![]() |
حافظ مکن اندیشه که آن یوسف مهرو
باز آید و از کلبه احزان به درآیی |
دوباره یادت را دیدم ...
بوسیدمش و در کنار آینه ي دلم نهادم. شاید دوری ِمن ؛ شاید مردن ِمن ؛ همه کار تو بود شاید ... |
زندگی عرصه خوشی ها و غمهاست
|
زندگي مثل پيانو است ، دكمه هاي سياه براي غم ها و دكمه هاي سفيد براي شادي ها . اما زماني ميتوان آهنگ زيبايي نواخت كه دكمه هاي سفيد و سياه را با هم فشار دهي
|
زاهد ایمن مشو از بازی غیرت زنهار
که ره از صومعه تا دیر مغان این همه نیست |
روی آن شیشه تبدار تورا "ها" کردم، اسم زیبای تورابانفسم جاکردم، شیشه بدجوردلش ابری وبارانی شد، شیشه رایک شبه تبدیل به دریاکردم، باسرانگشت کشیدم به دلش عکس تورا، عکس زیبای تورا سیرتماشا کردم |
به سعی خود نتوان برد پی به گوهر مقصود
خیال باشد کاین کار بی حواله برآید گرت چون نوح نبی صبر هست در غم طوفان بلا گردد و کام هزار ساله برآید |
دل آدمها به اندازه حرف هاشون بزرگ نيست ولي حرفي که از ته دل باشه مي تونه آدم بزرگي بسازه
|
دوست داشتن همیشه گـــفتن نیست گاه سکوت است و گاه نگــــــاه ... غـــــریبه ! این درد مشترک من و توست که گاهی نمی توانیم در چشمهای یکد یگــرنگــــاه کنی |
عنان مپیچ که گر میزنی به شمشیرم
سپر کنم سر و دستت ندارم از فتراک تو را چنان که تویی هر نظر کجا بیند به قدر دانش خود هر کسی کند ادراک |
اکنون ساعت 12:31 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |