![]() |
سللللللللللللللللللللللام
و گشت منالین کرمانشانی |
کنستانتین و علیکم السلام خیلی خوش امدی به جمع منالین کرماشا :53:
|
نقل قول:
|
سلام به همگی
حالم از درس و دانشگاه دیگه داره به هم میخوره.مخصوصا تو این فصل.نمیدونم چرا وسطای درس خوابم میبره.هر کاری میکنم که نخوابم نمیشه....خدا این ترم رو به خیر کنه |
درس خواب آوره دیگه!!!
بازم سلام به همگی و مخصوصا اونایی که جدیدا وارد این بخش شدن خیلی خیلی خوش اومدید امروز صب که پاشدم کلی ناراحت بودم چون فک می کردم 4 شنبس و یه روزم رو از دست دادم و درس نخوندم بعد که فهمیدم سه شنبس از خوشحالی تا الان که دیگه شب شده درس نخوندم |
سلام به اقا ایوب واقا اسی خیلی خیلی خوش اومدین
اقا اسی اقا ایوب راس میگه یکی از مهمترین ویژگی کتاب ودرس خواندن همون حال سم بودنش که باعث به خواب رفتن طرف مقابلش میشه :d خوب اگه این حالتم نباشه کسی که نمیدونه داری درس میخونی بعد یکی رد میشه میبینه خوابی میگه :"ای روله فره شکت بی خواه برد":d اونا که از تاثیر کتابه بی خبرن نمیدون که خستگی سیری چند :dخیلی خیلی خونده باشی یه صفحه روزنامه وار :24::24: ارزوی موفقیت برای همه دوستایی که امتحان دارن دیگه نیایین اینجا برین درستونو بخونین بعد با خیال راحت بیاین اینجا هی بنویسین(این قسمتو شطرنجی کنین که مدیر نبینه بگه مشتریارو میپرونه :24:) |
نه بابا، الان میان میگن "آی روله فره شکت بیه، چیه سریگ بیاده P30city"!!!!!!
|
سلام امروز هم دوباره به گردو غبار صبح بخیر گفتیم نمیدونم تا کی باید این وضع رو تحمل کرد ؟؟؟
|
سلام بر همگی :53:
همه دوستان تازه وارد هم خوش آمدن به شادی{پپوله} |
خیلی دلم واسه کرمانشاه تنگ شده من دانشگاه رازی درس خوندم
|
اکنون ساعت 06:28 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |