پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   شعر و ادبیات (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=49)
-   -   داستانهای کوتاه و تامل برانگیز ( نگاهی دیگر به زندگی ) (http://p30city.net/showthread.php?t=2070)

amir ahmadi 09-16-2009 06:05 PM

دو قورت ونیمش باقیه

حضرت سلیمان از خداوند درخواست کرد یک روز غذای همه کسانی که تحت فرمانش هستند تهیه وانها را دعوت کند خداوند فرمود تو از عهده این کار بر نمی ایی حضرت اصرار کرد خداوند پذیرفت .حضرت سلیمان برای صرف نهار همه را دعوت وکوهی از غذا اماده کرد همه امدند یهیگ هم به اذن خدا از دریا بیرون امد وشروع به خوردن کرد همه را خورد ودوباره خواست وگفت من روزی سه قورت غذا می خورم تازه من نیم قورت خوردم هنوز دو قورت ونیم دیگه می خورم .حضرت سلیمان از خداوند طلب عفو وگذشت کرد

amir ahmadi 09-16-2009 07:17 PM

قبله

شخصی خواست در خانه ای نماز بخواند از صاحبخانه پرسید قبله کدام طرف است صاحبخانه در جواب گفت من هنوز دو سال بیشتر نیست که در این خانه ام کجا دانم قبله کدام طرف است

amir ahmadi 09-16-2009 07:27 PM

بد اخلاق

شخصی زنی زشت رو وبد اخلاق در سفر داشت .روزی در مجلس نشسته بود که غلامش دوان دوان امد که ای خواجه خاتون به خانه فرود امد خواجه گفت ای کاش خانه بر خاتون فرود امده بود

amir ahmadi 09-16-2009 07:34 PM

بو ذرجمهر

در مجلس کسری سه تن از حکما نشسته بودند فیلسوفی از روم حکیمی از هند وبوذرجمهر از ایران سخن به اینجا رسانیدند که سخت ترین چیز ها چیست /رومی گفت پیری وسستی با ناداری وتنگدستی/هندی گفت تن بیمار واندوه بسیار/بوذرجمهر گفت نزدیکی به اجل ودوری از حسن عمل/همه این را قبول کردند

amir ahmadi 09-16-2009 07:40 PM

هلاک

پنج چیز است که هر گاه مرد از ان پیروی کند هلاک می شود زن شراب بازی شطرنج ونحو ان صید کردن وامیزش با جهال و ابلهان

amir ahmadi 09-16-2009 07:51 PM

جبریل

جبریل خدمت حضرت رسول ص عرض کرد که هر کس از امت تو شش چیز را شعار خود سازد رستگار می شود واز جهنم محفوظ می ماند اول شروع در هر کاری /بسم ا..... /دوم در هر نعمتی الحمدلله/سوم در هر کاری می خواهد بکند بگوید انشاا..../ در هر معصیتی بگوید استغفرا.../پنجم در هر مصیبتی که بر او وارد شود بگوید انا لله وانا الیه راجعون/ششم غالب ذکرش لاالاالالله

amir ahmadi 09-16-2009 07:59 PM

بخل

از حکیمی پرسیدند که عیبی که مجموع هنرها بدو مخفی میماند چیست جوابداد بخل. باز سوال کردند که هنری که همه عیبها را بپوشاند کدام است گفت سخا

amir ahmadi 09-16-2009 08:12 PM

علی ع

علی ع فرمود از تورات موسی/زبور داوود ./انجیل عیسی/وقران محمدص یکی را انتخاب نمودم/از تورات موسی هر که سکوت کرد نجات یافت/از زبور داوود هر که از شبهات احتراز نمود از افت سالم ماند/از انجیل عیسی هر کس قناعت کرد سیر گردید/از قران محمدص هر کس توکل کند بر خدا بس است او را

amir ahmadi 09-16-2009 08:44 PM

غنی

گدایی به در خانه یکی از اغنیا رفت وچیزی طلبید /صاحبخانه به غلام خود گفت ای مبارک به قنبر بگو بگوید به یاقوت که بگوید به بلال که بگوید به گدا که چیزی در خانه نیست /گدا گفت ای خداوندا بگو به جبریل که بگوید به میکاییل که بگوید به اسرافیل که بگوید به عزراییل که صاحب خانه را قبض روح کند/

amir ahmadi 09-16-2009 08:56 PM

پند

لقمان حکیم پسر خود را وصیت کرد که ای جان فرزند هزار کلمه حکمت اموختم واز ان هزار چهار صد اختیار کردم وازان چهل را واز چهل هشت اختیار کردم که در این هشت کلمه جمیع حکمتهاست /دو چیز را فراموش نکن خدا و مرگ/دو چیز را فراموش کن نیکی که به کسی میکنی وبدی که کسی به تو می کند /چون در مجلسی داخل شدی زبان خود را نگه دار/چون به خانه مردم داخل شدی چشم خود را نگه دار/چون بر سر سفره مردم داخل شدی شکم خود را نگه دار/وچون به نماز داخل شدی دل خود نگه دار

اکنون ساعت 08:38 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.