حالا آقا یونس ی اشتباهی کرد که میشه دقیقا توضیح داد چرا؟:confused: |
شرمنده بچه ها، 5 شنبه شارژ ای دی اس الم تموم شد. حسابداری شرکت هم بسته بود و تا یک شنبه نمیومدن. با کلی خواهش و تمنا پشتیبانی شرکت چند مگی برام شارژ کردن. منم زیاد نمیتونستم تو نت بمونم، فقط اومدم سریع پیش بینی کنم و برم که نگن رفیق نیمه راه بود. شرمنده دیگه دقت نکردم.
سايپا 0 - 2شاهين پيكان 1- 1 نفت تهران تراكتور سازي 0-1 ذوب آهن صنعت نفت 2-2 فولاد مس 2-1 استقلال راه آهن 0 -0 ملوان سپاهان 2-1 شهرداري تبريز پرسپوليس 3-1 پاس صباي قم 0-2استيل آذين |
|
نتايج هفته هشتم :
اين هم امتياز اعضاي سايت تا پایان هفته هشتم : ****اعتراض تا 24 ساعت توسط مدیر محترم بخش قابل بررسی و اصلاح است.*****افراد هم امتیاز به ترتیب حروف الفبا نوشته شده اند. |
خوب اينم از اين هفته
پرسپوليس اين هفته واقعا" دل طرفداراشو به درد آورد_:2: من كه هنوز تو شوك هستم:eek: دقيقه 92 گل خوردن خيلي بده اصلا"يعني چه_:2: |
جدول كلي امتيازات اعضاي محترم سايت پي سي سيتي تا پايان هفته 8:
|
می بینم که دیگه اون ته جدول تنها نیستم. آقا اگه اول شدم یکی برام چند تا دمبل بخره.
این هفته کلا گرفتار بودم. از هیچ چیز و هیچ جا خبر ندارم. حیف شد پرسپولیس نبرد. |
خب بزرگان هفته ی نهم داره شروع میشه...پس کجایین؟
خودم خواستم برنامه رو بذارم ولی گفتم من پا جای پای بزرگان نذارم بهتره...;) |
با اجازه مدیریت محترم انجمن ورزش آقا امید:53::cool:
نفت تهران 2 - 2 سپاهان ملوان 1- 1 شاهین پاس2 - 1صبا مس 1 - 0 تراکتورسازی فولاد 2 - 0 پیکان استقلال 2 - 1 سایپا شهرداری تبریز 1 - 3 پرسپولیس استیل آذین 2 - 2 صنعت نفت ذوب آهن 2- 0 راه آهن |
حالا کو تا جمعه؟! اینم پیش بینی من. |
اکنون ساعت 07:32 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |