زمانی که به فردا امیدواری اقتدار از آن توست. آنچه کرم ابریشم آنرا پایان دنیا می پندارد در نظر پروانه آغاز است |
خواستم ترکِ جان کنم که نشـد یا تــُرا مــهربان کنم ، که نشــد خواستم تا به عشق آمدنت پیریـم را جوان کنم ، که نشــد خواســتم تــرا بــرای خــودم کنج ِدیری نهان کنم ، که نشـد خواستم شاه دل تو باشی و من هر چه گویی چنان کنم ، که نشـد خــواســتم تا بــرای رفتـن تــــو گریه را بی امان کنم ، که نشـد خواستن توانستن است ، می گویند...! خواستم من ، گمان کنم ، که نشـد مثــل تکــرار این ردیف از شعر خواستم حذفِ آن کنم ، که نشـد omid ahmadi |
زندگی پر از صدای پای کسانیست که همان گونه که تو را می بوسند، طناب دارت را می بافند |
کوه با اولین سنگ آغاز می شود و انسان با اولین درد در من زندانی ستمگری بود که به آواز زنجیرش خو نمی کرد و من با اولین نگاه تو آغاز شدم شاملوی بزرگ |
گرمترين احساساتترا نصيب كسي كن كه در سردترين لحظه هابه ياد توست |
فكر كن توي يه دنياي شيشه اي زندگي مي كني پس به سمت كسي سنگ پرتاب نكن..چون اولين چيزي كه خراب ميشه دنياي خودته |
آن که بی دلیل مرا به در آمدن آفتاب امید می دهد ابله دلسوزساده ایست که نمی داند نومیدی سر آغاز دانایی آدمیست*سید علی صالحی |
شايد نشود به گذشته بازگشت و يک آغاز زيبا ساخت ، ولي ميشود هم اکنون آغاز کرد و يک پايان زيبا ساخت |
هیچکس پر آوازه و به نیکی ثمر نمی گردد مگر آنکه از بدیها بپرهیزد .
|
علم از خطا مبراست و لكن علما همواره خطا مي كنند " . آناتول فرانس
|
اکنون ساعت 04:24 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |