سلام به همه
سلام به غزل سلام به مینا سلام به اریانا سلام به ... خوب چقد شل.غ پلوغه مینا جون بزار داستان میخونیم بعدش در موردش اگه حرفی داشت میحرفیم :d ساکت باشین شلوغ پلوغم نکنین همسایه بغلیمون انقد از دستمون عصبانی بود که نگو کلی قربون صدقش رفتم :d تا کاری باهاتون نداشت ها دختر خوبه اروم متین سنگین و از این چیزا باشه :d:24: |
من حوصله ام سر رفته{قیژه}
(در نقش پارازیت) |
نقل قول:
خوش اومدید چرا که نه ؟ این انجمن قسمت های مختلفی داره..... شما اول بر ببین در کدوم قسمت علاقه به فعالیت داری ...بعد فعالیتت رو شروع کن ..... بعدش طبق نظر ادمین و ساید مدیران محترم انجمن مدیر اون بخش خواهید شد.... |
سلام به همه دوستان خوب و عزیز پی سی |
سلام خوبین |
سلام
خیلی وقته اینجا پست نداده بودم همگی خوبید؟ مینا جان تابستون زود میگذره .... تخته بازی میکنید؟ منم بازی :d |
|
آره شروین زود میگذرن ...مثل روزهایی گذشت و الان فقط خاطرات شیرین و تلخش برامون می ماند... |
سلام به همه دوستان عزیز
به به آقا شروین آفتاب از کدوم طرف در اومده اینورا تشریف آوردید:d دیدم بدون عینک دودی نمیشد بیایی تو این تاپیک از بس نورانی شده بگو شروین جان اومده پست زده من موندم مینا خانوم و شکوفه خانوم همیشه بهم پاس میدن ی بحث شروع کنند ولی آخرش هم هیچکدوم بحث رو شروع نکردند:d حالا ی بحثی راه بندازید مثلا چرا میگن زنبور نمیگن مرد بور؟ چرا تلویزیون بعضی مواقع جنگ برفکها نشون میده؟ چرا چرا این همه موضوع برا بحث :d روزها به تندی میگزرن و خاطرات میمونن ولی معمولا خاطرات تلخ بیشتر به ذهن میمونه تا خاطرات شیرین غزل خانوم هم کم پیدا شده دعوت مینا خانوم 110 هم جالبه نقل قول:
|
مینا جان همه چی زود میگذره مثل عمر ادم
-------------------------------------------------------- مهدی جان خودتم کم پیدا هستی... نه بابا با عینک چرا؟ من همین اطرافم {پپوله} |
اکنون ساعت 07:17 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |