پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تالارهای آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=192)
-   -   پاتوق آزاد کاربران پی سی سیتی - همفکری - بحث و درد دل (http://p30city.net/showthread.php?t=3619)

فريما 10-10-2009 03:32 PM

انقدر بزارش بيرون تا ازين زبون درازتر بشي بي ادب خيلي بـــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــي ادب

دانه کولانه 10-10-2009 03:34 PM

وای بازم شوکولات ؟
از اون شوکولاتا که باید چشاتو ببنید دراز بکشی بعد
نه بقیه شو نمیگیم !
نه من نمیخوام از این شوکولاتا
من شنیده ام الکل و به طور دقیقتر ابجو برای سرما خوردگی خیلی اونطرف استفاده میشه
اینحا نمیشه با قیلیون ی چیزی مشابه کاریش کرد ؟
بابا من یه بار مریض بودم رفتم 1 میلیون و دویست زدم هیچیم نکرد اصلا تغییری نکردم فقط 2 دقیقه نتونستم راه برم و از تخت پایین نیومدم
راستی کرماانشاهی های عزیز احتمالا شخصیتی به نام اقا بهزاد رو میشناسین ؟ میدان شهرداری تزریقاتی ؟
جدی میخوام جهانیش کنم اسمشو الان اینجا ببرم اسمش رفته واشهههه تو اینترنت :21:

فريما 10-10-2009 03:37 PM

آخه آمپول 1200 رو دانه كولانه اثر نميكنه تقصير تزريقاتي بدبخت چيه ؟

تاري 10-10-2009 03:37 PM

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...-224-nevit.jpg
بفرمائيد فرگل جان نوش جون چرا عصبانيت
:p:p:p:p

فريما 10-10-2009 03:41 PM

زبونت خشك شه چشاتم بزن بيرون گردنتم درازشه

فرگل 10-10-2009 03:41 PM

مرسي تاري جون ..... متوجه نشدم چايي رو بدم فريما بخوره ؟

فريما 10-10-2009 03:47 PM

خودت زرافه اي خودت آب اسيد بخور زرافه ي گردن دراز بي ادب زبون دراز

فرگل 10-10-2009 03:47 PM

تاري گردن من بلند شه دستت درد نكنه !!!! ميبينم اعصابت بد جوري بهم ريخته ؟ چرا؟

تاري 10-10-2009 03:52 PM

فرگل جون بعضيها جنبه ندارند شوخي ميكنن شوخي ميكنم بعد ناراحت ميشن چيكار كنم اخرشم به توهين و اين جور چيزا ختم ميشه اخه اون جاي بچه منه اونوقت به من ميگه .....
خوب وقتي ادم شوخي ميكنه بايد جنبه شوخي شنيدن رو هم داشته باشه من واقعا از همه دوستان عذر خواهي ميكنم كه بعضيها تو تاپيك با توهين به ديگرون جادشونو صاف ميكنن اخه كي صحبت از زرافه كرده بود تو بگو فرگل_:2::33:

فرگل 10-10-2009 03:55 PM

من تو اين بحثا شركت نمي كنم كاري هم به اين حرفا ندارم ....

دانه کولانه 10-10-2009 05:42 PM

بچه ها واقعا متاسفم.....

هر انچه که لازم بود پیش اومد و دیدیم و خواهند دید دیگران

نیازی نیست چیزی رو پاک کنم

این پستهای امروز در بخشهای مختلف ......

شایسته نبود ...

ولی هر کسی حد و حدود و ظرف و شخصیت و میزانی از احترام رو داره

که نشونش میده ....

من نباید دلسوزی کنم و بخوام کسی تغییری بکنه یا چیزی غیر از اونی که هست رو نمایش بده ....

بمونه نوشته هامون تا دیگران بخوانن و در مورد ما قضاوت کنند و در مورد شخصیتمون

در مورد شعورمون حرف بزنن همینی هستیم که نشون میدیم

هر کس اعتراضی داره میتونه بهم نامه بده ...

دیگه ادامه ندین

گل بگیرن جا و مکانی و تفکری رو که کل کل رو هنجار و کلاس بدونن

فردا توی زندگی خواهیم دید کی موفق خواهد بود کی نه ....

اینجور تاپیکهایی رو 4 سال قبل از اینکه اصلا اینجا ایجاد بشه من دیده ام شناخته ام میدونم دنیا دست کیه و چی پیش خواهد امد
وقتی اعتراض میکنم میگم اینجور جاها کنترل نخواهد شد هر کسی میاد و هر چی دلش بخواد میگه گوش نمیکنین
قربان ماییم که میدانیم دنیا دست کیه

اینجا قفل میشه .....

دانه کولانه 10-15-2009 08:22 AM

با رایزنیهایی که با سازمان قفل و بهداشت شده مجوز بازبازکنی اینجا رو طی چند روز آینده خواهیم گرفت

http://acottageindustry.typepad.com/...losed_door.jpg

سرراه که داشتم میرفتم برای این سازمان برای بچه هایی که حیران و نگران پشت در این قهوه خونه صف کشیدند 2 تا نون سنگک مشتی گرفتم
فعلا باهاش روزگارمونو سر کنیم تا چند روز دیگه که اینجا باز شد رزیتا خانم یکی یه دس دیزی خوشمزه بشمان بده !

http://pishgo.files.wordpress.com/2007/05/nan.jpg

دانه کولانه 10-16-2009 11:22 AM

بچه ها ببخشید جمعه خواستم حلیم بدم یه خورده دیر از خواب پا شدم
فعلا با فرنی حال کنین تا جمعه بعد ...

http://www.aftab.ir/lifestyle/images...2be38a1f52.jpg

رزیتا 10-16-2009 07:14 PM

من عمرا دیگه پامو اینجا بزارم:p
از کارگری اینجا استعفا میدم:D
هرچی شره اینجا به پا میشه ;)
منم ترسو:21:

آريانا 10-16-2009 07:36 PM

سلام به عزيزانم به طفلانم به فرزندانم
اومدم عرض ادبي بكنم...بالاخره ما اينجا نون و نمك خورديم
دخترم كجاس_شکات
كوروش و تاري عزيزانم خيلي ميخوامتون.
و همچنين ساير فرزندانم رزيتا 2 و هيوا و فرگل و فريماو عسل و آرش و كيارش و سياوش و حامد و مجتب و فتحعلي اويسي و nae و ساقي و مينا 110 وشب هاي آفتابي و آبها الهه آناهيتا و eshgh وnur3 و sheida و dear59 و constantine و mahdi.he و ساير عزيزانم كه اسمشون رو فراموش كردم صميمانه همتون رو دوست دارم......................

فرگل 10-17-2009 12:05 PM

سلام به همگي

اين تاپيك يه تاپيك ازاده بياين از اين به بعد با حفظ احترام به ديگرون اين تاپيك باحال و بازم راه بندازيم فقط به شرط اينكه به كسي توهين نشه و با صميميت با همديگه صحبت كنيم تموم كدورتا رو هم كنار بذاريم تا مثل سابق از بودن با همديگه لذت ببرم . رزيتا جون شما نفر اصلي اينجا هستي اگه ميشه براي برپايي مجدد اينجا فعلا از دادن استعفا منصرف شو .

مرسي

دانه کولانه 10-17-2009 07:58 PM

فرگل جان همینطور هست که میگی ...
ان شاالله همینطور هم خواهد ماند...
مام چاکر دوستانیم بش از پیش
اونشب که زلزله اومد....
من و مامانم ماشاالله خیلی خوب این جورچیزا رو درک میکنیم خوابمونم خیلی سبکه..
.مخصوصا که من زیر اتاقم خالیه زیر زمینه ! طبقیه بالا قدم بر میدارن تمام پنجره های اتاقم میلرزه..
هر وقت زلزله اومده این سالها من از خواب پریدم و قلبم تپ تپ اومده توی حلقم نمیدونم چرا ...
ولی اون شب من تا 2.5 داشتم تمرین حل میکردم بعدم زنگ زدن زن دائییم حالش خراب شده بود برده بودنش بیمارستان مام بدو بدو رفتیم سری زدیم و ...
ولی 4 خواب بودم یعنی جچنازه بودم چیزی نفهمدیم دوستم اس ام اس زد اینقدر خسته بودم خوندم نفهمیدم چی نوشته ! گوشیو پرت کردم اونطرف..تا صب !
...
گفتند مرکزش کامیاران بوده ؟

hamed95 10-18-2009 01:49 PM

به به سلامتی مثل اینکه این چند روزه که ما نبودیم قهوه خونه دوبار راه افتاده دلمون لک زده برای یه چایی

فرگل 10-18-2009 01:57 PM

شما و چايي ........

بفرماييد . به ميمنت بازگشايي قهوه خونه

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:P...A/s400/Tea.jpg

amir ahmadi 10-18-2009 02:41 PM

سلام چراغ قهوه خانه تان همیشه روشن وقهوه خانه نشینانی شاد وبی غم باشید//شود ایا که خرامان زدرم باز ایی/.گره از کار فرو بسته ما بگشایی./گفته بودی که بیایم چوبه جان ایی تو/من به جان امدم اخر تو چرا می نایی//

فرگل 10-19-2009 07:54 AM

اطلاعيه

قابل توجه كليه كاربران عزيز

با اجازه ادمين قهوه خونه از امروز پذيراي كليه مهموناي عزيز مي باشد لطفا سفارشاتونو بفرماييد :

رزيتا جون بسم ا...

Hiwa 10-19-2009 08:38 AM

سامو عليكم
جاتون خالي، صبح يه كله پاچه مشتي زدم، بي زحمت يكي يه چايي به ما بده.
دستت درد نكنه يكم آبليمو هم ميدي؟

فرگل 10-19-2009 08:45 AM

بفرمائيد اينم سفارشتون

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:3...5611079215.jpg

Hiwa 10-19-2009 09:26 AM

قربون دستت، فعلا برم سر كارم.بازم ميام...

فرگل 10-19-2009 10:17 AM

بقيه بچه ها سفارشي ندارن ؟

دانه کولانه 10-19-2009 12:38 PM

من دارم ولی میدونم ندارین شما ها ...

یه لیوان هساره کولیای میخوام :24:

فرگل 10-19-2009 12:47 PM

سلام
شرمنده ام دونه جون چون اصلا نمي دونم چيه !!!!!
اين چه نوع خوراكيه ؟ اصلا خوردنيه ؟ چون اينجا هيچكي نيست و منم دست تنهام نمي تونم از كسي هم بپرسم . به هر حال اگه سفارشي از اين خوراكياي معمولي داريد ما در خدمتيم در غير اينصورت شرمنده ام ...:rolleyes:

hamed95 10-19-2009 01:01 PM

فرگل خانم یه چای هم به مخمل میرسه یانه

دانه کولانه 10-19-2009 01:09 PM

hasara kolyay ...
:21:
یعنی ستاره پخته ...

ما دویست سال پیش یه فامیلی داشتیم شب ستاره دیده توی اسمان افتاده گریه و الا و بلا مامان من ستاره پخته میخوام یالا :21: دیگه فکرشو بکن یه پسر بچه 3-4 ساله تا صب چه پدری از این خانواده در اورده سر هساره کولیای....

عیبی نداره یه لیوان رازیانه و نبات دارین بهم بدین دیشب سردم شده دلم ژان میکنه

تاري 10-19-2009 01:10 PM

به به ميبينم باز در نبود تاري قشنگه اين قهوه خونه بي ايزه ما راه اوفتاد مگه ابجي خبر نري شش دونگ اينجا مال منو دلتنگه اي بابا حالا عب نره اگه محضه كمكه خوبه ولي يادت باشه اينجا صاب داره هااااااااااااااااااااااااااااا فعلن زت زياد

Hiwa 10-19-2009 02:27 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط دانه کولانه (پست 76510)
hasara kolyay ...
:21:
یعنی ستاره پخته ...

ما دویست سال پیش یه فامیلی داشتیم شب ستاره دیده توی اسمان افتاده گریه و الا و بلا مامان من ستاره پخته میخوام یالا :21: دیگه فکرشو بکن یه پسر بچه 3-4 ساله تا صب چه پدری از این خانواده در اورده سر هساره کولیای....

عیبی نداره یه لیوان رازیانه و نبات دارین بهم بدین دیشب سردم شده دلم ژان میکنه

دانه گيان!
فكر كم هر خود بيده؟
چاي نباتيش بخوي خوبه؟

نقل قول:

نوشته اصلی توسط تاري (پست 76511)
به به ميبينم باز در نبود تاري قشنگه اين قهوه خونه بي ايزه ما راه اوفتاد مگه ابجي خبر نري شش دونگ اينجا مال منو دلتنگه اي بابا حالا عب نره اگه محضه كمكه خوبه ولي يادت باشه اينجا صاب داره هااااااااااااااااااااااااااااا فعلن زت زياد

خدا له دسه تاري، چه كيد برا؟
بزانم هم قهوه خانه گيش رشنيده يك؟؟!!!
او بنده خدا مشغول كاره چت واي ده لي؟

فرگل جان بي زحمت يه قليون شاتوت برام بزار با چند تا نان خرمايي و يه قوري چايي ...

فرگل 10-19-2009 03:21 PM

تاري جون تا اونجايي كه يادمه قهوه خونه مال شما و رزيتا بود نه دلتنگ . يه مدتي بود هيچكي اين دور و ورا نمي اومد حيفيم اومد بسته بشه به هر مصيبتي بود باز بچه ها رو كشوندم اينجا حالا كه همه هستيد تحويل صاحبش اين گوي و اين ميدان ....
موفق باشيد

آريانا 10-19-2009 03:28 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط تاري (پست 76511)

نقل قول:

نوشته اصلی توسط فرگل (پست 76580)
تاري جون تا اونجايي كه يادمه قهوه خونه مال شما و رزيتا بود نه دلتنگ . يه مدتي بود هيچكي اين دور و ورا نمي اومد حيفيم اومد بسته بشه به هر مصيبتي بود باز بچه ها رو كشوندم اينجا حالا كه همه هستيد تحويل صاحبش اين گوي و اين ميدان ....
موفق باشيد

كي همچين حرف زده
اينجا 6 دنگش مال دخملم ..خودم بهش واسه قبوليش تو دانشگاه هديه كردم...اون موقع شما عضو سايت نبودين منم id چيزديگه اي بود از كوروش بپرسين
خواهشا همين جا دفن كنيدحرفاي ارثو ميراث و مالكيتو من هنوز زندم فرزندان من .. بره تك تكتون به اندازه كافي گذاشتم

فرگل 10-19-2009 03:36 PM

آريانا چي شد تا چند دقيقه پيش كه دخترت رو فراموش كرده بودي و مي خواستي دختر ديگه اي داشته باشي حالا كه فعلا دلتنگ نيست يكي بايد به كاراي اينجا برسه اونم تاري و رزيتا هستد .

آريانا 10-19-2009 03:40 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط فرگل (پست 76584)
آريانا چي شد تا چند دقيقه پيش كه دخترت رو فراموش كرده بودي و مي خواستي دختر ديگه اي داشته باشي حالا كه فعلا دلتنگ نيست يكي بايد به كاراي اينجا برسه اونم تاري و رزيتا هستد .

كدوم پدريو ديدي فرزندشو فراموش كنه_:2:
بله درسته به نيروي كار نياز هست ..خب تاريو من استخدام كردم فعلا اما بدون حقوق اگه كارشو صحيح انجام بده قول يه بستني كيم سر ماهو بهش دادم
رزيتا خانومم كه حق دختري بر گردن بنده دارن فعلا رييس اينجا هستن

فرگل 10-19-2009 03:43 PM

پس حكم انتصابشونو بزن :21:

تاري 10-19-2009 04:11 PM

فرگل جان شما به كارت ادامه بده عزيزم اين اريانا پدر پير شما احتمالا زياد مصرف كرده رفته تو عالم هپروت شما به حرفاش گوش نكن احتمالا بديمش دارالتاديب به زودي

دانه کولانه 10-19-2009 10:39 PM

میگم چه باحال میشه یه روز بفهمیم اریانا و تاری یکی هستند :24: همه مونو سر کار گذاشتند....

نه داش هیوا خودم نبودم به خدا ستاره پخته رو یکی از اقوام طلب کرده بود !

Hiwa 10-20-2009 12:40 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط دانه کولانه (پست 76698)
میگم چه باحال میشه یه روز بفهمیم اریانا و تاری یکی هستند :24: همه مونو سر کار گذاشتند....

والا چه بگم؟
سوء تفاهم نباشه البته، ولي متاسفانه سايت ِقبلي كه بودم چند نفري اينجوري بودن كه بازهم متاسفانه با احساسات همه بچه ها در اونجا بازي كردن.(گرچه از روز اول هم معلوم بود ولي به روش و روشان نياوردم...)

آخه كوروش جان اوجوري كه تو گفتي،فكر كردم خودت بودي.

بي زحمت يه نيمرو هم بما بدين برا ناهار.(همينجوري هوس نيمرو زد به سرم)

آريانا 10-20-2009 12:53 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط دانه کولانه (پست 76698)

كوروش اين چه قياسيه مي كني فرق منو تاري زمين تا آسمونه..
مثل اين ميمونه كه فرشته اي كه من باشم روبا يه اهريمن كه تاري باشه هم تراز كني.

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Hiwa (پست 76819)
والا چه بگم؟
سوء تفاهم نباشه البته، ولي متاسفانه سايت ِقبلي كه بودم چند نفري اينجوري بودن كه بازهم متاسفانه با احساسات همه بچه ها در اونجا بازي كردن.(گرچه از روز اول هم معلوم بود ولي به روش و روشان نياوردم...)

آخه كوروش جان اوجوري كه تو گفتي،فكر كردم خودت بودي.

بي زحمت يه نيمرو هم بما بدين برا ناهار.(همينجوري هوس نيمرو زد به سرم)

مهدي ..اين چه صحبتيه ..من ميرم با كوله باري خسته و پشتمم ديگه نگا نمي كنم.......
حالا جان من به ادمين بگو ..اسم كاربريتو بزار مهدي ..من همش فكر مي كنم دختري

اکنون ساعت 05:47 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.