم..:d |
کی پست من و پاک کرد:mad::mad:
ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
نقل قول:
(وقتی شکوفه عصبانی می شود :d) |
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
واااااااااااااااااااااااااااای خدا منو بکشه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه (زبونم لال ,خدا نکنه :d) مینا به خدا نمی دونم چرا ندیدم پستتو آها چون هم زمان داشتم توو English guys ! here پست می زدم .تند تند یچی نوشتم اینجا و در رفتم :65: نقل قول:
اصن امروز پی سی یه صفای دیگه داشتخیلی خوبه من اگه بتونم کتابشو میگیرم حتما داستاناشو بنویس راجبش حرف بزنیم ... |
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
تنکس غززززززززززل :d منم دارم زبان انگلیسیم خوب میشه هاا :d
چند تا انگشت داری که دو جا تایپ میکردی ...یه عکس از دستات بگیر واسم بفرست ببینم :21: چشم میام مینویسم ..و صحبت می کنیم..... اهووم منم امروز درس نخوندم....بیشتر نت بودم..._:2: میخواستم برم بیرون ولی واقعا هوا بدجو گرمه....باید 8 شب به بعد بری _:2: بعدش دوباره مشکل شب داری ...وگرنه اینجا نمی اومدم :d |
از همین تنکس گفتنت معلوم بود کلی خارجکی بلتی :d
میناجون من کلا فرزم .... دو انگشتی تایپ می کردم :p بنویس.. میام میبینم اگه بازم یادم رف دادو هوار نکن .. فرومو نذار رو سرت دخمل اشنگم :d |
اکنون ساعت 09:38 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |